2.7.2024 | Svátek má Patricie


Diskuse k článku

TOLERANCE: Kde má své meze

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Svoboda 7.6.2024 9:55

R^

J. Plzák 7.6.2024 9:53

Neff už se pomalu začíná hrdě hlásit ke své socialistické minulosti.

J. Plzák 7.6.2024 9:51

...Podle něj Turek není nacista, ale maximálně debil...

A co je autor článku Jan Ziegler? On je minimálně d.., spíše víc.

V. Bartoš 7.6.2024 9:49

Už někdo viděl Zelenského bez zeleného trička?

Co asi tak má vytetováno na prsou???

Zkuste si tipnout.

P. Hák 7.6.2024 9:45

Dnes vynikající ABSURDÁRIUM:

Jan Ziegler - bojovník proti nacismu

Astone, super! ;-DR^

M. Mucha 7.6.2024 9:44

Pane Harvánku, to že někdo sbírá artefakty z druhé sv. války, i když se jedná o trofejní zbraně se symboly fašismu, z něj ještě nedělá nácka a propagátora. Že to píše p. Ziegler pověstný svou nenávistí a posedlý totalitnimi manýry jako nálepkování, dehonestace a snaha umlčet oponenty není nic překvapujícího.

F. De Winter 7.6.2024 9:44

Souhlas, vidím to stejně. Je v tom pochopitelně spousta různých her, které nás mají rozdělit. Nenechme se napálit. Důležité je sledovat jak kdo hlasoval. O tom to je.

D. Laurencikova 7.6.2024 9:43

Zkusim to s PRO - ti me jeste nemeli moznost zklamat. Dam jim sanci. ;-)

D. Laurencikova 7.6.2024 9:37

To je vase rozhodnuti a ja vam ho neberu. Ja bych samozrejme take volila SPD a Trikoloru. Ty uz ale prave kvuli tomuto jejich rozhodnuti volit nemuzu, protoze Okamura z meho hlediska timto zradil sam sebe! AfD je totez, co SPD. V Nemecku je to navic JEDINA skutecna opozice a nema ty moznosti, jako Okamura v Cesku. Je od sameho zacatku kriminalizovana, dehonestovana a likvidovana. Pokud maji rudozeleni tou spinavou kampani proti AfD uspech i u Tomia.... tak spanembohem! Toho uz pri nejlepsi vuli volit nemuzu. Hlasovat proti AfD, to je konkretni cin, ne nejaky Trumpuv vybzuk, na ktery si zitra nebude pamatovat.

J. Hanzal 7.6.2024 9:34

Jenže tito zaslepeci propagandou mainstreamových médii to nikdy nepochopí!!:-/

Však to známe, jen MY STRANA atd.....

D. Laurencikova 7.6.2024 9:32

Vsiml jste si, jak se v posledni dobe vodi za ruku Giorgia Meloni a Ursula v. d. Leyen? Meloni se dala slyset, ze Ursula je konzervativni a ze po volbach chteji spolupracovat!!! Ursula a konzervativni, to je vtip stoleti. Pro me je jasne, ze jsou v tom prisliby dotaci, penize.... Take Marine Le Pen se snazi byt ve Francii prezidentkou a ty pomluvy proti AfD ji asi u volicu skodi... At je jak chce. Tomio se uklonil a hlasoval take proti a ani to neumi vysvetlit, proc!

J. Hanzal 7.6.2024 9:30

Hej Zieglere, já zvedám pravici pravidelně když potkám kamoše či známého, tak mě můžete také nahlásit jako sympatizanta z fašismem!!

Ten váš opětovný výblitek k těm co nemají ten zprávný, bolševický názor je projevem vaší omezenosti s dignozou těžké mzkové retardace!!Rv

D. Laurencikova 7.6.2024 9:26

Nevim, jestli to byla vyjimka nebo pravidlo..... Ale Tomio se pro me hlasovanim proti nemecke AfD - strane, ktera ma tentyz program jako on, dokonale zdiskreditoval. Bohuzel.

D. Laurencikova 7.6.2024 9:20

Je to bohuzel tak. AfD to v Nemecku nema tak lehke, jak Okamura v Cesku. Oni si nemuzou nekde pred kamerami hodiny a hodiny blakat.... AfD neni vubec pustena ke slovu. Co se dozvite, je neco o AfD, nikoliv od AfD - a na to asi skocil i Okamura.

Ted AfD v Essenu vypovedelo mesto najemni smlouvu prostoru k poradani jejich Parteitagu. AfD ma vzdycky obrovsky problem, vubec se nekde sejit, protoze ji nikdo nepronajme mistnosti - boji se Antify! Tentokrat je to jinak, tady v tom ma prsty CDU. AfD je jedina skutecna opozice k politice vlady, CDU je jednat za soucasny stav Nemecka zodpovedna, a za druhe je opozici jenom v ramci stranickeho kartellu... AfD ma vlastne tentyz program, jako Okamura. Tady Okamura zradil sam sebe.

V. Machálková 7.6.2024 9:08

Také mě to překvapilo, ale přesto budu volit Macha, Davida, Zahradníkovou, tedy SPD a Trikolóru .To je v tuto chvíli důležitější. Věřím tomu, že tito lidé budou hlasovat stejně jako AfD.

Mně např. také hodně překvapilo, že Trump řekl, že by bombardoval Rusko, protože napadlo Ukrajinu, a přesto ho ještě nezavrhuju.

Ano, svět není černobílý a je třeba zachovat chladnout hlavu a rozhodnout se, co je v této moment důležitější.

V. Machálková 7.6.2024 8:59

Přidávám se.[>-]

R. Langer 7.6.2024 8:57

Bingo! ;-D

M. Pesat 7.6.2024 8:57

" Protože Turek v celorepublikových studentských volbách nanečisto, ve kterých volil vzorek téměř 30 tisíc mladých voličů, skončil na druhém místě, se ztrátou 0,9% na první SPOLU."

Ja bych rekl ze ten vysledek "studentskych" svedci hlavne o tech "studentech", soudruha Turka neznam ale pokud ty "volby"vyhrali modrobolsani s panbickari, potes koste. Jestli to nebude hlavni duvod proc modrobolsani/slunicka/parta lzi a nenavisti tak tlaci na snizeni veku volicu, mladi lide se totiz nejsnaze daji ovlivnit medii/social. sitemi/influencery etc.

R. Langer 7.6.2024 8:57

Ten soudruh to bude dělat zadarmo, pro dobro všech. Je to debil. ;-)

V. Machálková 7.6.2024 8:55

Pane Grambličko, rozklikněte si prosím tyto odkazy a z nich snad pochopíte, že nacismus není vyčpělý a na Ukrajině přímo kvetl.

https://forward.com/series/nazi-collaborator-monuments-around-the-world/

https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/

F. De Winter 7.6.2024 8:50

Já tedy v tuto chvíli nemám žádné nepředžvýkané informace, tak to nechám uzrát. Každopádně v těchto volbách budu SPD volit, protože znám historii jak Macha tak Davida a vím, že vždy hlasovali proti všem těm pitomostem typu Green Deal, migrační pakt nebo tužší integrace...

To je pro mně rozhodující. Aby se v tom kočovném cirkuse vytvořila blokační většina. Zákonodárnou iniciativu tito poslanci stejně nemají, komisaře také nevybírají, pouze schvalují, takže v dané chvíli nemusí být tak úplně jednotní a pak se uvidí.

V tuto chvíli je nutné nasypat do toho sajuzního soukolí písek !! [>-]

Jakýmkoli způsobem !! [>-]

V. Machálková 7.6.2024 8:45

Pane Zieglerem, doufám, že platí váš odpor vůči nacismu také pro současné ukrajinské neonacisty, kteří se hrdě hlásí k nejrůznějším ukrajinským vrahům z Volyně s a Babího Jaru, jak zdokumentovali američtí židé z organizace Forward. Poučte se prosím:

https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/

V. Bartoš 7.6.2024 8:37

Proto debil podporuje UA.

R. Langer 7.6.2024 8:36

Hm, tak to jste mi docela zkazila den. Ale to pochopitelně není vaší vinou, děkuji vám za aktuální informace. :-(

V. Bartoš 7.6.2024 8:35

Tak to si soudruzi musejí rozmyslet s těmi volbymi od 16ti let. Maj to blbý pane Fiala.

V. Bartoš 7.6.2024 8:33

Zieglere, kolik vám platí za tu hnusnou propagandu?

Jidášův groš?

J. Smola 7.6.2024 8:30

Zieglere, vy se umíte tedy zapojit do štvanice. A víte proč se tato štvanice děje ? Protože Turek v celorepublikových studentských volbách nanečisto, ve kterých volil vzorek téměř 30 tisíc mladých voličů, skončil na druhém místě, se ztrátou 0,9% na první SPOLU. Daleko před Piráty, STANem apod. A s tím se něco muselo udělat. A vy jste součástí této kampaně. Jak se cítíte ? Zase jako bl.ec? ;-D

L. Harvánek 7.6.2024 8:25

Tak to úplně přesně sedí. Jen debil si neuvědomuje že podpora nacismu je trestný čin.

F. Navrátil 7.6.2024 8:25

Výjmečně souhlasím s panem Zieglerem, i když odpor k nacismu a hitlerovským symbolům by měl zastávat za všech okolností. Turek je nejen z klobouku vytažený králík s nacistickým nátěrem. On navíc usiluje o stejné voliče jako největší opoziční strany. Pokud Turek zmizí z politické scény a jeho politické formaci ubudou hlasy, měl by Babiš a Okamura zaslat panu Zieglerovi děkovné dopisy.

R. Gramblička 7.6.2024 8:21

což ale dokonale sedí na Tomia