2.7.2024 | Svátek má Patricie


Diskuse k článku

TOLERANCE: Kde má své meze

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 7.6.2024 10:30

Otázka je, kde žijete vy, vy agitatorko. Chcete tvrdit, za stáří náckové prosazovali omezení moci politických stran a zavedení přímé zodpovědnosti politiku a take zavedení přímé demokracie, jak to dělá AfD, nebo tvrdite snad, že AfD chce do války proti ruským "podlidem", jak chtěli stáří nacisti? Kde je konkrétně ta podobnost, vy huso?

D. Laurencikova 7.6.2024 10:30

Otázka je, kde žijete vy, vy agitatorko. Chcete tvrdit, za stáří náckové prosazovali omezení moci politických stran a zavedení přímé zodpovědnosti politiku a take zavedení přímé demokracie, jak to dělá AfD, nebo tvrdite snad, že AfD chce do války proti ruským "podlidem", jak chtěli stáří nacisti? Kde je konkrétně ta podobnost, vy huso?

J. Hanzal 7.6.2024 10:39

A jéé je a už je tu zas a opět blbě!;-D;-D;-D

R. Gramblička 7.6.2024 10:40

nemalou mírou k tomu přispívá spíše politika mainstreamových partají a zejména Antifa, jejíž aktivity silně připomínají aktivity bojůvek Sturmabteilung neblahé paměti.

D. Laurencikova 7.6.2024 10:41

Mladí Němci volí AfD, protože nestojí o ten kalifát, který je jejich blizka budoucnost, pokud se zásadně nezmění politika ve smyslu AfD. Ne každý se těší na sličného kalifa, tak jste se tady už víckrát prsila vy.

D. Laurencikova 7.6.2024 10:41

Mladí Němci volí AfD, protože nestojí o ten kalifát, který je jejich blizka budoucnost, pokud se zásadně nezmění politika ve smyslu AfD. Ne každý se těší na sličného kalifa, tak jste se tady už víckrát prsila vy.

D. Laurencikova 7.6.2024 10:44

Vy jste nečetla ani jedno jediné písmenko z programu AfD. Nevíte nacisto nic! V takovém případě "mlčeti zlato", paní Rybnická. Prostě držet hubu.

D. Laurencikova 7.6.2024 10:44

Vy jste nečetla ani jedno jediné písmenko z programu AfD. Nevíte nacisto nic! V takovém případě "mlčeti zlato", paní Rybnická. Prostě držet hubu.

K. A. 7.6.2024 8:08

Pro doplnění, co říkají na adresu Turka Romové:

„Ahoj Filipe, s bráchou sledujeme, jak z tebe chtějí teď všichni udělat rasistu a nácka. Je to velmi úsměvné, řekl bych možná až trapné, protože jsi dlouhou dobu ambasadorem naší západočeské Asociace romských podnikatelů, jsi náš blízký kamarád. Několikrát jsi u nás doma jedl cikánské jídlo od naší mámy a často spolu posloucháme romskou hudbu. Takže za nás určitě rasista nejsi, máš naši plnou podporu, myslím si, že hodně cigánů tě bude podporovat a držíme ti palce, kamaráde. Nevzdávej to, máš na to,“

M. Mucha 7.6.2024 7:58

Vyjadřovat se na na sítích a v diskuzních fórech vulgárně nebo někomu nadávat, mi přijde nevkusné. Nicméně pan Ziegler svými články a zejména tímto dokazuje, že je čím dál větší debil, přičemž se sám chová jako bolševik padesátých let.

R. Gramblička 7.6.2024 7:46

Pana Turka a jeho názory sleduji několik posledních let a žádné nacistické tendence jsem tam nezaznamenal. Zajímavé je, že těm samým lidem vadí jeho hloupé kydy deset let staré, ale nevadilo jim, že jeden z kandidátů na prezidenta byl kdysi kovaný komouš. Teď ho máme na hradě.

F. De Winter 7.6.2024 7:53

R^ A kdyby jen to. Dokonce byl součást represivního aparátu komunistického režimu. Jako Putin, že?

R. Gramblička 7.6.2024 7:57

tak si říkám, kdybych kandidoval já, co by se tady na psu našlo na mně. Diskutuji tady již 15 let a těch úletů, co jsem tady napsal.... ;-D

M. Mucha 7.6.2024 7:59

R^

V. Bartoš 7.6.2024 7:40

Hele voe autore. Už jsi někdy zkoušel z auta někoho zdravit ljinou rukou než tou u okénka?

Tak si to někdy zkus, voe.

R. Meišner 7.6.2024 7:34

...takže autor 'nevěděl, kdo to je' --a přesto dokáže o neznámém člověku napsat pamlet. zajímavý úkaz. 8-o

R. Meišner 7.6.2024 7:34

opr. pamflet.

H. Lukešová 7.6.2024 7:21

Napadá mě otázka, co je horší hajlovat nebo vykřikovat genocidní frázi na propalestinských demonstracích "od řeky k moři...",, která vyzývá ke zničení Izraele a vyhnání či vyvraždění tamějších Židů!?

Hajlovat je skutečně hloupé, ale nemyslím si, že je pan Turek přesvědčený nacista a antisemita, ale propalestinci jsou genocidní antisemité a rasisté. Ti představují skutečné nebezpečí, vyzývat k likvidaci země a jejich obyvatel je nestoudné, odporné a nelidské.

D. Laurencikova 7.6.2024 10:08

Prijde na to, o kterou zemi jde, pani Lukesova. To uz je snad kazdemu jasne. ;-)

D. Laurencikova 7.6.2024 7:21

Moment mal, pane Zieglere, nejste vy na druhé straně fanatický stoupenec Ukrajiny, kde se slaví hitlerista Bandera a běhá s nacistickými znaky? To nějak nestimuje, ten váš boj...

R. Gramblička 7.6.2024 7:42

Jsou to sice náckové, ale na té správné straně, na Zieglerové. Určitě to znáte: je to sice parchant, ale náš.

M. Mucha 7.6.2024 7:59

R^

J. Tulejová 7.6.2024 7:16

Jakmile se ukázalo, že je jakýsi zájem o novou tvář, že ta nula nějak v odhadech roste, STAN zpozorněl, dostal husí kůži a už to jelo. Jeden jak druhý začali plivat, některé příspěvky byly na X skoro totožné, prostě bylo jasné, že všichni STANaři dostali příkaz "zničit Turka". Jakýmkoliv způsobem. Všichni vědí, že to žádný nacista není, ale příkaz zněl jasně: Turek nesmí projít. Další špína od Rakušana. A že se přidali další přizdisráči a to i Tomio, koho by to překvapilo? Například mne. Velmi nemile.

D. Laurencikova 7.6.2024 7:27

Tomio nemilé překvapil i mě. Teď nemyslím s Turkem, ale s AfD. Hlasoval pro její vyloučení z frakce ID, aby se zavděčil madame Le Pen, a to na základě pouhých pomluv a neprokázaných obvinění. Přitom, když se zničí AfD, která má de facto stejný program jako Tomio, nikdy se to v Německu nezmění.

R. Langer 7.6.2024 7:37

Cože? On fakt hlasoval pro vyloučení? 8-o

D. Laurencikova 7.6.2024 8:05

Ano. A na písemný dotaz ode mě a ještě jednoho známého odepsala SPD pouhým poukazem na článek v idnes, plný spekulaci a obvinění, která nikdo neprokázal. Ani si nedali práci vysvětlit vlastní postoj. To je NO GO!

R. Langer 7.6.2024 8:36

Hm, tak to jste mi docela zkazila den. Ale to pochopitelně není vaší vinou, děkuji vám za aktuální informace. :-(

D. Laurencikova 7.6.2024 9:20

Je to bohuzel tak. AfD to v Nemecku nema tak lehke, jak Okamura v Cesku. Oni si nemuzou nekde pred kamerami hodiny a hodiny blakat.... AfD neni vubec pustena ke slovu. Co se dozvite, je neco o AfD, nikoliv od AfD - a na to asi skocil i Okamura.

Ted AfD v Essenu vypovedelo mesto najemni smlouvu prostoru k poradani jejich Parteitagu. AfD ma vzdycky obrovsky problem, vubec se nekde sejit, protoze ji nikdo nepronajme mistnosti - boji se Antify! Tentokrat je to jinak, tady v tom ma prsty CDU. AfD je jedina skutecna opozice k politice vlady, CDU je jednat za soucasny stav Nemecka zodpovedna, a za druhe je opozici jenom v ramci stranickeho kartellu... AfD ma vlastne tentyz program, jako Okamura. Tady Okamura zradil sam sebe.

V. Machálková 7.6.2024 12:53

Paní Laurenčíková, máte s ostrakizací AfD v Německu pravdu, snažím se to denně sledovat. Ale dovolím si takovou úvahu nakonec s jednou otázkou na vás. Mám dojem, že Salvini, Le Pen, Wilders, Okamura se vzájemně podporují a hrají tam úlohu i osobní vztahy. Ale paní Weidel /velmi si ji vážím/ a pan Chrupalla jakoby se distancovali. Samozřejmě kromě pana Bystroně s českými kořeny. Co vedlo Le Pen k tomu hlasování by mě zajímalo od nějakého znalce francouzské politiky.

Do německé politiky máte větší vhled než já, takže by mě zajímalo, jestli se s tím distancováním AfD od evropských politiků mýlím.

D. Laurencikova 7.6.2024 15:12

Weidel a Chrupalla se nedistancuji. Kazdy ze jmenovanych politiku haji take sve osobni zajmy. Le Pen se uz leta snazi "oddemonizovat", aby se mohla stat prezidentkou a tak je cim dal prizpusobenejsi, Giorgia Meloni dokazala tak presvedcive kazat proti Bruselu a Ursula v. d. Leyen vyhrozovala pred volbami v Italii sankcemi, jestli zvoli "fasistku"... Dnes vidite Meloni a Ursulu v tesnem obeti a co pan Salvini a Wilders to presne nevim. Salvini je Putinuv pritel, Meloni nikoliv, tolik jeste vim. AfD to ma jak se domnivam ze vsech pravicovych stran nejhorsi, nikde neni "boj proti pravici" statni politikou, v Nemecku bohuzel ano. AfD je od sameho sveho vzniku nicena vsemi prostredky. Pred volbami vic, nez jindy. Take Ceska republika, Fialova vlada se podili na jejim niceni, obvinenim z uplatnosti AfD politiku Ruskem. S velkou pompou probihaji domovni prohlidky u techto politiku, palcove titulky, jak jsou zbaveni poslanecke imunity (Bystron si o to dokonce sam zazadal, ale o tom uz ani zminka) a to dela na lidi dojem. Ach tihle "Hitlerovi pohrobci", to ctete bezne v Ceskych diskuzich. Pritom AfD je od Hitlera daleko vzdalenejsi, nez vsechny ostatni strany dohromady. Zeleni dokonce provolavaji "Slava Ukraini" - to je neslychane! Atd.

AfD chce mir misto svetove valky, zachovani sve vlastni kultury, zachovani statni samostatnosti zemi EU misto EUSSR, konec zeleneho socialismu, konec genderismu, podporu normalni rodiny a konec nahrazovani se Araby, muslimy vubec a cernochy. Konec masove ilegalni migraci. To je neodpustitelne!