29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

TERORISMUS: Univerzální slovní omáčka

Milí čtenáři, toto nebude můj typický věcný blog o číslech a skutečnostech. Toto bude emocionální, zahořklý a naštvaný text, plný expresivních výrazů. Bohužel jej napsat musím, protože toto téma mě pálí už velmi dlouho a potřebuji je nějak „shodit z hrbu“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 13.4.2017 9:16

Re: Pane Kechlibare,

I já a že ta řada bude dlouhá.

P. Boublíková 13.4.2017 5:05

Ano

Alespoň švédský král by lhát nemusel, poněvadž se ho volby netýkají - ale přesto lhal, až se mu od huby prášilo.

J. Hlubek 13.4.2017 3:36

S tímto článkem nelze,

než souhlasit. Ale je to jako házení hrachu na zeď. Sám se o podobné prozření občanů snažím již roky, ale v demokratických volbách nemáme šanci, jelikož levičácká pohodlnost a pseudohumanismus spojený s protekcí všelijakých menšin a podivných postojů na úkor občanů, kteří tuto společnost drží nad vodou je velmi silná. Aby došlo k nějakému semknutí a odeslání současné politické garnitury do propadliště dějin je potřeba opravdu velikého průseru. Jednoho napadne válka, ale tu nikdo nechce, žel se to bez ní asi neobejde, protože nám stále budou lhát, stále slibovat lepší zítřky, stále nás podplácet za volební hlasy, přičemž zásadního řešení se nedočkáme. V poslední době začíná připadat jeden atentát na každý den, za rok již to budou dva atentáty denně a pokračujme aritmetickou řadou. Nikdo nepojmenuje problém, natož aby jej řešil, protože jak podotýká autor, hlavně vydržet ještě jedno volební období.

J. Kovaříček 13.4.2017 2:43

Souhlas

Skvělý článek, jak už je u tohoto autora dobrým zvykem. Jen snad je záhodno připomenout ještě ty tuny květin, co dobří a naivní lidičkové vrší na místa zločinů. Ty kytky jsou zajisté blahodárné pro zisky květinářů, nic jiného ale neřeší! Lidé jakoby cítili komplex viny nad stavem světa a takto si snaží omývat duši a vykupovat se. Novodobné odpustky. Ty peníze by mohly mít řadu užitečných použití. Hlavně by však bylo zapotřebí aby si co nejvíce lidí uvědomilo podstatu toho zla!

Je to jako se sociálisty. Stále se vyskytují a dost lidí je volí. A který socialismus by tak rádi uvítali? Momentálně nejlepší je ten severokorejský, také kubánský je vzorný. Dobře se předvádí i soudruh Mugabe v Zimabue. Jen co socialista Chavez nastolil socialismus v potenciálně bohaté Venezuele, už zmizel z obchodů i toaletní papír. To přece známe! Další na nerosty bohatá země Burma nastolila prostřednictvím svých pokrokových generálů burmskou cestu k socialismu a spolehlivě po ní došli mezi nejchudší země v Asii. Prozraďte mi jedinou zemi, kde byl socialismus zárukou kvalitního svobodného života. Ale socialisté dále hlásají své bludy a mnozí lidé jim to žerou! Podobné je to i s islámem, takže se dá snadno uhádnout jak to všechno dopadne.

P. Dvořák 13.4.2017 3:53

Re: Souhlas, nejen tuny květin.

Také tuny vosku, které různí nervově labilní jedinci donáší na místa, kde nikdy předtím nebyli, lidem které nikdy nepotkali, ani o nich nikdy před tím neslyšeli.

Již mnoho let mě obecně poněkud děsí čas, energie a peníze, které jsou tito jedinci ochotni obětovat za tryzny a pomníky mrtvým, místo toho, aby se víc zajímali o ty, co zůstali naživu, natož aby něco udělěli pro to, aby do budoucna i oni sami zůstali naživu.

J. Vlačiha 13.4.2017 1:39

Posmrtné zneuctění

Známá historka o generálu Pershingovi na Filipínách je prý sporná.

Ale proč by vyhlídka posmrtného zneuctění (třeba prasečí krví) neměla útočníky odradit?

Pokud by takového zneuctění teroristy by schopna muslimská komunita, možná bych jí zkusil věřit.

M. Krátký 13.4.2017 1:48

Re: Posmrtné zneuctění

Taky dobrý - ALE : kdo to zařídí - já to neumím !!!

M. Drašner 13.4.2017 8:03

Re: Posmrtné zneuctění

Mimochodem, ten Pershing je možná až druhotný. Tenhle nápad už koloval mezi Brity v Afghanistánu kol, 1850.

J. Sinnreich 13.4.2017 1:09

Program evropske volitelne strany

Okamzite uzavreni hranic a kontrola dokumentu vsech osob prichazejicich ze zahranici. Zvlaste tech zz muslimskych zemi.Okamzite navyseni rozpoctu na obranu, zvlaste se zamerenim na zbrane a vycvik v poulicnim boji a zneskodnovani vybusnin. Nabor do regularni armady a vycvik dobrovolnickych utvaru pro obranu statu.Okamzite uzavreni vsech mesit a zarizeni pro indoktrinaci muslimskeho obyvatelstva. Registrace vsech muslimu i tech kteri uz maji obcanstvi.Okamzite vyhosteni vsech, kteri maji jakykoli kriminalni zaznam, nebo jsou ze socialnich medii znami jako sympatyzanti s teroristy.Okamzity zakaz a trestni stihani vsech"neziskovych" organizaci podporujicich prisun muslimu do zeme.

M. Krátký 13.4.2017 1:47

Re: Program evropske volitelne strany

naprostý souhlas - ALE : kde vzít a nekrást ???

J. Honců 13.4.2017 3:22

Re: Program evropske volitelne strany

Co třeba tolik nepřerozdělovat?

J. Sinnreich 13.4.2017 15:17

Re: Program evropske volitelne strany

Situace se nezmeni do doby, kdy se politicke vedeni v Evrope nezacne bat vlastniho obyvatelstva vice, nez muslimskeho teroru.

J. Fridrich 13.4.2017 6:57

Re: Program evropske volitelne strany

Souhlas s článkem i s Vámi, pane Sinnreich..

Dnešní svět bude muset-a to velmi rychle- dospět k zcela zásadní skutečnosti a nekorektně-tedy pravdivě konstatovat, že civilizační úrovně a vyspělost jednotlivých etnik, zemí, států, lokalit-tedy lidí žijících v dnešní době na naší planetě je RŮZNÁ a mnohdy velmi odlišná. Stupnice hodnot, rozvoj společnosti, její kultura, hygiena, tolerantnost, vztah k ženám, k dětem, schopnost akceptovat jiné pohledy na vývoj světa-to vše je velmi ODLIŠNÉ v různých částech světa. Konkrétně země tak zvaného Západu, tedy křest'anské, Euro-Atlantické civilizace jsou nepochybně vyspělejší a to nejen ve vědě, technice, technologiích-ale právě v uspořádání své společnosti, hlavně v její humánní podobě, demokracii, práv a svobod svých občanů.V jiných částech světa jsou zcela jiné hodnoty a je zajímavé, že když přijdou k nám, tak místo spokojenosti a vděku za nový domov přináší až nepochopitelnou NENÁVIST.Raději tedy tyto světy nesměšovat-a když už, tak jim pomoci u nich doma, ale pozor na jejich přemnožení.

M. Těhanová 13.4.2017 7:58

Re: Program evropske volitelne strany

Jednoduchá reakce pane Fidrichu - ctrl c, ctrl v - i když už poměrně nudná, když ji člověk čte poněkolikáté na různé texty.

J. Fridrich 13.4.2017 15:45

Re: Program evropske volitelne strany

Já vím, říci že tráva je zelená je nuda.... To vy by jste nikdy, ale podotýkám nikdy neřekla, že ?

Také to stojí ZATO, KDYŽ NĚCO NAPÍŠETE...to se smějí i žáci dřevěných universit a děti z inkluzívních tříd.