29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

TERORISMUS: Univerzální slovní omáčka

Milí čtenáři, toto nebude můj typický věcný blog o číslech a skutečnostech. Toto bude emocionální, zahořklý a naštvaný text, plný expresivních výrazů. Bohužel jej napsat musím, protože toto téma mě pálí už velmi dlouho a potřebuji je nějak „shodit z hrbu“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Kneifl 13.4.2017 11:19

Re: Náhodou, ve Švédsku mají připravená i skutečná řešení!

pardon, breitbart.com...

A. Nový 13.4.2017 12:06

Re: Náhodou, ve Švédsku mají připravená i skutečná řešení!

Když v zemi vládnou vítači, gender a feministky, je policie nejen k smíchu, ale i zbytečná. Policisé nechají řádit jednoho obohatitele. Jedinou jejich snahou je, tomuto chudákovi neublížit.

https://www.youtube.com/watch?v=5EWu-9uYKlw

J. Kanioková 13.4.2017 20:20

Re: Náhodou, ve Švédsku

Ten stockholmský syndrom je sfiňa..

J. Jurax 14.4.2017 1:42

Re: Náhodou, ve Švédsku mají připravená i skutečná řešení!

Ve Švédsku zjevně kvete blbost rudými květy. A je vydatně hnojena.

J. Hrbek 13.4.2017 11:04

Naděje

Máte pravdu v hodnocení situace, ale naděje na zlepšení poněkud vyprchává když člověk vidí výsledky po volbách. Úspěchy zastánců protimainstreamových postojů rostou příliš pomalu, aby tito mohli něco změnit, kór když se proti nim spojí každá ruka/noha a dobře to komentuje pan Robejšek od Realistů...

„Dneska je ten problém, že ať občan zvolí jakoukoliv stranu, tak dostane

vždycky tu samou vládu...To, co se odehrává ve společnosti,

je v politice reflektováno jenom minimálně“

L. Popovský 13.4.2017 14:24

Re: Naděje

Petr Robejšek a jeho Realisté jsou nadějí.

Je to na každém z nás, abychom šli k volbám a proklepli si jednotlivé kandidáty a jejich názory.

M. Malovec 13.4.2017 10:59

Není in

kdo nenadává na školní jídelny. Na obědy ve školní jídelně v šedesátých letech rád vzpomínám.

J. Jurax 14.4.2017 1:43

Re: Není in

Já taky. Nemusel jsem tam chodit ...

V. Vaclavik 13.4.2017 10:48

Moc pekny clanek, ale...

ale neni to tak, ze my, tedy 'lid' jsme nevinatka a ze to jen oni, politikove, jsou ti spatni. Ty zvasty, o kterych vas clanek je, jsou propaganda, jejimz ucelem je oblbovani ty z nas obcanu, kteri tomu oblbovani jsme nakloneni, kteri jsme uzitecni hlupaci.

Ty zvasty politiku maji zajistit podporu tech uzitecnych hlupaku mezi nami, aby ti zvastajici politikove nebyli (nestali se zahy) tim prislovecnym jakesovym 'kulem v plote'.

Ani v tom osmdesatem devatem jsme nebyli jako narod, jako lid, semknuti, to jen ti uzitecni hlupaci zalezli pod kameny, protoze ti z nas, kteri nebyli uzitecnymi hlupaky, se konecne odvazili se ozvat!! A po nejakych peti az deseti letech po sametu jim zase narostla kridla s tim, ze dnes verejny prostor opet ovladaji oni. Nechali jsme si ten verejny prostor vzit a je tomu tak proto, ze do jiste miry i my, kteri jsme lepsi nez oni, jsme i tak do jiste miry uzitecnymi hlupaky, i kdyz ne tak hloupymi, jako ti, na jejichz ramenech stoji dnesni mocni.

Moc se me libi to o tom vzpomenuti si na chude, protoze to nic nestoji.

D. Polanský 13.4.2017 10:35

Jenomže oni se najdou i takoví blbci

že jdou s politiky do průvodu a tak jakože demonstrují jednotu odporu nás všech vůči terorismu. A teroristé a hlavně islamisté se spokojeně chechtají.

S. Kneifl 13.4.2017 11:17

Re: Jenomže oni se najdou i takoví blbci

Omyl, s politiky chodí do průvodu jen jejich poradci a ochranka, přece se nebudou družit s plebsem, že?

http://www.zerohedge.com/news/2015-01-17/truth-behind-cherlie-hebdo-solidarity-photo-op

J. Vintr 13.4.2017 10:21

Politici buď nikdy nečetli Korán

nebo si myslí, že muslimové ho berou stejně vážně, jako oni berou své volební programy a sliby. Jenže to je obrovský omyl ...

F. Svoboda 13.4.2017 10:20

Děkuji

za nádherný článek a celkové vaše působení zde na NP. Jen se ptám, která osoba, či dokonce osobnost si osvojí myšlenky, které presentujete a vstoupí s nimi do politiky. Vždyť lidé používající selský rozum by jej zcela jistě podpořili !!!

B. Rameš 13.4.2017 10:10

Pan Kechlibar,

ostatně jako většinou, mi mluví přímo z duše. Jenom ve mě hlodá určitá nejistota, ba obava, jaká že to sorta nových, akceschopných politiků se nakonec dostane k moci. Připomeňme si, že oproti Churchillovi a de Gaullovi stáli Hitler a Mussolini (když pominu Stalina, který sice bojoval pro jednou na straně "dobra", ale on sám a režim, který reprezentoval, nebyli o nic lepší, než jeho protivníci). O řadě "lokálních" polo- i celodiktátorů nemluvě.

R. Dubravský 13.4.2017 10:00

Pane Kechlibare,

vy máte furt pravdu. Vás jednou zakážou nebo rovnou zavřou...

A s židovským národem toho máme společného méně, než by bylo zdrávo.

J. Chaloupka 13.4.2017 9:33

Ty řeči mají zastřít fakt, že nikdo z našich

tzv. "elit", nemá na to, aby nařídil střílet. Ostatně spočítal někdo, kolik naší civilizaci stálo nejen "péče" o migranty, ale také ty policejní a vojenské manévry, které vidíme v mnoha zemích?

Ostatně do slipů poslala mne už před 11 lety tlustá černá Američanka na nějakém letišti. Podívejte se, jak se létalo začátkem letectví (např. v jedné epizodě seriálu Hříšní lidé města pražského).

Ostatně soudím, že to skončí opravdu velkým masakrem, na jejímž konci bude nenávist všech vůči Němcům. Jako po druhé světové.

T. Kočí 13.4.2017 9:20

Někdo už viděl dál

W:S:Churchill, na rozdíl od Chamberlaina. To odlišuje státníka od...jak je nazvat? Mluvící makovice?

J. Hrbek 13.4.2017 9:19

Amen

Děkuji pane Kechlibar, takových článků je také třeba. Doufejme, že se Evropští voliči co nejdřív pochlapí a naivních Chamberlainů honících si ego na svém pseudohumanitním zevnějšku a táhnoucí životy své i svých blízkých do pekla bude stále méně.

M. Prokop 13.4.2017 9:07

Tradičně dobré.

1*

Snaha udržet se ještě chvilku u moci, říznutá "politickou korektností".

J. Kulheim 13.4.2017 9:04

Říká se, že člověk si zvykne i na šibenici.

Jsem důchodce. Někdy mi unikne co je za den. Když sleduji zprávy a nemluví se o nějakém výbuchu, tak si myslím, že je neděle. Lidé si postupně zvykají. Když to zrovna nebouchne jim nebo jejich příbuzným, pod zadkem, tak takovou zprávu ani neregistrují. Pan Stirský, Rudolf a jim podobní dobráci, by řekli, že to bouchá, bouchalo a bouchat bude.

Možná, že není daloko doba, kdy se o terorismu a teroristech přestane psát. Kdy i teroristé budou mít svá práva.

Tzv. vyspělé civilizované země, resp. jejich političtí zástupci, dotáhli do Evropy lidi z jiné civilizace, kteří mají jiný žebříček lidských hodnot. Islám se šířil mečem, to je jejich radice. Je to jenom jiná cililizace. Ten, kdo si něco přečetl o vývoji lidského myšlení, ví něco z historie také ví, že soužití dvou rozdílných kultur v demokratickém státě není možné. Jedna musí ustoupit nebo je nutné nastolit vládu tvrdé ruky. Těžko předpokládat trvalé soužití těch, kteří respektují nějaká lidská práva a těch, kteří ani neví, že si takového něco něco vymyslel.

Jsou pí. Mekelová, Holland, atd. snílci, naivové, lidé činící zlo jenom proto, že chtějí ovládnout svět. Nebo je to součást jejich politiky jinými prostředky, ovládat a vládnout. Je to kalkul, který počítá s tím, na konci bude vládnout tvrdá ruka? Ovšem ta tvrdá ruka nemusí být zrovna jejich. Jejich předkové pánové Hitler a Napoleon na to šli mečem. Jak to dopadlo už víme, ale víme a víme také, jak to dopadlo s Evropou. Napáchali nedozírné škody. Každá válka vždycky někdy skončí, domy se dají postavit znovu, radiace se vyzáří, ale islámský teror v Evropě dobrovolně, neskončí nikdy.

J. Fialová 13.4.2017 9:12

Re: I teroristé musí mít svá práva. Aspoň ve Švédsku...

teraz.sk:

"Dosiaľ je vo Švédsku zakázané len bojovať v radoch teroristických skupín a financovať teroristické organizácie, nie však k nim patriť. Švédska vláda chce sprísniť protiteroristickú legislatívu.

Zákaz členstva v skupinách označených za teroristické organizácie je kontroverznou otázkou vo Švédsku, kde niektorí experti argumentujú, že by išlo o porušenie práva na slobodu združovania chránenú ústavou."

Z. Lapil 13.4.2017 12:24

Re: I teroristé musí mít svá práva. Aspoň ve Švédsku...

Dobrá připomínka, protože z ní plyne otázka: jaký je rozdíl mezi svobodou sdružování a svobodou organizovaného zločinu?

J. Jurax 14.4.2017 1:53

Re: Říká se, že člověk si zvykne i na šibenici.

No, nerad bych se dožil toho, aby to v Evropě vyvřelo a prosadily se názory typu Není muslim, není problém a Dobrý muslim je mrtvý muslim. Zatím jsou to názory extrémní a odsuzované, ale mohly by se stát akceptovatelnými.

Je ale pravda, že problém s nekompatibilní kulturou a terorismem by to vyřešilo, ovšem cena by byla vysoká.

Ono to Nejsme jako oni arciť při jiné příležitosti a v jiné době hlásané furt zní humánně a ušlechtile, ale proti silnému, odhodlanému a ideově pevně vyfutrovanému (islámem) protivníkovi je recept na masovou sebevraždu.

A. Osvaldová 13.4.2017 8:38

Politická slovní výbava

Ty výměty politiků jsou podobné jejich smutečním řečem na pohřbech jako vejce vejci. Náhoda? :(

J. Fialová 13.4.2017 8:57

Re: Politická slovní výbava

"A jednou za čas se páni ustrnou / a přijdou poklečet, / je to trapas, když s pózou mistrnou / zkoušejí zabrečet!"

http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kryl-karel/pisen-neznameho-vojina-8330

M. Drašner 13.4.2017 8:01

Děkuji, mluvíte mi z duše

a ta UHO byla podstatně méně riziková (když se daly jíst knedlíky).

T. Kubín 13.4.2017 7:02

díky

Výborně napsané. díky.

Z. Čábelka 13.4.2017 5:21

Pane Kechlibare,

Vážený pane Kechlibare, s Vašimi názory se shodne naprostá většina lidí, kteří Vaše články najdou. Oslovujete je pozitivně. Máte na to, aby jste dokázal lidi názorově i spojit a možná i vést. Podržte si svoji věcnost, poctivost a jděte do politiky. Jsem přesvědčen, že Vás spoustu lidí podpoří, ba i Vám rádo přímo pomůže. Nabídněte jednoduchou pravicovou politiku bez zvláštních přívlastků, dotací a přerozdělování a hlavně viditelně vyzvedněte problém imigrace a jeho řešení zákonnými vymahatelnými prostředky. V listopadu roku 89 se lidé pohnuli a dokázali se z ničeho zformovat během čtvrt roku. Myslím, že opět s vyhraněnou slušností to všichni spolu můžeme opět dokázat. Je třeba vypustit poslanecký a vládní rybník starých, líných, nenažraných a prolhaných podvodníků a nahradit je zcela novými nezkompromitovanými lidmi. Dnešním starým straníkům, politikům a těm, kteří nám byli pučem podstrčeni v posledních volbách nelze věřit! Neměli bychom čekat na impuls prvních mrtvol. Naše názory musí mít zastoupení už v příštím parlamentu. Je třeba sázet na solidnost a oprávněnost!

M. Krátký 13.4.2017 7:48

Re: Pane Kechlibare,

Taky se přidávám a děkuji

K. Frauknecht 13.4.2017 9:07

Re: Pane Kechlibare,

Stavím se do řady :-)