18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Delfin 16.3.2007 21:38

Debata Pavlovec X Kriz na Ceskem Rozhlasu 2003

Zajimava debata pana Krize a Pavlovce z roku 2003. Nejlepsi je u konce to povidani o nepotrebnem Zwentendorfu. Si rikam, proc tedy Rakusaci hasi problem nedostatku zdroju vystavbou dvou plynovych Temelinu ... zde je odkaz

Bobby Brown 16.3.2007 23:16

Re: Debata Pavlovec X Kriz na Ceskem Rozhlasu 2003

Všiml jsem si, jak pan Pavlovec a jiní, nezapomenou vždy na úvod nějaké odpovědi zdůraznit, že druhá strana je útočící a hází špínu a urážky.

On pan Pavlovec je takový férový a citlivý chlap. Mně samotnému ruply nervy, když jsem na jedné z diskuzí četl jeho neustálé: a nezapomeňte ke svým zdrojům přidat složky StB a pod. - to ale urážky nejsou, že? Také jsem mu napsal co si o něm myslím i s podpisem.

To samé jsem četl na téma globální oteplování (od jiných autorů, dokonce to je někde tady na čoklovi): ti popírači jsou arogantní a nadávají nám, jsme utiskovaná skupina vědců, kteří chtějí věst diskuzi, ale popírači jsou dogmatici, kteří diskuzi nepřipouští, apod. Heh, no o tom by jiní lidé mohli vyprávět - jak jsou 1. označeni za popírače a za 2. srovnáni s popírači holokaustu a za 3. požadovány stejné zákazy hlásání těchto nebezpečných myšlenek. To je realita.

Dost mi to připomíná 2. sv. válku - když se člověk pobaví se starými němci, tak oni věřili, že 2.SV nevyvolali oni a věřili, že celou dobu pouze bránili Německo. Napadl nás okolní svět, my se jenom bránily - pak se to ale zvrhlo. Ano, takovouto podobnost to ve mě vzbuzuje, když čtu a slyším od těchto aktivistů, jak oni jsou napadáni, oni mírumilovní - a proto chceme ty ostatní zakázat...