30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

SUCHO: O vodní sabotáži ekoteroristy Bursíka

Občan senátor Valenta na Neviditelném psu vydal 29.8.2018 povídání o zemědělství aneb o příčinách sucha.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 14.9.2018 10:33

Bursík, Kužvart, Rovenský...

Ve starý demokraciích jako Atény nebo Řím by byli dávno odsouzeni k smrti.

M. Prokop 14.9.2018 10:01

Re: Když je u nás v demagogově sucho ...

Šejna se taky snaží.

M. Prokop 14.9.2018 10:00

Jestli vzalo za své

řešení průplavního spojení Dunaj-Odra-Labe, tak zaplať pánbůh za ty dary.

P. Zinga 14.9.2018 9:45

Re: Když je u nás v demagogově sucho ...

Pane Rado, jděte se svým profláklým slovníkem do p*dele! Betonová loby! Kolik jich ještě máte v zásobě? Patří mezi ně i rudo-zelená loby?

Píše sem více kreatur, ale opravdový demagog jste asi pouze Vy.

P. Zinga 14.9.2018 9:41

Re: Sucho

Pane Neubauere, Vy tento strategický plán znáte, že tak bohorovně mluvíte o betonu? A z článku vyplývá, že Váš názor na rozptýlení retenčních možností plán obsahoval. Kde chcete teď tyto zřídit, když to bylo rozprodáno?

P. Neubauer 14.9.2018 9:35

Sucho

je a zřejmě i bude. Ovšem řešit ho vodohospodářsky nalitím betonu je nejhorší cesta. Nutno přejít na celoplošnou rekonstrukci krajiny ve všech směrech a zadržování vody rozptýlit po celém území, stačí se podívat na krajinu z let 1951 a 2015 a je to jasné.

Na změnu klimatu bude potřeba alespoň 500 let. Všechny uváděné statistiky byl a je podvod. To se už ví cca 5 let, kdy to na klimatology prasklo.

M. Šejna 14.9.2018 9:32

pane Rameši

ano, tento článek je pitomá demagogie od člověka, který ekologii vůbec nerozumí.

Dnes je kritizován Bursík za zrušení státní vodohospodářské koncepce. Včera tady jistý idiot od Svobodných napsal, že stát nemá vůbec do vodohospodářské koncepce vůbec zasahovat, protože to prý mají dělat soujkromí zemědělci. Takže Bursík je možná "tajným členem" Svobodných.

:-D

M. Šejna 14.9.2018 9:26

tohle je opravdu hodně komickej text

Když si porovnáme článek slováckého senátora Valenty, následně idiota od Svobodných ze včerejška a dnešní článek, tak pokaždé může za sucho někdo jinej a pokaždé má proti suchu bojovat také někdo jinej. To se pak nemůžeme divit, že jsou ekoteroristé tak úspěšní proti těmhle rychlokvašeným politickým blbům, protože ekoteroristé pracují v dojemné shodě a koordinovaně, zatímco tihle blbové tahají každý za jiný konec provazu.

Podle senátora Valenty a dnešního komického autora mohou za sucho zemědělci. Podle včerejšího idiota od Svobodných může za sucho stát, protože proti suchu mají bojovat jen soukromníci a zemědělci-podnikatelé. Tak kdo tedy za to může? A jak za to může jakýkoli člověk nebo lidská společnost, když podle klima-popíračů člověk za změny klimatu vůůůbec nemůže?

Pokud Bursík zrušil jakousi státní vodohospodářskou koncepci, měl by od "ústředního výboru" strany Svobodných dostat nejvyšší stranické vyznamenání a titul čestného předsedy Svobodných. Udělal totiž to, po čem Svobodní volajjí.

K. Janyška 14.9.2018 9:16

Ano, Bursík je pro mne a podle mne zelený úchyl.

A vyčůraný jak momentální mraky... Dzp.

B. Rameš 14.9.2018 9:08

Re:

Přečetl jsem a pochopil: "zavlečení" Uhla a Havla do článku je zcela ryzí ukázka demagogie, a to bez ohledu na můj názor na jmenované pány i na výstavbu jezů na Labi (nejsem odborník na všechno, takže asi jako obvykle budou argumenty pro a proti a jejich porovnání přenechám rád povolanějším).

R. Tichý 14.9.2018 8:08

Tak si ten odstavec prectete jeste jednou. Mozna ho ted pochopite.

P. Rada 14.9.2018 4:41

Když je u nás v demagogově sucho ...

... dopravní "vodní sabotáž" už zas tak moc nehrozí. Jak se totiž s úsměvem praví ... lodní vodní cesty přeci pojmou namísto vodáků dnes již rozmohlá vozidla typu SUV.

Pokud by je ale betonová loby ještě navíc pěkně srovnala podle Bursíkem zrušených plánů a dosavadních představ pana Ročka - dokonce v délce 1200km! - pak by nám tuto univerzální vodo-silniční dopravu možná navíc "záviděl celý svět" jako jedinečný zápis demagogů v knize rekordů.

P. Khail 14.9.2018 3:18

Betonářská loby

v akci. Co má s jezem společného Havel a Uhl? Nic, jen se používají nesmyslné pseudoargumenty na podporu nesmyslné stavby. Jakpak je v ní asi zaháčkován autor?