16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

SPOLEČNOST: U koho se vyučil Zaorálek?

Když pozoruji v poslední době veřejná vystoupení místopředsedy ČSSD Lubomíra Zaorálka ke kauze Ústavu pro zkoumání totalitních režimů, kladu si vždy otázku, kde se to v něm bere. Zaorálek studoval marxismus v Brně a jeho nejoblíbenějším učitelem byl profesor Josef Šmajs.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vyhnalík 18.4.2013 22:05

Zaorálka nepodceňujte

On dokáže mluvit plamenně a do každé odpovědi vplést nejméně jednu předem připravenou urážku nebo pomluvu.

Pro přemýšlivé posluchače je to jasně odporné, ale na velkou část voličů to funguje! Není náhodou, že ČSSD do TV debat staví lidi jako jako je Zaorálek a Sobotka.

J. Peřina 18.4.2013 21:14

Soudruh Zaorálek

se učil,učil,učil,až se naučil být tím správným komunistou.Jeho politická kariéra se minula v čase,protože kdyby byl politikem v padesátých letech minulého století,tak by z něj měli Stalin a Gottwald obrovskou radost a i Urválek by mu záviděl.Nepochopím,jak může taková komunistická kreatůra a nebezpečný politik v současné době činný v politice.Jeho jednání dává zapravdu těm,kdo tvrdí,že není rozdílu mezi komunisty a socialisty.Já jsem téhož názoru,ale naši občané jsou nepoučitelní.

J. Šrámek 18.4.2013 9:41

Polovina soudců jsou adepti soc.školství.

Pro osvěžení paměti: .....kauzy trvající déle jak 8 let jednání a nepřesahuje-li jejich potrestání 10 let vězení jsou amnestovány.Tak kupodivu soudy 8-15 let nedokázaly posoudit vinu,ale okamžitě (během týdne) věděly,že tyto případy budou amnestovat!Rovněž věděly,že škoda z nich nedosahuje výše trestu přes 10 let vězení!Sazba je do 12 let,ale dle souců ani škoda v miliardové výši není relevantní pro udělení tohoto trestu!Proto se asi ČSSD tak dere do vedení ÚSTR  a diví se,že ostatním se to nelíbí.Tlučhuba Zaorálek je jen tristním připomenutím neodsouzení a nepotrestání komunistických zločinců.NSDAP je stranou zločinnou svou idelogií a mrtvými,komunisté s podobnou zločinnou ideologií a stejným počtem mrtvých,jsou bohužel tolerováni.Díky polistopadovým popleteným humanistům.

P. Lenc 18.4.2013 8:17

Výlevy

rudého psychopata Zaorálka nejsou směšné.Ukazují politiku ČSSD v plné nahotě.A poslední události to jenom umocňují.

I. Schlägel 18.4.2013 9:15

Re: Výlevy

Bohužel směšní nejsou ani lidé, kteří výplody tohoto marxisty berou vážně a ovlivňují veřejný prostor a tím i naše životy. Jsou nebezpeční. Chtějí budovat nový, spravedlivý společenský řád. Jsou vyvolení, neboť ONI přeci vědí! A když se kácí les, létají třísky, soudruzi.

V. Kraus 18.4.2013 8:12

Lubomír Zaorálek

je mimo jiné i stínovým ministrem zahraničí ČSSD. Je dosti děsivá představa, že tento člověk by se jednou měl stát i opravdovým českým ministrem zahraničí.

M. Prokop 18.4.2013 8:35

Re: Lubomír Zaorálek

Zase o kousek dál ke komunistům (po Kato Kavanovi).

R. Tesařík 18.4.2013 9:09

Re: Lubomír Zaorálek

A to se tu nedávno Jílek za něj ukrutně bil..jako de bil

V. Kain 18.4.2013 12:25

Re: Lubomír Zaorálek

Zaorálek má víc než hroší kůži.Tento profesionální žvanil se mnohokrát zesměšnil a nic si z toho jak je trapný nedělá.Tohoto čuníka od korýtka nedostaneme.

J. Slanina 18.4.2013 8:06

Zajímavé...

...co soudruh tolman všechno nestihne při ohřívání vody na čaj, při holení a vůbec při přípravě cesty do "práce". Nebo že by byl objednán na sociálku až na desátou?

K. Frauknecht 18.4.2013 8:39

Re: Zajímavé...

:-))) Fakt dost hrozný ňafání, inu ikona tomu odpovídá.

F. Eliáš 18.4.2013 7:44

Je to podmíněné geneticky

Zřejmě to tomu chasníkovi vštípili a předali jeho předci.

L. David 18.4.2013 7:38

Od mozku vymytého marxismem

nelze očekávat nic, než pomatené a vždy vzteklé výroky.

J. Tolman 18.4.2013 7:17

Je potřeba rozhodné akce

Zato země je ohrožena Zaorálkem.

J. Slanina 18.4.2013 8:07

Re: Je potřeba rozhodné akce

Bohužel, nejenom jím. Takových ksindlů je tu na mé gusto přespříliš.

T. Kočí 18.4.2013 8:59

Re: Je potřeba rozhodné akce

Co chcete, za 30 Kč u doktora zvolí lid jakékoliv hovado.

M. Vondráček 18.4.2013 8:32

Re: Je potřeba rozhodné akce

Vy se svou nebetyčnou hloupostí vypadáte také dost nebezpečně :-)

J. Tolman 18.4.2013 7:15

Zaorálka je podřeba nazvat pravým jménem

jako to učinil olomoucký primátor za ODS Martin Novotný, který řekl:  Zaorálek je Z1M1R1D1, kritici amnestií masturbanti. 

Ukázaka dalších sprostých útoků Zaorálka:

"BIS již v roce 2011 premiéra, prezidenta a další kompetentní představitele státu informovala o tom, že se v rámci některých krajských soudů zformovaly skupiny propojené s organizovaným zločinem, které manipulovaly insolvenčním řízením. Nejvýrazněji se negativní vlivy těchto vazeb projevily například v případech patřících do působnosti krajského soudu v Ústí nad Labem. To je přesně kauza Berka. Tady je dokonce i v té veřejně přístupné zprávě BIS napsáno, že Ústí je to místo, kde se gang usídlil," řekl Zaorálek, přičemž upozornil na prokázané vazby mezi lidmi z Berkova gangu a poradci prezidenta.

„A jaká byla reakce pana premiéra? Jaká byla reakce pana prezidenta na informaci, že se hroutí stát v určité části země? Víte, jaká byla jejich reakce? Že tomu gangu zaručili beztrestnost a vrátili jim výnosy z trestné činnosti. Chápete? Tohle je reakce státu. Když se doví, že se stát v určité části země hroutí, tak vlastně ty zločince pokryje,“ dodal místopředseda ČSSD s tím, že vzniká otázka, kam až je organizovaný zločin proorganizovaný.

J. Tolman 18.4.2013 7:16

Re: Zaorálka je podřeba nazvat pravým jménem

Lubomír Zaorálek: Kdybyste vytunelovali celý tento stát, nedostanete více než deset let.

Je to lež, pokud říkal Hrad, že tam ty nejtěžší činy nejsou! Jsou tam! Ne náhodou jsou tam všechna slavná jména, protože už žádná slavnější nejsou. Stát je jedna ruka s organizovaným zločinem, neboť toto je v civilizovaném světě nemyslitelné, uvedl ve Sněmovně Zaorálek.

J. Tolman 18.4.2013 7:08

Co je Taorálek zač je vidět například z tohoto sprostého útoku na Václava Klause

Rozhovor v deníku Referendum:  http://denikreferendum.cz/clanek/14950-lubomir-zaoralek-na-priprave-amnestie-se-mohl-podilet-organizovany-zlocin

Dotaz: Myslíte to tak, že se amnestie připravovala v součinnosti s některými strukturami organizovaného zločinu?

Zaorálek: To je něco, co nemohu vůbec vyloučit. A hlavně to musí vyšetřit policie. Mně připadá, že toto podezření logicky vzniká v situaci, kdy se dozvídáme, že mnoho lidí, kteří jsou napojení na organizovaný zločin, je ve styku s lidmi z prezidentova blízkého okolí. A to podezření posiluje také fakt, že mi není nikdo ochoten říct, kdo na amnestii pracoval. Přitom jde o praktickou věc: chceme vědět, kdo na amnestii pracoval, protože pak budeme moct zkoumat, zda dotyčný nebyl ve spojení s amnestovanými. Nejde o žádné spekulace. Mnohokrát jsem opakoval, že poradci prezidenta prokazatelně mají kontakty na konkursní mafii soudce Berky, protože i ve veřejných zdrojích se objevily přepisy telefonátů mezi poradci prezidenta republiky a mezi lidmi z tzv. Berkova gangu.

Taková podezření jsou nasnadě a jsou tak závažná, že pokud by se potvrdila, znamenalo by to, že se ocitáme v moci organizovaného zločinu. Znamenalo by to zhroucení státní moci, a proto biji na poplach. Pokud je to tak, že je zločin schopen vymoct si amnestii, ocitáme se v situaci, kterou jsem již popsal 17. ledna ve Sněmovně.

J. Tolman 18.4.2013 7:10

Skandální projev Zaorálka ve sněmovně

http://www.youtube.com/watch?v=b9GqgzM6CqU

K. Filek 18.4.2013 16:23

Re: Skandální projev Zaorálka ve sněmovně

Zaorálek obvini bez jakýchkoliv důkazů kohokoliv.Tak to dělali komouší.Důkazy se vždy dají vyrobit.

B. Rybák 19.4.2013 21:28

Re: Skandální projev Zaorálka ve sněmovně

Nevím jaký má doopravdy pan Zaorálek světový názor a jestli vůbec nějaký má. Je ale očividné, že ve sprostém demagogickém lhaní se vyrovná kolaboranským esům bolševickým (Kojzar..) i nacistickým (Moravec..). Díky za odkazy, které to jasně dokládají (já ho nesnáším natolik, že od něj nic nečtu a neposlouchám, a to možná chyba).