8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JE 13.6.2006 12:08

Re: Šibal není zločinec.

Pozor, Čechy jsou jednou z historikých  zemí Česka, tou druhou je Morava. takže nezaměňovat!

JE 13.6.2006 12:06

Re: Prosím o uvedení odborníků z ODS

Prosím o nehanobení rodného jazyka: s čistýmA rukamA!!!

(Do prčic už jednou!!!)

Janinka 13.6.2006 11:43

talent, šibal nebo odborník

Do které skupiny patří skokan - poslanec Ploc?

Nějak se z médií vytratil. Přitom ta reakce včetně tiskovky s Paroubkem a jeho nohsledy byla blesková. V tak jasném případě nemůže i policie pracovat bleskově?:-/

Petr 13.6.2006 11:30

Re: Doporučuji mokrý ručník na hlavu (nejlépe modré barvy)

Ten tam dejte sobe - evidentne ho budete potrebovat; az (tedy pokud vubec nekdy) Vam dojde, ze to je vcelku vystizny popis reality made by socani... (Y)

Antonín Hrbek 13.6.2006 11:15

Prosím o uvedení odborníků z ODS

Je to pan Nečas, paní Němcová, pan Benda, paní Talmanová, pan Julínek, pan Tlustý, pan Bürgermeister, Paní Dundáčková, pan Langer, pan Schwippel, pan Topolánek a ať mi odpustí ostatní, na které jsem zapomenul?

Je ovšem nutno přiznat, že podobně jako v dalších stranách, se i v ODS naleznou skuteční odborníci, lidé se zdravým rozumem a snad i s čistými rukami. Jen se nějak nemohou dostat do popředí vůči šibalům.

Ladik53 13.6.2006 10:42

Re: Re: vláda sice musí podat demisi, ale její činnost pokračuje do té doby, než je jmenována vláda nová

Ale Paroubek přece sestavení nové vlády vůbec nebojkotuje. Topolánkovi přece brání prezident, když ho pověřil pouze jednáním o nové vládě.

Ladislav N. 13.6.2006 10:08

Re: vláda sice musí podat demisi, ale její činnost pokračuje do té doby, než je jmenována vláda nová

A proto musí Paroubek sestavení nové vlády co nejdéle bojkotovat, aby si alespoň udržel vysoký plat a možnost zametat stopy na všech socialisty obsazených úřadech... Pravidlo chcíplé kozy je přece dostatečně ověřeno v praxi, nebo ne?

Ladislav N. 13.6.2006 9:59

Re: Máte pravdu, uhlazenost má být, žádné vulgarismy.

Na prachy se musí chytře, přes státní rozpočet! ;-P Nadělat stamiliardové dluhy, nacpat si kapsy a voličům břicha, a pak utéct do opozice a vykřikovat, jak nová vláda může škrtat vládní výdaje, když sockomunisté se přece měli tak dobře!

A ještě při tom veřejně prohlašovat (Paroubek), že dluhy státu se "neplatí"...8-o

dph 13.6.2006 9:46

Re: Šibal není zločinec.

pane Hasan,šibali nazval Paroubek podvodníky z řad ČSSD,ty ostatní jako např.Pítr jsou nepřáteli lidstva.Takže máme dva druhy zločinců  a to podle toho zda jsou členové ČSSD a nebo ne.

Bob 13.6.2006 9:46

Doporučuji mokrý ručník na hlavu (nejlépe modré barvy)

Mirek Šejna 13.6.2006 8:34

Bartoni,

Paroubek samozřejmě po zahájení činnosti nové sněmovny demisi podá. Ale Vy asi netušíte, že vláda sice musí podat demisi, ale její činnost pokračuje do té doby, než je jmenována vláda nová.

L 13.6.2006 8:27

Šibal není zločinec.

Kdyz podvodnika nazvete podvodnikem, nazval by to Profesor jako "kriminalizaci podnikatelu." Sibal je jiste vyraz vhodnejsi, jak naznacujete. Kdyz nejaky sibal zastreli jineho sibal jednou dobre mirenou ranou, je to vesely kousek, jakym se bavi lepsi spolecnost.

ferry 13.6.2006 8:25

Re: Máte pravdu, uhlazenost má být, žádné vulgarismy. Tak jsme se zas poblinkali a utřeli ústa Rudým právem. Dobré jitro!

Hasan 13.6.2006 7:48

Šibal není zločinec.

Už nejsou zloději ani podvodníci ani lháři.Jsou to šibalové.Tak jak se přestalo říkat slovo Čechy a je místo toho dříve neznámé a nepoužívané Česko,tak už nejsou zločinci,ale šibalové.Když něco ukradnou,někoho podvedou,tak je to chápáno jako dovedný,celkem nevinný,téměř veselý kousek.

Dušan Polanský 13.6.2006 7:32

Máte pravdu, uhlazenost má být, žádné vulgarismy.

Napříkald nějaký Salzmann z ODS šéfoval Komerční bance a nosil hezkého motýla, hezké obleky a mluvil hezky a stále si podával ruku s p. Klausem a najednou šup za jeho kočírování 8 miliard najednou nebylo, a on za nic najednou nemohl. Je fakt že i poté zůstal velmi slušný člověk, kteří dodnes žije v blahobytu a my za jeho hloupost a nadutost platíme dodnes. A mohl bych pokračovat. A napočítal bych z období vlád V. Klause  hodně stovek takových miliard. Ale je fakt, že to bylo rozkradeno slušně,  žádné hrubiánství, škaredé výrazivo. Dekór byl, to se musí nechat. 

daimonion 13.6.2006 1:08

KRYSAŘ

Paroubek píská na píšťalu a krysy jdou za ním: ta nejodpornější lůza sestávající z intrikánů,  defraudantů, gangsterů, lemplů, tunlářů, mordýřů a dalších podobných individuí ho následuje. Občas se do toho jeho houfu připlete naivní hlupáček se "sociálním" cítěním, který věří v dějinné síly a třídní boj proti kapitalistický m vykořisťovalům. Poděkujme Paroubkovi za jeho krysařské řemeslo - oddělil pšenici od koukole - na dlouho dobu jsou známi kriminální živlové ... mají členskou legitimaci ČSSD :-/