31.5.2024 | Svátek má Kamila


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nnn 9.11.2007 23:21

autore, jsi trouba, ale mládí a neznalost reality tě omlouvá

přisluhuješ a nevíš čemu

Čunka rádi měli a stále rádi mít budou - ti, kteří jej znají.

A slintání bolševických pisálků z Prahy jim v tom nezabrání.

Honza 9.11.2007 16:37

Malý Astone, lesníku, Quarku či Plísni Podšitá

Proč plácáte nesmysly, to nejste schopní rozpoznat, že autor nesoudí Čunka na základě nějakých událostí ale spíše formou jakéhosi fejetonu či glosy nám ze svého úhlu pohledu něco sděluje. To je vše. A není potřeba vrhat své jedovaté sliny na výtvor jiného. Napište svůj článek, svoji úvahu, podepište ho a dejte na web. Je to sice pracné, ale určitě vás to povznese.

plíseň podšitá 9.11.2007 22:32

Re: Malý Astone, lesníku, Quarku či Plísni Podšitá

Článek jsem si schválně (a dlužno říct se sebezapřením) přečetl ještě jednou. No, možná čtvrtý odstavec zdola je akceptovatelný, ale jinak to vnímám jako zjednodušující, paušalizující a rádobyvtipněironickou stať, která jako by vypadla z pera redaktora Dikobrazu, když se navážel do Charty 77. Zdá se mi to psáno stylem kiš kiš a nevidím na článku nic pozitivního. Autor veřejně vystoupil, já taky a sice ve veřejné diskusi k článku. Myslím, že jedovaté sliny na nikoho nevrhám. A vlastní úvahu o Jiřím Čunkovi nebudu psát ani náhodou, bylo již napsáno vše, možná ještě víc. A přestávám si hrát na potrefenou husu ;-) Dobrou noc.

Ladislav N. 9.11.2007 22:57

Re: ...autor nesoudí Čunka na základě nějakých událostí ale...

A proto lze soudit, že autor článku je mladý blb, který ještě nezná míru toho, co píše.

Malý Aston 9.11.2007 15:46

Další,který skočil na špek!

Naivně jsem se domníval,že mladá generace bude jiná než ta naše.Pokud autor je student normální a ne student senior ( stařec a ještě k tomu kovaný) nechápu,jak mohl takový blábol vytvořit. Já nejsem student ani politik ani novinář,nikdo mi neplatí jako mnoha zde přítomným některé politické sekretariáty aby hlas lidu zazněl a tak mohu konstatovat  takovou volovinu jsem ještě nečetl.Bez důkazů jen z vědomostí od těch,kteří jsou za nepravdy placeni vytvořil studentík dílo,které nemá ani hlavu ani patu. To nepsal student,to psal Tvrdík nebo Grebeníček.:-D

pete 9.11.2007 15:16

To je

otřesný blábol plný nepřesností.

lesnik 9.11.2007 15:15

Autore, JSTE UPLNE MIMO, tedy podplaceny nebo tak hloupy??

Autore, JSTE UPLNE MIMO, tedy podplaceny nebo tak hloupy??

Quark 9.11.2007 14:44

Kdo to soudí své spoluobčany?

Jako za za bolševika ti nejlepší (nejkovanější) studenti absolutně bez životních zkušeností soudí své spoluobčany, a vůbec si nepřipouštějí, že by to taky mohlo být jinak. Jen tak mimochodem autor se zaštituje INSTITUTEM (ostatně krásné to ruské slovo) Havlíčka Borovského, ten se musí ovšem obracet v hrobě.

plíseň podšitá 9.11.2007 13:54

Krásný sloh

Tolik básnických obrazů pohromadě se jen tak nevidí. Tak nějak se mezi nimi ztratilo, o čem že ten článek vlastně je.

Jen tak mimochodem, to, co se dělo v posledních dvou týdnech, je tristní. Teorii důkazů je třeba rozšířit o další kategorii: důkaz šprochem.

Kouba 9.11.2007 13:45

Umět psát neznamená umět myslet.

Lidé už jsou takoví, když jsou v davu mají sílu jako lvi, zvláště, když mohou kopat do někoho, kdo byl přesikou sražen k zemi. Sázím se, že autor by nebyl schopen Čunkovi říct z očí do očí říct ani větu, protože by měl plné kalhoty (pokud ještě nemá na zadku skořápku).

Walsroy 9.11.2007 12:26

Ach jo.

Čekal bych fundovanější rozbor,ale zřejmě student potřebuje peníze,tak to napsal na zakázku. Když nemůže do Star Dance,tak alespoň takový malý štěk na přilepšenou.Za únik informací o Čunkově výživném pane kolego nebude potrestán nikdo ? Na principu kamenování oběti kýmkoliv a bez důkazů budujeme docela zajímavý profil společnosti a fungování demokratických principů. Kamenuje se jen vyhlédnutá oběť i když zbytek politického stáda minulost asi žádnou nemá a raději se nechá běžet za lepší pastvou aby z toho nebyla národní kocovina. Vždyť pak zase budou moci někomu dobře zaplatit za nějaký ten štěk když budou dobře napapaní.

ivca 9.11.2007 12:25

dotaz

Víte, proč Čunek nechal vystěhovat Romy ze Vsetína?

Protože ho předbíhali ve frontě na sociální dávky.

I-Worm 9.11.2007 14:30

Re: dotaz

kdyby to aspoň včera neříkali v televizi...

amos 9.11.2007 11:58

další

Další ubožák se jako sup porejpe v Čunkově aféře. Ve svém blábolu neřekne nic nového a jenom zabírá místo ne NP někomu, kdo by napsal něco přínosného.A to je teprve studentem.

vládík 9.11.2007 11:57

Zajímavější by byla úvaha na téma

KOMU PROSPĚLO

Jiřina Godalová 9.11.2007 11:48

ten autorje ale b/l/b

ver 9.11.2007 14:08

Re: ten autorje ale b/l/b

ano

Ron 9.11.2007 11:41

Odsuzování druhých

je tak snadné, pane redaktore. Četl jsem v minulosti některé vaše články a nebyly špatné. Ale tady jste trochu přestřelil. Je mi jasné, že tu zvítězil váš pocit nad fakty a to, že jste se dal dost ovlivnit sdělovacími prostředky. Váš článek považuji za tendenční a zcela nevyvážený.

jirka.s. 9.11.2007 11:26

"Namísto něj je zde „hromádka neštěstí“, na kterou si jako na dobrého pana starostu vzpomene jen málokdo. "

Docela klidně bych se s Vámi, pane Procházko, vsadil, že na něj budou na Vsetíně vzpomínat jako na starostu ve velmi dobrém! Zkuste někdy, než něco napíšete, zvednout zadek a zajet si třeba do toho Vsetína!

RZ 9.11.2007 14:42

Re: "Namísto něj je zde „hromádka neštěstí“, na kterou si jako na dobrého pana starostu vzpomene jen málokdo. "

Nebo se aspoň podívat na mapu - ten "potok" se jmenuje Bečva. To jen tak na okraj.

kopec 9.11.2007 23:42

Re: "Namísto něj je zde „hromádka neštěstí“, na kterou si jako na dobrého pana starostu vzpomene jen málokdo. "

jak kdo!

Raff 9.11.2007 10:40

Kde ten Procházka studuje?

Kde ten Procházka studuje?

Aby tam snad nedej bože nechtělo studovat některé mé vnouče.

Lapil 9.11.2007 10:12

A mně se to zrovna líbí

Základní příběh: populární starosta katapultován na vrchol, a že mu to udělalo hodně dobře (a komu by neudělalo), tam se na něj sesypali (právem? neprávem? Kdo jsi bez viny...) a on to neustál. Z příběhu Hloupý Honza králem je příběh o pýše, která předchází pád. Nikde nepíše, že by pan Čunek byl nebo nebyl lump, a není ani smyslem článku zabývat se tím. Článek ukazuje, jak snadné je opít se vlastní velikostí a nabít si hubu. Jak lidi najednou přestanou leštit kliky a začnou mydlit schody. Právem? Neprávem? Opakuji: Kdo jsi bez viny...

Upřímně - co je na tom článku špatně? Jistě, je to fejeton, není to reportáž. Fejetonu nadsázka sluší. Taky jazykově perfektní. Nezdržuje větami. Sází představy. Stručně. Tohle. Tamto. Sledujete? Teď to dělám já. Uzavřeno dlouhou rozvitou větou, aby se čtenář uvolnil, uklidnil, aby z té vývrtky srovnal let a hladce přistál. Následuje další odstavec. A závěr "jedno oko nezůstane suchý". Můžete se pustit i do mě, ale tomu já říkám dobrá práce.

Jedině snad opravdu ne do Psa, spíš do Vlasty nebo Květů. Do Blesku a Spy bych se to dát neodvážil, na ty je to moc dlouhé, inteligentní a smířlivé.

klapísek 9.11.2007 20:07

Re: A mně se to zrovna líbí

R^R^R^Mně taky.Jen nechápu ty nenávistný reakce, to opravdu už vymizel smysl pro humor a nadsázku? V tom případě jsme na tom hůř jako národ, než vláda,která zdraží v Čechách pivo, a na to pozor!

Vodička-sapér 9.11.2007 22:59

Re: A mně se to zrovna líbí

Moje  řeč!

Malý Aston 9.11.2007 10:06

Autor je blb a dovolím si podotkonout že je dokonce "korunovaný"

Kopat do někoho,to je hrdinství. Pročpak se autor nezajímá,jak to funguje u policie,státních zástupců u našich tajných služeb? Kdo je řídí,kdo je ovládá,kdo je kontroluje? Nikdo je neřídí a nikdo je nekontroluje.Koho chtějí,toho zničí.Pročpak se nezajímá o kolotoč prachů u pana Paroubka a Zuzky?Pročpak se nezajímá o Standíka a jeho desítky milionů o pana Šloufa a ostatní?Pan Čunek mi může být ukraden,ale práce policie a státních zástupců je průser nad průser.:-D

QQQ 9.11.2007 11:18

Re: Autor je blb a dovolím si podotkonout že je dokonce "korunovaný"

Víte, i kdyby se skutečně našly průšvihy i u řady dalších, tak to nijak nezmenšuje průšvih Čunka. Když to k něčemu přirovnáme :svině se nezmenší, když jí pustíte do výběhu s jinými sviněmi. Smůla Čunka je zejména v tom, že on je navíc pitomá svině a nechal se chytit......

Taky George 9.11.2007 11:32

Re: Re: Autor je blb a dovolím si podotkonout že je dokonce "korunovaný"

A na co že ho chytili, na pomluvy? Vám to stačí?

Lucka 9.11.2007 13:39

Re: Re: Re: Autor je blb a dovolím si podotkonout že je dokonce "korunovaný"

Milý QQQ,  jste jen další v řadě, co neumí myslet sám, a samostatně. Článek nic moc, ale těch štváčů, co se přilepěj, že?

Milena 9.11.2007 15:01

Re: Re: Re: Autor je blb a dovolím si podotkonout že je dokonce "korunovaný"

Čunek se hlavně do toho zamotal sám tak,že ani nevěděl co řekl den předtím a nic nemohl doložit.Je to jasná korupce a praní špinavých peněz pro někoho(samozřejmě že ne zadarmo.)