5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

SPD: Odchod ze sekty

Generál Blaško pochopil, že SPD je pouhou sektou. A pokrytectvím Tomia Okamury, který navenek volá po referendech, aby ve své partaji prosazoval tuhou diktaturu a totalitu. Škodlivé zlo zvané Strana přímé demokracie je pouhým výtahem k moci pro svého šéfa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Novy 17.9.2022 8:14

SPD = strana piTomiovy diktatury?

T. Novy 17.9.2022 8:13

První v diskusi, poslední s rozumem ... něco takého?

T. Novy 17.9.2022 8:12

Nechceme ....

R. Vacek 17.9.2022 8:05

Proč by měla být v nějaké straně demokracie? Jaké by to mělo výhody oproti tvrdé stranické diktatuře?:-)

P. Chládek 17.9.2022 7:59

Kde se De Pitomiové pořád berou?

T. Vodvářka 17.9.2022 7:58

Napsal jste to moc hezky. Tak třeba pan Koten, odborník na mikrovlnné trouby, by byl skvělým ministrem vnitra. Pan Okamura - premiér nebo aspoň ministr obrany. Peníze bychom nechali Alence, má poslední dobou trochu horší outfit.

Fakt - dobrý...

P. Chládek 17.9.2022 7:58

Takový DeWinter je názorný příklad toho pověstného "užitečného idiota" s tím rozdílem, že užitečný je jen Potomiovi...

T. Vodvářka 17.9.2022 7:56

Úderné. Už Vladimír Iljič Lenin razil heslo. "Žádnou podporu prozatímní vládě! "

Jdete dobře v jeho šlépějích....

F. De Winter 17.9.2022 7:49

Chcete demisi této vlády? Chcete, aby se něco změnilo? Přijďte k volbám a nevolte je. Nevolte je ani přímo, ani v koalici a to ani tehdy ne, když budou koalovat s nějakým místním uskupením, které má normální lidi. Nevolte je vůbec. Jakmile uvidíte někde napsáno ODS, KDU, TOP, STAN nebo PIRÁTI, prostě jim to neházejte, i kdyby měli za místního lídra někoho zcela přijatelného. Přijďte k volbám a hoďte to komukoliv jinému.

Tam, kde teď nějaký pětikoaličák starostuje, tam se musíte obzvlášť snažit, aby se mu nezadařilo. Bez ohledu na jeho schopnosti. Tentokrát košile nesmí být bližší než kabát. Starosta vám levnou energii nezařídí a nezachová vám pracovní místa.

Tihle partajní šíbři, kteří díky vaší volbě vyletí z funkcí, to budou vaši vyslanci, kteří vládu zaříznou. Musí být úplně putna, jak schopný je místní pětikoaliční politik, ale prostě musí být odejit, protože před časem na nějakém kongresu zvolil za šéfa strany matláka, který ničí tuhle republiku.

V každém straníkovi od Starostů musíte vidět toho, kdo zvolil Hýkelu s Rakušanem do předsednictví. V každém ODSákovi musíte vidět toho, kdo zvolil Fialu do čela strany a dopustil tu dnešní katastrofu. Dejte jim ochutnat odpovědnost, třeba i dávnou. To oni jsou vinni, že dopustili takové magory. Zařiďte stávajícím vládním stranám debakl. Všem a všude. Určitě nemusím zdůrazňovat, že totéž platí i pro volby do senátu.

P. Nemec 17.9.2022 7:30

Bláboly tohoto fanatického propagandisty nemá cenu číst, ale jsem tu první v diskuzi :-)

VE VOLBÁCH ANI JEDEN HLAS STRANÁM 5KOALICE