1.6.2024 | Svátek má Laura


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Brunner 8.4.2024 2:46

Rv

J. Novak 8.4.2024 2:45

Marak se zblaznil.

J. Kočvar 8.4.2024 2:27

Ukrajinská extrémní pravice získala v posledních volbách krásná dvě procenta hlasů.

K. Machala 8.4.2024 1:54

..od tohoto směru začnou odklánět. Největší přihravači Putina na Západě nejsou jím vypláchnuté hlavy, ale greendealáci, bohužel.

K. Machala 8.4.2024 1:52

Proputinský postoj nemá v SK parlamentu většinu. Pellegrini není proputinský, jen zalhal proti svému přesvědčení, aby ten proruský jazýček vah překlopil na svoji stranu. Což je fuj, ale není to totéž jako být proputinský.

ČR a SR jsou si podobné, putinofilie plus putinochápačství dohromady není většinové. Naše volby by vyprodukovaly něco podobného, prtž Greendealová sebelikvidace. Stačí ji vypnout a lidi se

K. Machala 8.4.2024 1:46

Žiadne nacistické prvky na UA vo vláde nie sú. V Rusku ich je dosť na najvyššej úrovni vlády putinomafie.

S. Sedlák 8.4.2024 1:43

Bliješ tak akorát ty.

Z dob vojny mám přítele, Slováka, který má dokonce tu drzost tvrdit, že my jsme korouhvičky tím, že jsme se odklonili od Ruska. Tak jsem mu připoměl, že jsme to nebyli my, kteří se paktovali s Hitlerem. To je fakt a na něm nic nezmění SNP z kterého jste si vystavěli pocit, že jste byli na straně odpůrců Německa.

Ukrajinský nacionalismus a odpor k ruské vládě nemá s nacismem nic společného. Je to jen historická zkušenost národa s imperialistickým Ruskem, jehož kořeny jsou společné s Německem. Kateřina veliká byla Němka.

Tak, jak my budeme ještě dlouho ostražití vůči Němcům, tak Ukrajinci mohou stěží zapomenout umělý hladomor vyvolaný Moskvou a 6 millionů obětí se jen tak z aměti nevymaže. A to je jen střípek v historické paměti národa.

J. Kostelanský 8.4.2024 1:15

Pěkný výblitek. R^

Mňa by len zaujímalo, kedy bol autor naposledy na Slovensku, a odkiaľ čerpá informácie pre svoje nezmysly. Asi nebudem ďaleko od pravdy, keď poviem, že z rovnakých zdrojov, z akých má informácie o tom, čo sa dialo a deje na Ukrajine.

Mimochodom je komické, keď tento typ ľudí spomína fašistické rysy Slovenského štátu spred 80 rokov, ale súčasné nacistické prvky na Ukrajině im vôbec nevadia. Často ich dokonca obhajujú.