14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Novák 5.3.2010 14:31

Žádná stávka nebyla.

Takže nanejvýš "by byla nezákonná".

V. Novák 5.3.2010 14:27

Lid vybojuje co politici rozhodnou...

On je lid asi nesvéprávný, ba úplně blbý a bez řečí a bez donucení a bezvlastního zákmu jde do stávky za politiky...

Jo, to by se mnohým (protilidovým) politikům hodilo, kdyby byl lid takové stádo ovcí! To by se to krátily mzdy, odbourávaly benefity a likvidoval sociální stát! To byse přidávalo na větší hromady a ubíralo z menších!

Tak mě, napadá, Šamane, že oni ti pravicoví politici dělají něco špatně, když ZA NIMI lid tak stádně nejde, co? Neměli by se poučit? Nebo nechat poučit?

A nebo je to obráceně - a někteřá politici jen vjadřují vůli lidu - toho lidu, kterým se tak zaklínají VŠICHNI politici, když se jim to zrovna hodí. Když nehodí. je to plebs a lúza. Nebo aspoň neznalí ovčané, neschopní poučeně rozhodovat... Tedy pro pravicové politiky - zleva jsem nic takového neslyšel...

V. Kain 5.3.2010 7:24

Stávka ne-zákonná.

LIdovci se opět ukázali jako naprosto nespolehlivý partner.Odboráři vyhrožovali až do krajnosti a potom se zalekli,že by to mohlo být kontraproduktivní a nebo to možná dostali od Paroubka befelem a stávku odpískali.Ony ty desetitisíce pěkně naštvaných lidí by jim to mohli brzo spočítat.Že to je paroubkovina je naprosto jasné.Trochu mě to připomíná předčasné podzimní volby.Ano my je chceme,voby budou,jiná možnost není a podobné žvásty.najednou buch a volby nebudou.Nezasloužil by si Paroubek za takovéto jednání delší pobyt na psychiatrickém oddělení?

R. Sedláček 5.3.2010 7:14

Stávka a volby

Skutečně si myslím, že stávka byla nezákonná. Tedy kdyby byla, a že je to práce ČSSD ( také je třeba odvrátit pozornost od Paroubka a pandurů) Můj příspěvek k zákonnosti stávky:

Stávka

z hlediska práva

Včera jsme začali Volby nanečisto. Můžete volit  dál:Volby

P. Schon 5.3.2010 6:15

Ne po čuni

ale rozbít držku!