26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
franta 19.7.2006 8:09

Ach, můj Bože

Oč se chcete vsadit, že ne ?

franta 19.7.2006 8:07

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Kde berete tu jistotu, že s ODS "to bude směr do civilizované Evropy, západního typu" ? Je to právě ODS, která západní Evropu označuje soustavně za socialistickou a EU přirovnává k RVHP. A Paroubek je kritizován za poklonkování Bruselu a nikoliv Minsku. Máte to asi nějaké popletené   

Jope 19.7.2006 8:06

Re: Kdo je vlastně drzoun

100% souhlas

Ivan Nový 19.7.2006 7:50

Dobrý rozhovor,

teď ještě dosáhnout mimořádných voleb, do kterých půjde ODS, KDU-ČSL a Zelení jako jediná volební koalice s programem daným současnou koaliční smlouvou.

banah 19.7.2006 7:48

Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Proboha co žvaníš. Jaké experimenty, podpora středního stavu jsou experimenty? Tak tento experiment táhl a táhne celý ekonomický západ. Jsou to strašidýlka pro malé české hlupáčky, co zde budou papouškovat to co jim předhodí v novinách na levicovou objednávku. Malý, český, ubohý vystrašený trpaslík, to je realita Česka.

Semiramis 19.7.2006 7:47

Re: Re: Kdo je vlastně drzoun

Ano, zato jednolitá oranžovorudá, to je aspoň barvička, co, levap???

bubu 19.7.2006 7:26

o mandátech

Tato vláda má mandát daný bývalým parlamentem, t.j. posledním funkčním. Tento mandát má např. i pan prezident, podle Topolánkovy logiky by tedy i on měl odstupovat? Pro odstoupení vlády jsou jasná pravidla. Čí mandát by měla vláda Topolánkova ? Kde je psáno, že ve vládě nesmí být členové neparlamentní politické strany? Jde o typickou topolánkovštinu, jedu jak autíčko na setrvačník vpřed, nekoukám na strany, do všeho vrážím - jinak se tom utaké říká slon v porcelánu.  

levap 19.7.2006 7:21

Re: Dotaz

Nejsem sice Topolánek, ale rád bych věděl, co máte společného s Českou republikou!

levap 19.7.2006 7:16

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Kde berete onu jistotu s Minskem atd.. Důvěřovat ODS a jejich experimentům, je přinejmenším krátkozraké.

levap 19.7.2006 7:03

Re: Kdo je vlastně drzoun

Souhlasím, že modro, černo, zelená koalice je slátanina nejvyššího kalibru. To si zřejmě uvědomuje ČSSD.

BuBu 19.7.2006 6:55

Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

. . . nejde a nepůjde o nic jiného, než o to, kterou cestou se vydá ČR dál ? Jestli to bude s Paroubkovou komunistickou koalicí směrem k Minsku, či Pekingu ? Nebo jestli to bude s tím zbytkem, co je proti -  jestli to bude směr do civilizované Evropy, západního typu ?

Já nestojím o to, aby mně vnoučata proklela, že musela emigrovat na západ, protože jejich děda byl takový vůl, že dopustil nový "únor 48" !

Říman 19.7.2006 6:35

Re: Kdo je vlastně drzoun

"Lidé o tyto moresy nestojí". A tebe ty pitomče pověřili (zřejmě ve volbách), abys mluvil za ně. Nejsi náhodou Paroubek?

Marta 19.7.2006 6:19

Re: Re: Dutý Topol

  Martine, už zase ty Tvoje bludy píšeš takto po ránu?! Celé dny oxiduješ na netu , jako  rezjir, Ťuhýk, a ještě pár šílenců !  Doufám, že Tě socani platěj dobře. Už jenom ta Tvoje první věta je  legrační. Začni přemýšlet!

stary 19.7.2006 3:44

Kdo je vlastně drzoun

je s podivem, jak Ti kteří celé roky hlásali a důsledně prováděli tzv.nulovou toleranci najednou skučí a sočují jiné. V současné době se ukazuje neschopnost pana Topolánka činit správná politická rozhodnutí a kroky. Je nad slunce jasné že je pod vlivem kalouska, který by se stal skutečným premierem pokud by tuto funkci obsadil de jure Topolánek. Podmínky za kterých se v současné době stal volební pat vymyslela kdysi ODS a nyní sklízí plody toho co zaseli. Nejsem volič ČSSD, ale při vší úctě jsou nyní jediní, kteří se chovají jako profesionální politici. Rádobykoalice se chová jen tak aby nikdo neztratil svoje hračky (rovná daň apod). Z této koalice nemůže vzejít nic dobrého. Jsou tam ti samí, kteří se podíleli na spackané privatizaci spoustě i když oficiálně neprokázaných podvodů atd,atd. A´t si vezmou do hrobu svého Kubice a jiné podvraťáky a řídí svoji modro a černo strany. Lidi o tyto moresy nestojí. Co asi na Kubiceho vytáhli, že byl ochoten udělat to co udělal.

Cesilko 19.7.2006 3:24

Dotaz

Pan Topolanek, svehp casu, na dotaz jednoho byvaleho uprchlika kdyze konecne nastane v CR

nejzakladnejsi obcanska rovnost (jako v sousednich zemich!) v otazakch ucty k rodilemu ceskemu obcanstvi, v otazkach nekonantch restituci/rep[araci(ktere se nekonaly na bazi nasilne zkonfiskovaneho obcanstvi nekterych..)a v rovnem pristupu k volebni urne i pro 500.000 rodilych Cechu po svete, odpovedel, ze "rovnosti v obcanstv i se nedockate, nebot ""krajane se k sobe navzajem chovaji nestoudne."" "Dotaz: Pane Topolanku, myslite, ze vy, vrcholovi cesti politikove se v tyto tydny "k sobe navzajem chovatee

"STOUDNE"???Za p[ripadnou odpoved dekuji! >-;-D

Martin 19.7.2006 2:21

Re: Dutý Topol

ono je to cele pri obstrukcich topolanka legracni http://modra-sance.blogspot.com/2006/07/sach-mat-nebo-pat.html .  A navic mluvit o vlade bez mandatu, ktera pravdepodobne by dostala 100 hlasu jako i ta nova dosud neexistujici /a tam je to mozna 99-98/ je dosti nafoukane

mak 19.7.2006 1:49

pokud je cssd jen paroubek, tak dohoda neni mozna na nicem

paroubek ma prece historicky narok na sestaveni vlady, kdyz byl "druhy vitez" ;-(

kontrola 19.7.2006 1:21

Hrozba

ČSSD hrozba národa

ford prefect 19.7.2006 1:07

Re: Dutý Pablb

kromě droboučké chyby v nadpisu, kterou jsem opravil, to máte správně, taky nechápu, kde Paroubek bere odvahu moralizovat, když Kubicemu tak dlouho házel klacky pod nohy, až ho vytáhl od vyšetřování svých šibalů. Měl by už konečně dodržet slovo a vyrazit sám sebe (říkal přece, že vyrazí ze Strany každého, kdo bude jen podezřelý, že je šibal, ne?)

a jak to bylo s tim bytem 19.7.2006 0:29

ani Tupolanek neni Buh

Socdemove jsou vasi souperi, a rozhodli tak volici. Vice POKORY pane predsedo, nejste tam na veky.

zvědavec 19.7.2006 0:27

Vážený pane předsedo,

jak jsem tu psal před nedávnem, sklízíte, co jste zasel - viz článek Petra Pitharta tuším v LN asi dva,tři týdny zpět o tom, jak se ODS chovala pod Vaším vedením v Senátě při schvalování současně platné novely volebního zákona.

Nyní sedíte šest týdnů  ve sněmovně a za peníze svých voličů se snažíte o kvadraturu kruhu. Tak už se proboha všichni dohodněte na 201 poslancích, vypište další volby a konejte.  

Cedr 19.7.2006 0:25

Dutý Topol

Klaus s Topolánkem se bojí dát druhou šanci na sestavení vlády Paroubkovi. Ne všichni zelení jsou pro Topolánka. A moralizování od člověka, jehož partaj vytahla Kubiceho, pěkně smrdí.