26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
alfa27 19.7.2006 14:32

Re: Pane Topolánek, za současný stav

Topolánek,těžko může úkolovat Klause a Klaus už vůbec nemůže ba nesmí vyšetřovat Paroubka.To že způsob "volby"poslanců ČSSD je protiprávní je nesporné.Bohužel musím přiznat ,že nevím jak tuto protiprávnost postihnout, patrně to stojí za zamyšlení se nad úpravou jednacího řádu sněmovny.nejhorší na tom ovšem je že poslanci strany,která se považuje za demokratickou přistoupily jako ovce na diktát svého vůdce.To mě nenaplňuje důvěrou, že by byli schopni zastupovat zájmy svých občanů.

JH 19.7.2006 14:32

Re: Re: Neměl jsem iluze o inteligenci pana Topolánka!

Používaný slovník a myšlenkový postup p. Topolánka se Vám zdá inteligentní? Toto je písemný projev předpokládaného předsedy vlády? Pak nemám co dodat!

JH 19.7.2006 14:28

Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Konečně snad dochází na tu t.zv. "střední vrstvu" zlodějů "podnikatelů" a na vrahy ze silnic- to se Vám nelíbí, že !!! Ukazuje se, že zloděje a vrahy je nutno tvrdě zničit "likvidačními" pokutami a tvrdým právním postihem! Jinak to nejde - pak se nejedná o demokracii ale diktaturu profesní nebo finanční!

Renata D. 19.7.2006 14:27

Re: Dobrý den

Paní Dvorská, asi jste pozapoměla, za čí vlády se tady privatizovalo. Nebylo to náhodou za vlády ODS?

alfa27 19.7.2006 14:25

Re: Neměl jsem iluze o inteligenci pana Topolánka!

Nejlepší je když autoři takovýchto slabomyslných výroků vykřikují něco o inteligenci.Patrně si myslí,že inteligence je schopnost zříci se svých postojů a přistoupit na diktát drzých lumpů.Pan Paroubek a jeho podržtašky se jeví jako právě  taoví drzí lumpové.Pan Topolánek jistě není Einstein,ale není to ani žádný hlupák jakešovsko škromachovského typu.Autor příspěvku by měl konkretizovat,který s výroků v tomto rozhovoru je tak neinteligentní.Pokud tak neučiní tak on sám je dost ubohým primitivem.

Šoumen 19.7.2006 14:24

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

No alespoň odejdou hned, nebudou muset lézt přes dráty. Kdo chce jít ať jde, ale dnes jim řeknou jste demokratická země / chlubíme se s tím / takže žádné výhody politického emigranta.

John 19.7.2006 14:19

Re: Re: Dobrý rozhovor,

Kruci ti lidovci mají ale sílu, sami protlačili zákon parlamentem.

JH 19.7.2006 14:16

Re: Doopravdy se bojím

Nikdy jsem nepozoroval, že by ODS byla slušnou stranou. Své ostatně má již dávno za sebou, zlodějnu a podvody , které vedly i k pádu jejího prvního předsedy -zloděje Klause. A pan Topolánek -to je Milouš Jakeš po 16-ti letech!!

JH 19.7.2006 14:09

Neměl jsem iluze o inteligenci pana Topolánka!

Ale toto přesahuje vše, co se dá od takového typu člověka očekávat. Stejný projev jako měl Milouš Jakešů blahé paměti - a to v řadě psychických sentencí ještě směšnější dedukce primitiva par excelence!!! A to je lídr ODS!!!!

Šoumen 19.7.2006 14:07

Re: Dobrý den

Paní Dvorská jste "zmrd" to vám vskazuje pan Topolánek. A komunistické struktury jsou hlavně v ODS, kam nalezly po roce 89. Takže tu bolševickou lůzu tady máte zpátky.

Viz nápad udělat Tlustého premiérem. Komunisté už budou mít po 16 letech předsedu vlády, ale že to trvalo.

R.A.Dvorsky 19.7.2006 14:06

Re: Dobrý den

dej si bacha Ty pravicacky hajzle, aby Ti bolsevicka luza nezakroutila krkem!!!

Ivan Nový 19.7.2006 14:04

Freimosi,

Paroubek není důležitý, mnohem důležitější jsou jeho voliči, on je takový, jakého si ho přejí mít. No a porazit je ve volbách, k tomu potřebujeme jednotu ostatních voličů.

Ivana Dvorská 19.7.2006 14:02

Re: Doopravdy se bojím

Já se na vnoučata teprve těším, ale naprosto s Vámi souhlasím. ID

Ivana Dvorská 19.7.2006 14:00

Dobrý den

Pane předsedo Topolánku, držím Vám palce a píši Vám hlavně proto, abyste měl nějakou změnu po primitivních výpadech mých spoluobčanů. Já osobně toužím po předčasných volbách, ať si národ vybere natvrdo, jestli chce bolševickou lůzu definitivně zpět nebo se konečně pokusíme zařadit do Evropy. Od listopadu máme šestnáct let zpoždění díky rubu našeho sametu - zachování komunistických struktur a ponechání jejich naloupeného majetku v st-báckých rukách.

Mnoho sil a trpělivosti přeje Ivana Dvorská

Šoumen 19.7.2006 13:58

Pane Topolánek

Proč jste své voliče nazval "zmrdy". Třeba byste měl víc hlasů a mohl jste

už být premiérem.;-D;-D;-D

tygr007 19.7.2006 13:33

Re: Odložení demise vlády je mistrovský tah.

Doufejme, doufejme ... hlavne at si proboha priste taky najme nejakou agenturu na vedeni kampane ...

Freimos 19.7.2006 13:33

Re: Freimosi, proč na věčné časy, je to samozřejmě účelové spojení

Založit koalici na odporu proti jednomu člověku je trochu směšné, ne? A ani si vůbec nejstem jist jednotou v tomto odporu a to zejména těch menších. No řekněme, že jsme v Čechách před Bílou horou a proti sobě stojí Katolíci (pravice) a Kališníci (levice). A vy navrhujete vytvořit koalici katolíků (ODS? KDU-ČSL) a kališníků (SZ) proti jednomu zrovna úřadujícímu vůdci jedné kališnické sfrakce. T onedává vůbec smysl. Moc přeceňujete Paroubka.

Mirek 19.7.2006 13:26

Re: Dobrý rozhovor,

Clovece to nejni spatna myslenka. To by potom napr. Zeleni, kteri potrebovali na jedno kreslo 2x vice volicu nez velke strany vyuzili tuto podivnost volebniho systemu, Lidovci zrovna tak, a porazka socialistu by byla drtiva.

M. Zima 19.7.2006 13:23

Pane Topolánek, za současný stav

můžete děkovat v podstatě třem okolnostem:

geniální prozíravosti Vašeho "čestného" předsedy,

Vaší personální politice, kvalitě Vámi vybraného teamu a

programovým perlám např.: ve zdravotnictví, daních, privatisacích, ...

Za této Vaší pomoci ODS dokázala neprosadit se ani proti tlupě vedené hokynářem s okurkami do kterých mu namočili komunisté. Vy sice skuhráte o špatnosti socanů, ale nejste schopen ani vyzvat kLause, aby si pozval Paroubka kvůli porušování parlamentarismu.

BoTo 19.7.2006 13:09

Re: to jamo

zdravim taky abstinenta jamu! S tou levou botou je to skoro presne, zalezi vsak, jak se na vec clovek diva. Nekdo ze predu, nekdo ze zadu... Levice a pravice jsou pojmy, kterym prave modri leniniste obratili smysl. Viz George Orwell 1984. Skutecny profesor, (M. Zeleny) to navic pregnantne definuje: "Organizace typu ODS jsou levici fasistickeho typu, komunisty tradicne nazyvane pravici..." S tim kolem stare Blazkove jste mi udelal opravdu radost. Naplnuji se totiz slova naseho dusevniho "guru", (pani St.): "na starem kole se nejlepe naucis jezdit..." Jinak v "Lihovem dome" (pokud se tim mysli napr. bavorsky pivovar "Pegas" na Jakubske 4 v Brne, jsem skutecne pritomen prakticky kazde pondeli od 17:00. Staci se obsluhy zeptat na "relativniho genia". Nenechte se poplest tim, ze vypadam jako ortodoxni "pravicak". Taky nemusim mit porad v hlave piliny, obcas taky pivo. Tesim se na setkani. BoTo.

Sixteen 19.7.2006 13:02

Re: Kdo je vlastně drzoun

Chybí jen podpis " kováci ze Stalinových závodů".

Je zajímavé jak ti co nejsou voliči bradavice, používají bradavičnatou argumentaci.

franta 19.7.2006 13:02

Slyšel pan Topolánek někdy o tržním prostředí ?

Když chce něco koupit, musí za to zaplatit. Když se mu zdá cena příliš vysoká, nemusí kupovat nebo se může obrátit na jiného prodejce (KSČ?). Nechápu jak je to možné,že modří ptáci nechápou neviditelnou ruku trhu, když ji tady pořád propagují. 

Radek 19.7.2006 12:59

Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

ODS do civilizované Evropy západního typu? Právě  toho se Klaus a ODS bojí jako čert kříže.V civilizované Evropě platí nejen zákony,ale i porušení daného slova znamená pro politika konečnou ve veřejném životě.Europoslanci ze ODS jsou v EU vlastně pátou kolonou,Klaus jezdí po světě a přednáší své protievropské fantasmagorie,nikdo ho vážně nebere a nikde o něho nestojí.V Bílém domě se nesmí ukázat ani ve vrátnici.V ODS se bez Klausova kývnutí nic neuděje,Topolánek je loutkou na hradní niti,Tlustý a ostatní šíbři ODS jedou podle Klausových povelů.Takže do civilizované Evropy by nás ODS těžko dovedla. 

franta 19.7.2006 12:58

Sociální demokraté jsou drzouni

Oni tu mou vládu tolerovat nebudou a nebudou, i když my jsme je tak krásně tolerovali (nulově!). To je nefér. Mirek Topolánek, v.r.

karel 19.7.2006 12:53

pane topolánku-vyhráli jste volby-tak vládněte a nestěžujte si na čssd,že vám všechno kazí-to chcete aby prosazovala váš program????-jediná cesta je jednání a vzájemné ústupky-když to nechápete -nemáte v politice co dělat

Leo 19.7.2006 12:10

Re: Re: Re: Re: Ani teď, ani v případných nových volbách . . .

Od voleb poslouchám nářky a nadávky jedněch na druhé. Za co mohou ODS, ČSSD, voliči z jedné části ČR nebo naopak z té druhé. Podle mého názoru udělali chybu, díky které je dnešní stav jaký je, všechny parlamentní strany. Předseda KDU má máslo na hlavě a vede KDU do voleb, o p. Tlustém z ODS platí to samé, ke kolotočářům (volil jsem je) se ani vyjadřovat nebudu. Pokud by kandidátku ODS nevedli jejich esa Langer, Tlustý a Němcová (a skončili v propadlišti dějin)předseda ODS Topolánk je nevýrazný, ale víc prostoru dostalo duo Bém - Gandalovič, nebyl bych ani náhodou volil ČSSD. Všechno je o důvěryhodnosti kandidátů a ti z ODS byli důvěrohodní stejně málo jako ti z ČSSD. Tak proč měnit. A ještě k touze p. Paroubka vládnout. Nechápu údiv. Proč se asi chová celou dobu tak jak se chová? Že by jeho snem bylo pochrupávat v parlamentní lavici?

kryštof 19.7.2006 11:52

Re: to boto

Lihový dům ? Asi ten, co se tam naučil chlastat Kot. Socani mají Lidový.

kryštof 19.7.2006 11:50

Re: Re: o mandátech

Tam nám prosím vysvětlete, co je špatně. Asi ten nesouhlas s Topolánkem.  

Lájoš B. 19.7.2006 11:42

Odložení demise vlády je mistrovský tah.

VK prodloužil termín vyjednávání o nové vládě o 3 týdny a myslím, že ne naposled. Podle mě je to hra o čas v tom smyslu, že se blíží termín, kdy současná vláda bude muset předložit návrh státního rozpočtu na příští rok. Pak začne ta správná mela. Ministr financí tvrdí, že připravovaný schodek bude "jen" 120mld a informace ze svého ministerstva o 170mld svaluje na hloupost vlastních úředníků. V každém případě to značně nabourá sebevědomí ČSSD z úspěšnosti svého vládnutí, protože i většina voličů pochopí, že tohle není dobrá hostopdářská politika. A to si pišme, že tohohle faktu ODS využije bezezbytku pro svůj prospěch.

třetí 19.7.2006 11:40

Re: Velmi zdvořilý titulek

A jaké že to reformy, Kobylko, chcete ? Co je to " posuzovat osm let vlády z hlediska trestně právního" .Vysvětlete laikovi. Děkuji