3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Sirotci v uprchlických táborech?

Myslím si, že nemají pravdu ani jeden, ani druhý. Já znám Michaelu Šojdrovou a vím, že ona s tím nápadem přišla v květnu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Janyška 2.10.2018 8:53

Šojdrové přeskočilo nebo jen splnila rudočerný úkol

svých rudočerných nadřízených v EU... Dzp.

F. Navrátil 2.10.2018 8:39

Prostě lidovec

Chtěl jsem napsal, že pan Zdechovský je pokrytec, farizej a jidáš. Ale shrnu to dohromady a konstatuji, že je Lidovec!

V. Student 2.10.2018 8:35

"Syrští sirotci", to už je franšíza.

Ať si tenhle název dá paní Šojdrová patentovat. Jestli cosi sledovala, nebo je tak blbá že si neuvědomila, jak tím může celou partaj poškodit, je celkem jedno. Každopádně by se měla se svým výrobkem "syrští sirotci" pakovat z politiky, a nejlépe ze země.

A ještě něco. Kdo tady se zkušeností ze západní Evropy prosazuje muslimské uprchlíky, sám je bezcitný psychopat. Tak jako je bezcitný psychopat ten, kdo je tam pořád pouští a ohrožuje další lidi, kteří ho volili v dobré víře, že bude prosazovat jejich nejlepší zájmy.

P. Adler 2.10.2018 3:06

leonardo zdechovsky

mel jsem vzdycky rad chucpe, a zjistil jsem uz pred casem, ze pan poslanec zdechovsky ji oplyva... treba pote, kdyz po kratke navsteve kanady za doprovodu vladnich uredniku drze tvrdil svetu do oci, ze vi, co se tu deje ...

a ted jsem primo dojat: pan poslanec zdechovsky rozumi i novinam a novinarum ...

jako profesionalni novinar se zkusenosti prace v oboru delsi nez pul stoleti prohlasuji zodpovedne, ze nerozumim ani novinam, ale ani novinarum ...

nikdy jsem nikomu nic nezavidel, takze ted nevim, co mam delat ...

K. Nový 2.10.2018 0:07

Nejsou to "sirotci", nejsou do "děti" a mohou jít domů

1) Šojdrová už nemluví o "sirotcích", ale pouze o "nedoprovázených dětech". Takže nejspíše brzo objeví, že jim zbylo spousta příbuzných, které budeme muset též přijmou v rámci slučování rodin a živit je.

2) A také to nejsou děti - migranti často nemluví pravdu o svém věku, takže "chlapci ve věku od 12 do 17 let" budou ve skutečnosti muži od 20 let výše. A pokud si myslíte, že je zkontrolují naši doktoři před převozem, tak na to zapomeňte - neZiskovky budou řvát, že by to bylo to proti lidským právům a důstojnosti migrantů či dokonce proti jejich zdraví (jako když je dováželi do Anglie). A možná se ozve i námitka, že je to rasistické.

3) A mohou se vrátit domů - z Libanonu se do Sýrie už vracejí.

Nedovážet!

A KDU-ČSL nevolit.