7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Proč zesílila kampaň proti Babišovi

Docela obyčejný nenávistný hyenismus. Jsou přitom hranice, u kterých se zášť má zastavit. Ale některé lidské hyeny tyhle hranice nemají. Neomaleně si vynucují prolomení soukromí a také porušení ochrany lékařského tajemství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Blecha 9.10.2021 10:40

Řešení je jednoduché: Šafr a Kment lžou. Kdyby jim na tom tak záleželo, nechají si to vytisknout vedle v Německu. Klasická dehonestační lež. I vy lžete, když říkáte "lze ověřit".

P. Blecha 9.10.2021 10:32

Ano, pěkný příklad toho, jak hovořit a nic neříct. A Stirští se tetelí blahem.

P. Blecha 9.10.2021 10:30

Technická: pokud nechápete to jedna lomeno, zopakujte si počty ze základní školy, najmě pak kapitolu Reciproká hodnota. Na vyšší úrovni, pokud vám vadí absence závorky, tak vězte, že 6*10^6 se v tomto kontextu bere ne jako součin, ale jako způsob zápisu čísla, něco jako 6e+6. Někteří se spokojí s tím, že si tam tu závorku v duchu přidají.

J. Vlček 9.10.2021 10:09

Pane Vodvářko, na Babišovo Palermo začnu věřit, až poté, co vám za vaše kecy a výpady proti sobě nechá Babiš zavřít ordinaci.

Jelikož k tomu rozhodně nedojde, žádné Palermo se nekoná, a na vámi uvedenou knihu kálí Bílý Tesák. ;-D;-D;-D

T. Vodvářka 9.10.2021 9:43

Pane Salajko. Pan Kmenta popisuje následující situaci, kterou si lze ověřit. Pan Šafr, šéfredaktor Fórum 24 chtěl před volbami vytisknout cca M výtisků s informacemi o panu Babišovi a tyto dopravit do každé schránky. Když přišel do české tiskárny, majitel byl nadšen z vidiny výdělku, přijal zálohu. Za tři dny se panu Šafrovi ozval, že od smlouvy ustupuje, neboť chce ještě dále být majitelem tiskárny. Pan Šafr to akceptoval a chtěl totéž provést na Slovensku. Scénář byl stejný. Podobných věcí by se našlo povícero. Pokud byste potřeboval další informace, doporučuji knihu Babišovo Palermo. (pan Kmenta správně uvádí, že pokud by v této knize nebyly doložitelná fakta, armáda právníků by pana Kmentu rozcupovala u soudu, Protože se tak nestalo, jsou informace nejspíše velmi pravdivé). Přeji hezký den a radost z volby.

J. Vlček 9.10.2021 9:30

Pane Meišnere, za sebe mohu říci, že mi stačí informace o tom, že je pan prezident nemocen, nebo hospitalizován v nemocnici, pod dohledem lékařů.

Vám patrně chybí hlášení o stavu teploty, o pravidelnosti stolice a dalších podrobností ze zdravotního spisu pacienta, které mě, při vší starosti o zdravotní stav našeho prezidenta, opravdu nezajímají.

Vaše starosti bych přenechal koňovi, ten má větší hlavu. ;-D

J. Hejna 9.10.2021 9:30

"1/6*10^6"

Tak silný hlas snad ani neexistuje.

Ale jinak s vámi souhlasím, i když jsem ANO nevolil.

J. Červený 9.10.2021 9:28

Tolik ruských diplomatů nevyhostila žádná pravicová vláda. Navíc na rozdíl od ODS utla Rusům účast na dostavbě JE Dukovany. Nestrašte.

Š. Hašek 9.10.2021 9:27

Pane Vodvářko,

tak si představte, že dle mého se Vy mýlíte. Ve dvou věcech.

R. Toman 9.10.2021 9:27

Tomáš Sokol to řekl v TV jasně, president i ostatní politici mají nárok na stejnou ochranu lékařského tajemství atd. jako všichni běžní občané. Když se před nedávnem při několika veřejných vystoupeních silně chvěla enderácká svazačka jako sulc, musela sedět i při příležitostech kdy se normálně stojí, tak na dotazy novinářů co jí je, odpověděla její tisková mluvčí, že je to její soukromá záležitost. A tím to celé skončilo. Pak se z toho nějak vykřesala, ale dodnes nevíme co jí vlastně bylo, čím trpí a jaké užívá léky apod. Přitom význam Merkelové-předsedkyně vlády je pro Německo, ale i pro EU nesrovnatelně vyšší než je tomu u českého presidenta, jakéhokoliv. Není tedy třeba se vracet k příkladům z dob SSSR, Ruska apod.

Š. Hašek 9.10.2021 9:24

Nemusíte přát, nikdo to po Vás nechce.

Mně zas přijde jako blbost (slabý výraz!!!) přát komukoliv brzké neuzdravení a radovat se se z každého kecu televize. A Džamily.

Š. Hašek 9.10.2021 9:21

Vysvětlete mi termín "naši voliči".

Myslel jste asi jen sebe, Sekanino.

Člověče, jste docela politologický básník! S tím medvědem.

Š. Hašek 9.10.2021 9:19

1. O zdravotním stavu presidenta jsem informován. Dlohodobé onemocnění pohybového aparátu. Nemoci náhlé, odpovídající věku (a samozřejmě kouření). Jsem vlastně "spokojen", pokud v ČT09 vyhlašují pohotovost.

Džamila je docela roztomilá lidskoprávová hyena.

2. Volby nemusí nic zásadně řešit, zvláště těsně před bouří. Pokud se někdo obrátí na politika Rychetského, tak jen ten, který se raduje z praxe, že Rychetský je nadřízen Parlamentu ČR, Senátu ČR a upeče si, co chce. V určitý čas a popře i svůj "rozsudek", na kterém ještě zasychá razítková barva.

J. Vlček 9.10.2021 9:15

Pane Stirský, a vaším příspěvkem chcete říct co?

Jako občan této země jste z uvedených zpráv vy konkrétně vytěžil co? Jaké závěry a opatření jste podle těchto zpráv následně učinil?

Doufám a předpokládám, že stejně jako pan Vodvářka níže, alespoň spaní jste měli oba klidnější. ;-(

A. Sekanina 9.10.2021 9:13

Dost bylo eštébáka! Snad naši voliči nedopustí aby Slovák s Japoncem přivedli ČR zpět do náruče ruského medvěda.EU

J. Vágner 9.10.2021 9:12

Zase ten strašný strach? ;-D;-D;-D

Š. Hašek 9.10.2021 9:11

Pokud by tady nebyl Babiš, neměli by do čeho píchnout.

Což jako volební a pracovní program "PRO BUDOUCNOST" nic moc.

R. Meišner 9.10.2021 9:02

1. o zdravotním stavu prezidenta by národ opravdu měl být informován--současné tanečky jeho družiny až příliš připomínají dobu Brežněva.

2. volby asi opravdu nic nevyřeší--pravděpodobně vše skončí patem a nekonečnými hádkami--i díky opatření Ústavního soudu...resp. pana Rychetského. tož tak. 8-o

D. Polanský 9.10.2021 8:53

Pravda je, že se rozdávají peníze nepodložené prací tedy vytvořenými hodnotami. To je moc zlé, moc zlé. Dokonce to nejhorší, co ekonomika zná.

D. Stirsky 9.10.2021 8:40

OVČÁČEK- ZEMAN: „Teď je důležité, aby pan prezident měl dostatek sil pro další práci. Není potřeba ho vystavovat.” ZPRÁVY-HAVEL: "K přetrvávajícím teplotám prezidenta Ilja Kotík uvedl: „Teploty během dne kolísají. Pan prezident je většinou dopoledne bez teplot, ale samozřejmě během dne dosahují teploty hodnot kolem 37,5 stupně Celsia. Samozřejmě mohou souviset se zánětem, ale pravděpodobně také se zvýšenou námahou, kterou prezident absolvuje, protože už je toho schopen. Ty různé zánětlivé parametry, ať již laboratorní, poslechové a další, se průběžně vyhodnocují a v případě jakéhokoliv signálu bychom zareagovali,“ řekl prezidentův ošetřující lékař Ilja Kotík."

J. Vlček 9.10.2021 8:25

Přesně tak, pane Salajko. R^

J. Vlček 9.10.2021 8:18

Pane Vodvářko, můžete mi sdělit, k čemu je mně, nebo vám, informace o zdravotním stavu našeho prezidenta? Moc by mě to zajímalo.

To jako, abychom se včas začali modlit za jeho uzdravení, nebo snad, abychom začali včas nakupovat potraviny, kdyby náhodou zemřel a nastala krize a nedostatek všeho na trhu, či abychom rovnou vyhledali nějaký vhodný atomový kryt, pro případ, kdyby nám náhle zemřel vrchní velitel ozbrojených sil, a my chudáci zůstali bez velitele?

Vaše starosti o zdraví našeho prezidenta mě vskutku dojímají. ;-(

J. Nevrkla 9.10.2021 8:16

Pan Jakl má jako vždy pravdu, jak budounost zcela jistě potvrdí.. A vy to jako vždy nikdy nepochopite. Neobtěžujte se čtením jeho názorů, je to marné úsilí.

K. Salajka 9.10.2021 8:11

"Lidé již mají strach proti Babišovi vystoupit." To jako vážně ?

Lidé mají strach vystoupit proti kravinám, které pro nás vymýšlí EU, proti LGBTQbflmpsvz, proti klima hovadinám, proti BLM. Možná se bojí Babiše lid v jeho firmě v jeho straně. Ale ve veřejném prostoru je spíše otloukánkem a to imrvére.

Naopak takový předseda Pirátů Ivan Bartoš, je nominován na premiéra jako harmonikář Tonda Zápotonda, taťka od rodiny. Když prosákne nějaká část jejich skutečného programu, média přispěchají a ujistí nás, že to tak vlastně nemyslí.

J. Houška 9.10.2021 7:46

Prezident Havel byl v nemocnici v jednom případě kvůli rakovině plic, v druhém případě kvůli prasklému střevu, což bylo obojí oficálně sděleno. Obě jsou to závažné nemoci, takže jsem mu samozřejmě přál brzké uzdravení.

Prezident Zeman byl v nemocnici (oficiálně) kvůli dehydrataci a mírnému vyčerpání. Přát někomu brzké uzdravení z dehydratace mi, nezlobte se, přijde jako blbost.

P. Manda 9.10.2021 7:20

Za to vy jste hvězda !

L. Hančar 9.10.2021 7:10

S tím Mečiarem jste to trefil. Pokud jsem hovořil na toto téma se slovenskými kolegy v práci v době vrcholícího mečiarismu, oni se upřímně styděli zato, co jejich vlast porodila. Doufám, že nyní se trošičku stydí i za to, jakého zmetka potratila jejich vlast do Čech.

J. Dvorská 9.10.2021 7:09

Pan Jakl blábolí jako vždy !

J. David 9.10.2021 7:02

K těm volbám. Měl jsem v úmyslu volit někoho jiného (nikolivěk obskurní koalice nesourodých slepenců), ale causa Pandora Papers pouze se jménem Andrejka (jediný jmenovaný ze stovek ostatních) mne před volbami nakvákla tak, že jsem hlas Andrejkovi v pátek mrskl do "volební kysny". Někdo se "otloukánka" i ve škamnách musí zastat, byť je považován za grázlíka. Offshore (m.j. i ralitní kanceláře, koupě/prodej nemovitostí s poradenstvím a berní optimalizací, etc.), co je na tom špatného? Nu nic, pouze polemizuji. Nicméně ale dehonestace od opozice Andrejka, je pro něho reklamou zdarma, ve smyslu iverzní funkce vnímání dehonestace. Asi tak, proto jsem to Adrejovi "mrsknul". Slizníci z koalic, nyní se nadýmají, jak spolupracují, ale po případném vítezství by byl "hukot ve vládě", jako v kurníku plných slepic, tchořů, lasic, jezevců a lišek (je jich 5?), kterak si vydrbou čmelíky a uplatní mlsné "mordy". Omluva za můj názor, můj hlas je pouze 1/6*10

^6.

T. Vodvářka 9.10.2021 6:55

Pan Jakl se mýlí ve dvou věcech.

1. Informace o zdravotním stavu hlavy s tátu a vrchního velitele ozbrojených sil ČR by měly být veřejné. Až pan Miloš Zeman bude soukromou osobou, pak samozřejmě platí, co pan Jakl píše. Právě mlžení z Hradu vyvolává ony spekulace a otázky, mnohdy nechutné. Ale primární chybu dělá okolí pana Zemana.

2. Pan Babiš ovládá státní finance, ovládá média, ovládá ekonomiku tohoto státu. Tedy - téměř veškerá moc je v rukou jedince. Lidé již mají strach proti němu vystoupit, protože mohou být ekonomicky zlikvidováni. Z tohoto důvodu je jeho legální odstranění z pozice premiéra státu prioritní. Můžete tomu říkat antibabiš či jakkoli, ale bez tohoto kroku se nepohneme. Stačí si vzpomenout na stejnou situaci s panem Mečiarem.