19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Proč zesílila kampaň proti Babišovi

Docela obyčejný nenávistný hyenismus. Jsou přitom hranice, u kterých se zášť má zastavit. Ale některé lidské hyeny tyhle hranice nemají. Neomaleně si vynucují prolomení soukromí a také porušení ochrany lékařského tajemství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Stirsky 9.10.2021 6:14

Docela bych s před-píšícím souhlasil. Rozhovůrek je příliš - jak to říci - bezkonfliktní? Za hyenismus si Zeman může jen a jen sám! Kandidoval po druhé, protože moc chtěl. A může za to i jeho kamarila. Kdyby poctivě a pravdivě informovala, co se starcem je, když už to neudělá on sám, žádné hyeny by tu nebyly. Srovnání s Havlem kulhá. Neboť Havel 1. O svém stavu informoval. Věděli jsme - s nadsázkou - o každém jeho beďaru a vypadlém vlasu. 2. Nebyl ve stavu, že by jej někam nosili či vodili, byl - jak lékaři říkají - orientován v čase i prostoru. Pamatuji se na jeden novoroční projev: mluvil přerývaně, sípal, kašlal - byl po operaci - ale mluvil a projev měl hlavu a patu. Bez urážek kohokoli, bez opelichaných bonmotů. Ještě v posledním roce úřadu jezdil do zahraničí, mluvil, dával rozhovory, psal články... V kolika krajích byl Zeman v druhém období? Odpovím si sám: návštěv bylo minimum. Neb už je nepotřeboval. Cesty do zahraničí? Kolik jich bylo a kam? Knihy, zásadní projevy, rozhovory, články?

R. Tesařík 9.10.2021 5:43

Oni jsou teda mudrc. Ke všemu se musej vyjádřit a přitom nic neříct.

T. Kohout 9.10.2021 3:02

Tyhlety "rozhovory" fakticky vypadají, že autorem otázek je i autor odpovědí, prostě ta forma je jen smyšlená, že je to "rozhovor". Týká se prakticky všech těchto "rozhovorů-nerozhovorů". Taková módní směšnost, jako mnoho jiného.