30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Letná byla neuvěřitelně zoufalý kýč

Hrstička to v žádném případě není, je to jedna z největších demonstrací, které se v historii naší země vůbec konaly.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 30.6.2019 9:29

Re: Šejna demagog

Taky že je... :-P

J. Jurax 30.6.2019 12:31

Inu, pan Šejna bez emocí a bez náznaku hodnocení popsal fakta a současný stav kauzy.

Můžete s ním nesouhlasit, můžete i emocionálně prskat a s proměnnou mírou vulgarit i klnout, ale to je tak vše, co můžete.

L. Novák 30.6.2019 15:30

Re: Šejna ... popsal fakta?

Šejna jenom (díky své profesi agitátora ČSSD) standardně lže a dezinformuje. Důkazy o spolupráci Babiše a StB jsou jasné a rozsáhlé... Že se Babišovým lidem podařilo někde zašantročit samotný vázací akt a Babišův podpis, není rozhodující.

J. Jurax 30.6.2019 17:49

No, sledujete-li vlákno, pak víte, že pan Šejna reagoval na slova pana Janouška, jenž byl napsal doslova "A jestli panu Klausovi nevadí, že pan Babiš je soudně usvědčeným agentem STB". To Babiš fakt není - tedy soudně usvědčený a. Pan Šejna nelhal, nýbrž popsal faktický stav.

Nerozporuju Vaše tvrzení o důkazech, jenž jsou údajně jasné a rozsáhlé etc., nemohu jej potvrdit ani vyvrátit. Nicméně je fakt, že soud - ať už si myslíme o justici cokoliv - Babiše za agenta STB zatím neuznal.

L. Novák 30.6.2019 20:19

Re:

Soud ho za agenta StB uznávat nemusel. Tím Babiš doopravdy byl. A velmi iniciativním agentem. Podle dochované dokumentace a experta na tuto problematiku ze slovenského ÚPN.

Soud naopak zrušil rozsudek, podle nějž Babiš agentem StB nebyl... Už jenom proto, že mu u soudu svědčili bývalí StBáci, kteří z podstaty svého působení v komunistickém totalitním systému nemohou být důvěryhodnými osobami-svědky.

J. Jurax 1.7.2019 13:01

Jistě.

Nicméně soud nevydal rozsudek, že Babiš agentem byl. A o tom je tahle diskuze - zda dotyčný je či není SOUDNĚ usvědčený agent StB.

A k tomu svědčení - pohříchu dost známých osobností se v době celkem nedávné soudně domáhalo očištění z nařčení, že byli agenty, informátory či spolupracovníky StB. A u soudů svědčili i bývalí příslušníci StB - neboť materiály byly účelově a hojně skartovány, ale příslušníci StB v takové míře zjevně skartováni nebyli - kteří jistě z podstaty svého působení v komunistickém totalitním systému nemohli být důvěryhodnými osobami-svědky. Leč svědčili ve prospěch oněch osobností. Nicméně očištění oněch osobnosti prošlo vesměs bez protestů popuzené veřejnosti, neboť šlo o osobnosti onou veřejností obecně oblíbené. Kdežto Babiš obecně oblíbenou osobností zdaleka není.

Já opravdu nevím, nakolik sprostý podezřelý Babiš spolupracoval; jistě jako zaměstnanec pézetky se tomu stěží mohl vyhnout. Ovšem nakolik byl sám aktivní, zda se jeho informace týkaly jen jeho oboru, zda někomu uškodil ať vědomě či nevědomě etc. etc. nevím. Možná ano - a to by snad měl rozseknout soud, byť o schopnosti a nestrannosti naší, potažmo i slovenské justice si iluze nedělám. Protože stejně tak si nedělám iluze o schopnosti a nestrannosti médií.

Ono totiž politika je špinavá věc, boj o moc, koryta a kontrolu penězotoků je tvrdý a po mém soudu v něm účel světí jakékoliv prostředky.

Z. Pešek 29.6.2019 17:05

Re:

pokud umíte číst, pak VK se jasně od AB distancuje, ale vy to nechcete prostě slyšet a to je vaše demagogie

J. Kanioková 29.6.2019 17:48

:)))))

P. Burda 29.6.2019 14:12

Tento formát rozhovoru zdá se mi poněkud nešťastným

Vím, tyto rozhovory jsou zde zvykem. Ale strávit kus zivota čtením a myslet si, že to mluví pan A s panem B a pak zjistit, že to byl Y s Z je divné.

Že by autoři měli strach, že rozhovor Y s Z by nikdo nečetl? U rozhovoru Babišových novin s člověkem "s uma sošlim" je to dost pravděpodobné. A to jsou asi všechny tyto "rozhovory". Tenhle byl alespoň poctivě podepsaný.

D. Bystriansky 29.6.2019 13:26

Ten Klaus, ten umí

eurohujery praštit kladívkem po hlavičce. Míří přesně a jeho rána dopadne i na hlavičku zedníka z daleké Francie.

M. Mařák 29.6.2019 14:45

Jeho lži máte na mysli,

za které se pak následně omlouvá?

M. Mařák 29.6.2019 14:47

Re: Jeho lži máte na mysli,

Je Václav Klaus lhář?

https://martinmarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=718455

Nacionální neobolševismus Institutu Václava Klause

https://martinmarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713145

P. Manda 30.6.2019 12:38

Re: Jeho lži máte na mysli,

je mařák hlupák?

J. Vlček 29.6.2019 15:04

Re: Jeho lži máte na mysli,

Pane Mařáku, bylo by dobré, kdybyste si více všímal lží pana Macrona, Junkera, Merkelové a dalších, ke kterým máte jistě blíže, než k našim představitelům, a mohl byste zde prezentovat zasvěcené referáty na dané téma.

M. Mařák 29.6.2019 15:39

Re: Jeho lži máte na mysli,

Vy jste nějaká zdejší policie, nebo tak něco, že si dovolujete radit občanu ČR, co má a nemá dělat? To jste zaspal dobu, komunistická totalita již dávno skončila.

J. Vlček 29.6.2019 16:39

Re: Jeho lži máte na mysli,

Já jen, že máte pořád plná ústa řečí, jak jste na západě spokojen, jak je tam všechno OK, tak byste nám o tom mohl vyprávět, a ne se pořád navážet do našich záležitostí.

Hodláte se snad navrátit z toho zaslíbeného ráje do naší kotliny? Jestli ne, tak nechte laskavě naše věci na nás a starejte se o sebe, pane Mařáku. To si dovoluji vám sdělit, coby normální občan této země, a to nemá s komunistickou érou nic společného. S takovými kecy se onanujte u vás ve Francii.

M. Mařák 29.6.2019 17:17

Re: Jeho lži máte na mysli,

Jste patrně velmi natvrdlý a pořád jste nepochopil, co Vám tvrdím. Zkusím to tedy ještě jednodušeji, abyste to i Vy se stupněm Vašeho intelektu dokázal pochopit.

Jsem pouze občanem ČR a tudíž u mne v ČR si skrze internet, nebo osobně na místě mohu říkat co chci, pokud tedy samozřejmě neporuším platný právní řád mé země. Doufám, že i rádoby policejní trouba Vašeho typu konečně pochopí tento jednoduše napsaný text, přičemž Vaše sexuální praktiky mne skutečně, ale opravdu skutečně vůbec nezajímají.

J. Vlček 29.6.2019 17:39

Re: Jeho lži máte na mysli,

Jen trouba vašeho typu žije na západě, aby celý svůj volný čas prodřepěl u počítače a psal své diskusní plky. Neumíte-li svůj čas vyplnit účelněji, pište si své bláboly bez omezení. Máte na to přece hlavu, pane vachmajstr, a to ne ledajakou. Však proto jste si ji také dal do své ikonky, že. Makovice jak má být, jen co je pravda. To jste zpředu, nebo zezadu? Fešák na každý pád.

M. Mařák 29.6.2019 18:04

Re: Jeho lži máte na mysli,

Jen totalitní "fízl" Vašeho typu je tím natolik pohoršen, že si najde čas, aby mně začal doporučoval, co mám a nemám dělat. Naštěstí již nežijeme v totalitě a Vaše ctěné rady si tedy strčte za klobouk.

E. Derat 29.6.2019 17:53

Re: Jeho lži máte na mysli,

Tak říkat si můžete co chcete na internetu, v hospodě atd. i v jiných zemích, pokud tedy nebudete porušovat jejich právní řád. Na to nemusíte mít jejich občanství. A ano jste občanem ČR, ale pouze formálně. Něco jako formální manželství, manželé se nerozvedou z nějakých důvodů, ale každý žije někde jinde a svým životem. Je to tedy de-iure, ale nikoliv de-facto. Ale, to je samozřejmě vaše věc, proč to tak máte. Já osobně více považuji za občany ČR cizince, kteří zde dlouhodobě pracují, mají zde potomky, odvádějí zde daňe, platí sociální + zdravotní pojištění atd., i když de-iure občany ČR nejsou, jejich přínos pro ČR je prospěšnější než váš, a podobných občanů jenom podle pasu ČR.

M. Mařák 29.6.2019 18:01

Re: Jeho lži máte na mysli,

Co osobně považujete Vy a Vám podobní není v mém případě vůbec podstatné, je to naopak zcela o ničem. A ano, můj život je samozřejmě moje věc, ještě, že alespoň toto uznáte.

E. Derat 29.6.2019 18:37

Re: Jeho lži máte na mysli,

Máte pravdu, vaše osobní názory, kritiky toho či onoho, utopistické sny atd. nejsou pro mne také vůbec podstatné. Proto nechodím na ty vaše blogy, na které dáváte často odkazy. Občas si přečtu nějáký váš článek zde, ale vždy jsem si vědom, že vy v ČR nenesete následky svých činů a rozhodnutí, tedy . pokud někdy dorázíte např. k volbám. Prostě povídání a názory o ničem, čeho nejste účasten, a o čem máte informace z druhé ruky.

K. Šubrt 29.6.2019 12:48

Pan Klaus Sr.

není v mých očích nic víc než prolhaný, demagogický, populistický, bezcharakterní, sebestředný a pokrytecký narcisní hajzl.

J. Vlček 29.6.2019 13:40

Re: Pan Klaus Sr.

Pane Šubrte, co myslite, že byste mohl být vy, v očích pana Klause? Řekl bych, truhlík, co si nevidí ani na špičku nosu, zkrátka něco, jako hlupák.

P. Flener 29.6.2019 13:52

Re: Pan Klaus Sr.

Podporuji p. Šubrta -je jedním z 10 milionů, tedy vůbec nehodnotitelný,neviditelný ale Klaus byl dvakrát neúspěšný podvodný prezident - byl vidět, spáchal řadu svinstev a je nutné ho také hodnotit. Je důležité co si lidé myslí o VK, nebo o p. Š.

J. Vlček 29.6.2019 14:02

Re: Pan Klaus Sr.

Není podstatné, co si kdejaký hlupák myslí o někom, co něco dokázal, a stále něco znamená, pane Flenere.

J. Kanioková 29.6.2019 17:53

Totéž - Bolí paranoia ?

M. Moravcová 30.6.2019 11:29

Re: Pan Klaus Sr.

Dvakrát neúspěšný prezident v demokratické společnosti? To je snad protimluv, ne? Co za pitomosti lid dokáží v hlavě sesmolit.

J. Kanioková 29.6.2019 17:51

Bolí paranoia ?

J. Jurax 30.6.2019 12:36

To jste mu to natáhl! Hádám, že dnes v noci kvůli Vám nebude moci spát!