2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Je čas na vzpouru davů

Nahráváte mi tím, že se mě každý ptá, co říkám na dnešní koronavirovou pandemii. Mě ale daleko víc děsí opatření, která dělá náš krizový štáb. V obdobné formě je ale dělá řada vlád sousedních zemí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pudil 24.4.2020 7:59

Zajímá mne proč není veřejnosti k disposci "habilitační práce docenta Klause", mohl byste to Ing. Klausi laskavě vysvětlit, prosím? Je to důležitější než populistické pobízení davů ke spouře neseriozním, oportunistickým a bezcharakterním jedincem

jakým jste?

F. Houžňák 24.4.2020 8:58

Hledejte a najdete, je dokonce na intěrnetu.

J. Kratochvíl 24.4.2020 15:11

Lžete nic tam není!!!!

F. Houžňák 24.4.2020 15:59

Asi špatně hledáte. Musíte víc cvičit.

P. Victorin 24.4.2020 7:42

Zdejší skupině mentálně zaostalých diskutérů, svinících zde druhým prostor různými imbecilnostmi, jako obsedantní slabomyslný "tapetář" J. Jirka a jemu podobní, tímto oznamuji, že nebudu reagovat na jejich primitivní agrese a jiné projevy intelektuální a mravní nedostatečnosti.

J. Jirka 24.4.2020 9:29

Jděte k lékaři! Pomůže vám.

M. Mařák 24.4.2020 6:53

Nic, mám od Big Brother povolení k práci, abych mohl na osm hodin opustit domácí vězení. Velmi si toho vážím, neboť jsem byl přes měsíc zavřený doma a už mně z toho hrabalo v bedně. Budeme si s kolegy v poledne dělat barbecue, snad to nějaký uvědomělý občan nenahlásí policii, no uvidím, papíry máme v pořádku a metrové odstupy budeme dodržovat. Na hlavě máme přilby s obřím plexisklem přes celý obličej. Kdyby ta diktatura nebyla absurdním dramatem, bylo by to i k smíchu.

Nic, se mějte. vyrážím do relativní osmihodinové svobody ven na slunce.

P. Victorin 24.4.2020 7:01

Mařáku, pokud za vámi zmíněný pojem "Big Brother" použijeme substitut PL Bohnice nebo PL Kroměříž, pak dává racionální smysl...

PS PL = Psychiatrická léčebna

M. Mařák 24.4.2020 7:05

Vám se v totalitní diktatuře národního státu viditelně líbí, asi budete nějaký zapálený babišista jako Váš nový zdejší kamarád Vobr. To je v pohodě, každý to vidíme jinak, lidé jsou různí. Nic, už fakt valím ven na svobodu.

P. Victorin 24.4.2020 7:14

Mařáku, děkuji za váš další názor, ale je nadbytečné, předkládat neustále další důkazy vašeho chabého úsudku, který vás nerozlučně spojuje s vaším intelektuálním idolem - prof. Ing. Václavem Klausem, CSc., dr. h. c. mult.... Hezké BBQ!

J. Jirka 24.4.2020 7:23

Jděte k lékaři! Pomůže vám.

M. Mařák 24.4.2020 7:35

Jsem na stavbě a čekám na kolegy, mám ještě trochu času. Vy jste se spolu s tím Vobrem opravdu potkali, jářku, nebo co.

Je vidět, že jste tady a zdá se, že i na našem ČR diskuzním internetu nový a tudíž je pochopitelné, že se ještě nedokážete orientovat a netušíte, kdo je kdo...

P. Lorenc 24.4.2020 7:41

Dobrý den, a na stavbě prosím pracujete jako co? Parťák, mistr, stavbyvedoucí, koordinátor, bezpečák, fachman řemeslník...

Zaujaly mě Vaše příspěvky, tak bych se chtěl o Vás dozvědět něco víc a pak pokecat :-)

Na stavbě dělám taky.

M. Mařák 24.4.2020 8:05

Parťáka s tím, že když nejsou lidi, tak stavbyvedoucího. Loni jsem tak táhl přes čtyři měsíce celou stavbu jen s pomocníkem, mašinistou a partou od subdodavatele, nebo jak se to řekne česky. Dělám ve velké korporaci a kariérní postup má určitý řád. Čekají mne různá školení, ale teď je to všechno posunuté.

P. Victorin 24.4.2020 9:04

Mařáku, jako hlavní stavbyvedoucí někdejších Vojenských staveb a pozdější soukromý stavební podnikatel v ČR i v kapitalistickém zahraničí, dobře vím, že pracovní pozici parťák, odpovídá historická pozice "dráb". Vhodní pro její úspěšné zastávání jsou jedinci mužského pohlaví, bez empatie, nižšího intelektu, nalézající uspokojení ve fyzickém násilí na slabších či služebně podřízených a nadstandardně devótní k nadřízeným. Z vašeho stručného CV, které jste zde výše předložil, je zřejmé, že požadovaným kritériím plně vyhovujete... Tož, Zdar vaší kapitalistické práci pro velkou korporaci!

J. Uzel 24.4.2020 9:23

Teda pan Mařák není zrovna můj šálek čaje, ale to, co jste tady vyzvracel Vy, svědčí spíš o Vaší nedostatečnosti.

P. Victorin 24.4.2020 9:42

Uzle, upírat někomu právo na názor je mi bytostně cizí. Takže z mé strany k vám - OK...

O. Uživatel 24.4.2020 11:10

Uživatel požádal o vymazání
M. Mařák 24.4.2020 9:34

Já jsem zase vystudovaný právník, což je ta nejméně vhodná odbornost při emigraci do ciziny. Vzhledem k tomu, že jsem francouzsky neuměl ani slovo, začal jsem od píky v pozemním stavebnictví. Ale měl jsem jiné zájmy, dělal jsem muziku, píši knihy a tak, no a kariérní postup mne nezajímal. Až poslední dobou se v tomto směru můj pohled na věc trochu pozměnil.

Co se týče intelektu, tak si tady podle mne každý může o nás dvou udělat obrázek. Také mám na Vaše zdejší rojení určitý názor, ale není to podstatné.

P. Victorin 24.4.2020 9:50

Mařáku, Váš intelekt oceňuji kladně. Proto se nevyhýbám vzájemné diskuzi. Pokud jsem se Vás něčím zde dotkl, bylo to míněno více méně, spíš jako "chlapský žert", než můj skutečný soud o vás. Přijměte, pls, mou upřímnou omluvu.

M. Mařák 24.4.2020 10:00

OK, no problem.

P. Victorin 24.4.2020 10:40

... z mé strany totéž.

A. Nový 24.4.2020 11:27

Blbeček Victorin narazil na právníka, tak se posral a vymlouvá se na "chlapský žert". :-)) :-))

P. Grigar 24.4.2020 20:11

..podělat se před právníkem za komunistů vystudovaným? To si děláte srandu? Bývalo takové soudružské heslo... u nás vůl i kráva, vystuduje práva.

Ovšem výhradně s požehnáním strany. Bez něho ani výuční list v oboru dlaždič. Vždy něco za něco, v tom byli komunisti důslední.

D. Stirsky 24.4.2020 6:52

Je hezké, nemyslím pojorativně, jak V.K. říká skoro totéž, co tzv. havlisté či sluníčkáři. Myslím, že má pravdu: Celostátní karanténa tu nemůže být donekonečna. Jen Victorina bych izoloval,jeho klausofobie či obsese začíná být nebezpečná.

P. Victorin 24.4.2020 6:58

Stirský, kdyby mne po přečtení vašeho imbecilního výzvratku někdo polechtal, možná bych se jeho "vtipnosti" zasmál...

M. Mařák 24.4.2020 6:31

Jako bych to napsal já, tedy kdybych si pořád nedělal ze všeho srandu. Nikdy by mne nenapadlo, že na něco budu mít stejný názor s Klausem a že si s ním souběžně dojdu ke stejným závěrům.

Postdemokratická diktatura národních států je zatím největším omezením občanských svobod od druhé světové války a nejhorší na tom podle mne je, že lidé dobrovolně strkají hlavu do chomoutu a ještě jsou státu vděčni. Neuvěřitelné. Je také zajímavé, že NWO přišel ze strany, odkud to nikdo nečekal. Nikoliv z býlderbergu, Římského klubu, bruselské centrály a podobně, ale od národních politiků z národních států.

Toto jsem psal už 18.března: "Když se trochu uskromním, tak to určitě nějak zvládnu, komouši hadra, fakt, že jo. Si říkám, aby si na to všichni nezvykli a neudělali pak revoluci jakousi, když ten koronavirus konečně definitivně odhasí a budeme muset zase disciplinovaně napochodovat do rachoty styl debil total v poklusu. Aby si ti dodnes pilní blbci mého typu neřekli, že ten život na socce má vlastně docela kouzlo, to by pak zasloužilým příživám narostla hustá konkurence, jestli rozumíš, co se mi začíná honit bednou a tak. Hmmm. Nevím, jestli to ti nahoře tam v té skleněné věži domysleli do konce, nebo co."

http://martin-marak.blog.cz/2003/eu-na-podpore-v-nezamestnanosti

P. Victorin 24.4.2020 6:34

Mařáku, myslím, že jste zde přesvědči nejen mne, že to v hlavě máte "srovnáno" obdobně jako prof. Ing. Václav Klaus, CSc., dr. h. c. mult., tj. chabě...

M. Mařák 24.4.2020 6:41

Mám to v hlavě srovnáno

Viktorín zas nas...o

;-)

Sorry za vulgarismus, doufám že jsem se nedotkl Vašeho vrozeného estétství, slušnosti a smyslu pro politickou korektnost. Ještě jednou se omlouvám, ale bylo to silnější než mé přirozené zábrany.

P. Victorin 24.4.2020 6:47

Mařáku, nežinýrujte se! Vy mne nemůžete urazit...