29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

ROZHOVOR: EU nás chce zničit

Podle nově navrhovaného diktátu EU by se počet migrantů v různých zemích měl začít vyrovnávat podle množství obyvatel a HDP. V Česku je ten počet hluboko pod průměrem, takže nepočítejme, že se ztrojnásobí, nýbrž spíš třeba zdvacetinásobí, čili z 0,2 se klidně může přes noc stát 2,4, což i tak bude pod průměrem EU, který je už přes čtyři procenta.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Mikulec 15.12.2017 23:51

Nejsmutnější na tom je,

že Václav Klaus tohle věděl už před čtvrt stoletím, a nikdo ho nechtěl slyšet, a nadávali mu do euroskeptiků, a styděli se za něj, když vynadal gaunerům a byrokratům v bruseli. Nedotknutelný Západ se odvážil kritizovat!

V. Braun 14.12.2017 22:04

Lži pana Kurase, už zase

Tak podle pana Kurase EU bude nutit členské státy, aby počet uprchlíků vyrovnaly podle HDP a počtu obyvatel, a protože jsme pod průměrem EU tak se u nás počet uprchlíků třeba zdvacetinásobí.

No buď pan Kuras neumí anglicky a nevšiml si tedy, že se v dokumentu EU nepíše nic o nějakém vyrovnávání, nebo jen tak nějak pěkně po Kurasovsku lže. Jak je to pane Kurasi, umíte anglicky?

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_annex_en.pdf

J. Chaloupka 14.12.2017 18:50

Zeman Sobotku nevyháněl holí, ale

ukazoval holí na mikrofon a říkal Sobotkovi, aby si ho upravil. To chápu, také nosím hůl v pravé ruce a při ukazování něčeho ji používám.

M. Prokop 14.12.2017 21:57

Re: Zeman Sobotku nevyháněl holí, ale

U Zemana se nepozná, jakou sviňárnu zrovna dělá. S holí i bez.

V. Braun 14.12.2017 22:05

Re: Zeman Sobotku nevyháněl holí, ale

Pokud si pamatuji, mával Zeman tou holí v ruce levé.

A. Reček 14.12.2017 17:47

Evropa se ničí sama tím, že se sekularizovala

Francouzská revoluce byla toho počátkem. Pomalu a postupně se vytrácelo křesťanství a tento trend došel až k dnešnímu stavu. Levice a liberálové byli původci tohoto a jejich multikulturní vize koncem minulého století a dnes to završuje. Jsou nejsilnějším uskupením v europarlamentu a tím i ve vedení komise v Bruselu. Otcové zakladatelé EU se musí v hrobech obracet při pohledu na vymírání Evropanů a naopak plodnost přistěhovalců, vyznávajících jinou - neevropskou nekřesťanskou kulturu. Evropa nezanikne, ale za sto let bude zcela jinou. To už a ne tak dávno bylo předpovězeno. Dobře nám tak!

Z. Lapil 14.12.2017 19:23

Re: Evropa se ničí sama tím, že se sekularizovala

Obávám se, že pokud máte pravdu, tak jen z malé části. Jednak sekularizace začala výrazně před dobytím Bastily obrácením pozornosti od Boha k člověku v rámci renesance, ale hlavně: války s muslimy se vedou někdy od 8. století. Ta bitva, která začala vyhánět muslimy ze Španělska (vlastně z Francie) byla někdy před rokem 1000 n.l. (mám v hlavě 932), křížové výpravy byly reakcí na dobytí Jeruzaléma muslimy a obě bitvy u Vídně taky byly nějakou tu dobu před rokem 1789. A že by byzantský Cařihrad trpěl nějakou sekularizaci, to se mi nezdá už vůbec.

Osobně si myslím, že zásadní ranou byly obě světové války: jednak se muži - bojovníci vzájemně pobili (protože kdo zůstal v zázemí? Služby neschopní, a taky protekční synáčkové, kteří dobře vědí, že úspěch je snazší koupit než vyválčit. A jednak obě ty války byly tak drastické, že se i nám - potomkům rozklepou kolena, jen slyšíme slovo válka. Aneb jakou válku bílí mužové za posledních 70 nebo kolik let vyhráli? Vietnam? Korea? Nějaká kolonie? Afghánistán?

Vzájemné zničení fungovalo za války studené, ale na muslimy to, zdá se, neplatí.

Doporučená literatura: Enderova hra. A vlastně taky Midwichské kukačky. V obou je poučení: nepřítele musíš dorazit. To, že uzná prohru, z něj tvého přítele neudělá.

Když to tak po sobě čtu: ona se nám ta kolena klepou, i když slyšíme slovo nepohodlí a slyšíme-li slovo riziko, vypoví službu i mozek.

M. Prokop 14.12.2017 21:58

Re: Evropa se ničí sama tím, že se sekularizovala

Nekecejte a prcejte! :-P

K. Potoček 14.12.2017 12:27

integrace

Mě dost baví takové ty kecy o integraci. Přečtěte si schválně některé povídky od J. Haška, kde píše o problémech s cikány za Rakouska Uherska. Nakolik jsme dodnes s jejich integrací pokročili my? Teď v Ústí z té integrace až žloutnou.

Ale chlapci z Afghánistánu a okolí, to je jiná liga, to se bude integrovat ajn cvaj.

Ještě, že už jsem starý a za chvíli tady nebudu, ale potomkům tu integraci nezávidim.

J. Kanioková 14.12.2017 12:07

Naprostý souhlas s autorem..1*

Vlastimil Vondruška: Jestli Brusel prosadí nucené přijímání uprchlíků, udělá stejnou chybu jako SSSR v roce 1968. Cesta k Czexitu - http://jdem.cz/dnzsk2

Řečnická otazka: je lepší musulmanizace naší země nebo czexit?

S. Netzer 14.12.2017 12:10

Co policejní auta v Norsku?

Pořád se vznášejí?

L. Bystrý 14.12.2017 11:51

Viníci: Křesťani a evropské hodnoty!!!

Kdo je vinen zločinem etnocidy? Odpověď je ZCELA jasná: Jsou to šílení následovníci bláznivého sluníčkáře Ježíše Krista! Jsou to všichni ZARYTÍ obránci evropských hodnot, které jsou založeny na těch NEJHNUSNĚJŠÍCH ideálech křesťanství!!

Jak známo, přímo v základech tmářského křesťanství je NEPOCHOPITELNĚ ODPORNÁ zásada o rovnosti všech lidí: „Bůh stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, stvořil ho, aby byl obrazem Božím, jako muže a ženu je stvořil.“ (Gen 1:27). To ale není všechno: „Bůh nikomu nestraní.“ (Řím 2:11). Prostě: Tzv. Bůh nerozlišuje mezi námi Árijci a nepřizpůsobivými – že jsme prý všichni jeho děti!!! Tuto DĚSIVOU myšlenku halasně podporuje současný papež i další jemu podobní, např. zrádce národa Halík.

Takže si to shrňme: Zatímco my roduvěrní Češi a Rusové, čili my Západoasiati, věrně hájíme národní socialismus (putinismus, babišismus), tak zarytí Evropani hájí evropské hodnoty. My komunisti a putinisti hájíme čistě bílou společnost, založenou na SKÁLOPEVNÉ víře ve Vědu Věd. Křesťani hájí PEKELNOU myšlenku na rovnost všech ras a pohlaví. Ano, podle podlých křesťanů je negr i bílá ženština rovna nám slovanským chlapákům!!! Dovedete si představit tu myšlenkovou propast, chlapi, soudruzi, soukmenovci?!

Prostě: Jediná záchrana čistě bílého chlapského charakteru naší Západní Asie vede přes OKAMŽITÉ osvobození naší vlasti z okovů členství v EU a NATO. Pak provedeme odsun a znárodnění, hned poté se vypořádáme s křesťany, dle osvědčené Akce K. Veliký Putin nám pomůže, takže žádný strach.

Na shledanou v lepších časech, po opětovném osvobození naší vlasti nepřemožitelnou Armádou Ruské federace!

J. Kanioková 14.12.2017 19:50

Vemte se s Netzer za tlapky a přemístěte se do

germánského prostředí. Tam budete jistě ctěni.

L. Bystrý 14.12.2017 22:00

Viníci: Křesťani a evropské hodnoty!!!

Ubohá babičko Kanioková, do fašistického Německa bych jel za JEDINÝM účelem: Abych dopadl zlého Němce Alzheimera, který Tě okradl o většinu Tvých kognitivních schopností.

Ale neboj se: Náš národní Vůdce Babiš Ti zvedne důchod natolik, že si budeš moci dopřát i loupáček k bílé kávě, každou neděli odpoledne. A k tomu v telce půjde film pro pamětníky i nepamětníky, z dob Tvého budovatelského mládí.

Vážně, věř mi – tak hezké budeš mít svá poslední léta v Domově důchodců, pokud přežiješ příští dva či tři roky normalizace.

Míru zdar!

A. Alda 14.12.2017 11:12

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

Pokud z EU rychle nevystoupíme, zničí nás jako stát i jako národ.

L. Bystrý 14.12.2017 11:58

NATO – brutální obránce EU a evropských hodnot!

Zapomínáš na NATO, drahý soudruhu a soukmenovče Aldo!

Právě armády NATO nás Čechy, nás Západoasiaty napadnou, jakmile se osvobodíme z okovů EU.

Ano, EU je s NATO spojeno doslova NEODDĚLITELNĚ – proto Veliký Putin, Budiž Jeho Jméno Pochváleno, musí bránit naši Západní Asii proti agresi nejen EU, ale především NATO.

Na to nezapomínej, nikdy, drahý soudruhu a soukmenovče Aldo!

Na shledanou v lepších časech, po osvobození Evropy nepřemožitelnou Slovanskou osvoboditelskou armádou!

M. Malovec 14.12.2017 9:29

Myslím si,

že by se o budoucnost měli zajímat především mladí lidé, od třicátníků počínaje, ale ti na politiku kašlou. Platí tedy - kdo chce kam...

T. Hraj 14.12.2017 11:10

Re: Myslím si,

Mám podobný pocit. Na politiku kašlou a ještě to často považují za ctnost.

V. Heidlerová 14.12.2017 9:08

Povinnost koloniálních mocností

Kolonialismus přinesl velké klady i zápory. Malé národy nikoho nekolonizovaly, a tudíž nenesou historický podíl ani na bohatství ani na zbídačení, které z tohoto systému vzniklo. Je to problém, s nímž se musejí vyrovnat koloniální mocnosti - VB, Belgie, Francie, Německo, Španělsko, Itálie, Portugalsko, Nizozemí atd. Proto nemohou požadovat po státech, které s kolonizací neměly nic společného, aby se dělily s těmi státy, jejichž bohatství povstalo z kolonizovaných zemí. Je to kruté, ale je to daň minulosti - a jen tyto státy musejí zabránit přílivu imigrantů z oblastí jejich dávných či současných zájmů. Nevím, že by ČR měla někdy něco společného se Súdánem, snad jen hrstku cestovatelů....

M. Valenta 14.12.2017 10:40

Re: Povinnost koloniálních mocností

A co Portugalci?

T. Hraj 14.12.2017 11:14

Re: Povinnost koloniálních mocností

Paní Heidlerová, zbytečně se snažíte popsat nějaké (pseudo)příčiny. S těmi už se dnes nikdo neobtěžuje. Naše vina spočívá prostě v tom, že se máme lépe.

A. Alda 14.12.2017 11:15

Dokud jsme byli pod Rakouskem,

měli jsme spolu s ním také jednu kolonii: Zemi Františka Josefa.

A proto až začnou migrovat lední medvědi, budeme mít morální povinnost je přijmout i s jejich rodinami.

J. Fridrich 14.12.2017 13:15

Re: Povinnost koloniálních mocností

Nedávno jsem na podobné téma napsal - Já s panem Frýbortem souhlasím. Evropské mocnosti přinášely do Afriky, Asie, Jižní Ameriky to velmi důležité v organizování lidské společnosti, tedy ŘÁD a POŘÁDEK.. Že se to některým domorodcům nelíbilo ( náčelníci, šamani, potížisti-máme jich u nás také dost..), to neznamená, že to pro tyto oblasti světa bylo celkově špatné. Naše děti musíme také v rámci výchovy do spousty věcí nutit, aby z nich byli vychovaní a civilizovaní lidé - i když nyní v rámci přehnaného liberalismu od toho rodiče upouští - a je to na těchto " moderně " vychovávaných mladých lidech dosti výrazně znát. Malý příklad z Afriky - když dal Charles de Gaulle Evianskými dohodami " svobodu " Alžírsku, tak Alžířané jásali a vyhnali Francouzské inženýry a ekonomy ze své země. Zanedlouho se v jejich zemi začal rozmáhat velký NEPOŘÁDEK a oni je v tichosti pozvali zpět..

V mnoha těchto koloniích vybudovali základy infrastruktury - železnice, silnice, zpracování surovin a pod. Také lidé v těchto zemích se postupně naučili světové jazyky svých " utlačovatelů ", což jim později umožnilo dostat se a uplatnit ve světě.

P. Vaňura 14.12.2017 21:09

Opakujete bolševické žvásty!

Bohatství ŽÁDNÉHO evropského státu nepochází z kolonií ve starém světě. Jediné Španělsko dováželo významné množství drahých kovů, ovšem z jižní Ameriky. Francouzský president Clemenceau dokonce na přelomu 19 a 20 století prohlásil, že by Francie neměla usilovat o kolonie v Africe, protože se to nevyplatí. Kolonie měla především vojensko strategický význam!

I. Schlägel 14.12.2017 8:41

Muslimové se v Evropě

rozhodně nechystají žít jako my. Alláh jim to nedovoluje. Tak že my se budeme muset "dobrovolně" učit žít jako oni. Silnější pes m..dá, jak kdysi pravil jistý realista z prostředí českého fotbalu.

P. Lenc 14.12.2017 9:50

Re: Muslimové se v Evropě

Ano, ale tuto realitu nevysvětlíte takovým "velikánům ducha" živící se v celé EU "reálným humanismem".

S. Netzer 14.12.2017 7:42

Opět osvěčená kvalita z PL!

Tázaný nešetří silnými slovy. Na území Evropy prý probíhá "civilizační válka" mezi "velezrádci a vrahy" z EU a "námi".

V existenci, nebo dokonce i náznaky existence nějakého "zločinu genocidy" (nověji prý termín "etnocida") který páchá ona "gangsterská banda", o kterém blábolí tázaný Kuras, snad věří jen zavilí čtenáři konspirologicko- dezinformačních webů, které nazývají honosně "alternativní".

Duševně zdravým lidem se žádná likvidace etnické identity, kultury a tradic vsugerovat nepodaří.

R. Tichý 14.12.2017 8:05

Jsi bl@a.

Zajed se podivat do Londyna. Z etnickych a nabozenskych duvodu je opousten krestanskymi belochy, kteri jsou pod tlakem muslimskych sousedu a jejich naroku na okoli.

S. Netzer 14.12.2017 8:53

Re:

Zato u tebe je hned poznat, že jsi inteligent.

M. Prokop 14.12.2017 9:11

Re:

Problém není v muslimských sousedech. Problém je v tom, že zatím ještě nemuslimská většina je včas neumravní, že přizpůsobovat se mají oni a ne ta většina.

Poučení pro nás, kteří se ještě můžeme chovat méně hloupě.