10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

ROZHOVOR: „Elfové“ že odhalují dezinformace?

U té rvačky jsem nebyl. Nicméně, stalo se. Já jsem z vesnice a tam jsem byl svědkem mnoha rvaček. Nikdy jsme policii nevolali, nikdy se neřešilo, kdo má jakou pleť, občas si lidé vyměnili nejdřív slovně a pak fyzicky názory.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Salajka 1.5.2019 6:46

Re: Tři důvody proti

Vy máte někoho jiného než Zdechovského ? Představuje jediný relevantní zdroj informací o skutečném fungování Ekomise a Eparlamentu. Máte-li lepší zdroj, sem s ním. Jeho hlasování se mi nelíbilo, ale otázko je jaké byly možnosti. Bez podpory své strany by se do parlamentu těžko dostal.

Nedáme-li hlas nikomu, těžko si pomůžeme.

B. Baron 1.5.2019 6:28

Lidovce do EU parlamentu nevolit.

T. Wiszniewski 1.5.2019 4:08

Tři důvody proti

Existují tři velmi pádné důvody, proč do EP nevolit KDU-ČSL: Šojdrová (máma třicetiletých muslimských sirotků), Pavel Svoboda (oddaný eurohujer a patolízal únijního lidového komisařství) a Tomáš Zdechovský (dovedný politický ekvilibrista, chameleon a pokrytec).

I. Teren 1.5.2019 0:56

Fake News (?) Wikipedia ))

"Feri recently suffered a racist violent attack at a wine tasting and recovered in hospital. „Negroes do not belong in politics.“ has been shouted at him."

I. Dekyský 1.5.2019 0:30

Od doby,

co tenhle hajzlík zdvihl packu pro usnesení "o základních právech lidí afrického původu v Evropě" a korunoval to slinty o nezávaznosti (skutečně ubožácká obhajoba), nemám důvod mu přát jedinou dobrou věc. Shnij v pekle šmejde!