12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

ROZHOVOR: ČT je zaujatá a manipulativní

Lidé, kteří byli na manifestaci, ji chválili. Další tisíce diváků ji sledovaly živě na streamu. My děláme maximum, ideální by bylo vyhrát volby. Potom již půjde všechno hladce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Renjascu 16.9.2021 10:22

To samozřejmě platí i pro kuřáky, přejidače, sportovce, neopatrné pracující, lidi cestující do exotických zemí či očkované, ale ignorující ostatní protiepidemická opatření.

M. Boháček 16.9.2021 10:20

Jedna sestra, pár stoviek, možno tisícka ľudí? A keby aj ich boli tisícky, čo je to proti desiatkam miliónov zaočkovaných?

Smiešny argument z vašej strany.

V. Povolný 16.9.2021 10:20

Co si představujete pod pojmem kosení?

F. Svoboda 16.9.2021 10:19

Pane Nováku, předešel jste mně se svoji úvahou. Rovněž bych byl proto, aby každý, kdo se nechce očkovat, a po posouzení lékařem k tomu nemá zdravotní důvod, podepsal, že je s nabídkou bezplatného očkování srozuměn a také pokud onemocní bude se podílet na úhradě nákladů při případné hospitalisaci. Potom by byly další diskuse zcela zbytečné !!!;-D;-D;-D

A. Renjascu 16.9.2021 10:18

Tak tlačte na svého zastupitelé ať tento nesmysl zruší. Většina lidí má protilátky, mladí mají zcela bezpříznakový průběh, počet nakažených a mrtvých ani zdaleka nesplňuje zákonnou definici pandemie, očkovací látky jsou proti zastaralé variantě (je to jako očkovat proti chřipce predloňskou vakcínou) údajně fungují i když bude potřeba třetí, čtvrtá, pátá, xtá dávka, a navíc většina Čechů stejně nosí roušku jen formálně na půl huby, očkovaný, neočkovaných...

V. Kuhaj 16.9.2021 10:18

Tuhle jsem četl, že v Německu očkovali tisíce lidí solí. Důsledek aktivity protiočkovacích aktivistů. Kdyby se na to nepřišlo, měl byste další "důkaz" o neúčinnosti vakcín. Při vší úctě k východnímu Slovensku, potažmo obci Ubĺa - opravdu se tam očkovalo, a opravdu je jisté, že něčím proti Covidu?

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/sabotaz-ockovani-tisice-lidi-dostaly-v-nemecku-misto-vakciny-roztok-soli-40368776

M. Boháček 16.9.2021 10:17

Asi takto:

Mezitím žijeme doslova ve scénáři třetí světové války, kdy jsou ústavy zemí buď postaveny mimo zákon, nebo prostě převálcovány diktátorskými opatřeními, která postupují tak rychle, že občanská hnutí v mnoha případech zasahují pozdě – prostě proto, že si toho občanská společnost – i ta bdělá – nevšimla.

Děje se to potichu.

Buď dekretem, nebo prostřednictvím kooptovaných a/nebo donucených parlamentů. Jakýsi druh zdravotního válečného stavu se zavádí v podstatě všude na světě, s důrazem na Západ. A většina široké veřejnosti o tom nemá ani tušení. Švýcarsko a další země EU rovněž v důsledku vydání vaxx-certifikátu/pasů WHO nařizují od 13. září zákaz vstupu do většiny vnitřních prostor – včetně restaurací, tělocvičen a kin – bez vaxx-certifikátu.

To je zcela v rozporu s Norimberským kodexem (testování léků a vakcín na zvířatech před použitím na lidech) a odporuje to všem demokratickým ústavám. Ústavy zemí po celém světě jsou převálcovány a „znefunkčněny“ tyranií, která funguje s obrovskou mocí – smrtelnými hrozbami a případně vysoce svůdnými a korupčními odměnami.

Nikdy v historii lidstva neexistovala taková celosvětová diktatura. Vznikla za méně než 12 měsíců a podmanila si – opakuji – všech 193 členských zemí OSN, včetně celého systému OSN najednou.

https://www.topcz.net/digitalni-tyranie-rockefelleruv-gatesuv-who-vaxx-certificate-passport-ceste-ke-scenari-treti-svetove-valky-video/

J. Pavelka 16.9.2021 10:12

No bylo by možné negativně bonusovat obezitu...Ale třeba pití alkoholu už těžko, o pití kávy nemluvě...

J. Pavelka 16.9.2021 10:10

Problém ale je že se to tak nějak zákonitě sveze vždycky jedno s druhým...Odpor proti očkování proti Covidu s odporem proti očkování vůbec, a nakonec se zavrhují i protitetanové injekce.....Prostě, čert vždy dělá na větčší hromadu

V. Kuhaj 16.9.2021 10:10

Já jsem se rozhodl pro očkování a chci odložit roušku. Ovšem nesmím, abych nenakazil neočkované! Tak mě nechte aspoň tárat, pane Boháčku. Nebo už ani to my očkovaní nesmíme?!

V. Novák 16.9.2021 10:08

Kdokoli má možnost nechat se naočkovat. A kdo nechce - inu, každý svého štěstí mašinfírou.

Jen by neměli být posléze udržováni při životě na úkor ostatních a z veřejného zdravotního pojištění.

V. Kuhaj 16.9.2021 10:03

A taky chci, aby přestali kničet, kolik jich nakazím, když jsem se nechal očkovat a oni ne. Co je to za objev, že i očkovaný může virus mít?! Ovšemže může, a taky má! A proto, opakuji, proto problém neskončí, pokud část lidí očkovaná bude a část ne.

V. Kuhaj 16.9.2021 9:58

Co bych potřeboval, potřebuju sundat už konečně tu roušku. Jsem očkovaný, jsem pro. Já jen že nedávno jsem při jakési schůzce navrhoval že si můžeme sundat roušky, páč mám dvě očkování za sebou. A ten druhý, odpůrce očkování, spustil tu tirádu o nesmyslnosti očkování, ovšem roušku nesundal, tak jsem si jí - a jsme u toho- nechal taky. Kvůli němu! Tak tohle chci, pane Renjascu, aby si konečně někdo uvědomil, že ty hadry na obličeji nosím jen kvůli ohledům na lidi, kteří se prostě očkovat nenechali, toť vše.

M. Boháček 16.9.2021 9:50

Každý Čech, čo sa bojí vakcíny, nech sa ide očkovať na Slovensko. Podľa čísiel u nás na očkovanie proti kovidu zomierajú ľudia 20 - 30krát menej ako v Česku. ;-D Čísla neklamú, máme bezpečnejšie šarže vakcín! ;-D

Isto nechoďte do Nemecka, tam sa na očkovanie proti kovidu (po prepočte) zomiera 2 - 3-krát viac ako v ČR.

Čísla neklamú, pán Šejna! ;-D

A tu máte tú vašu strašnú koidémiu v grafe. Ešteže nám tu nešéfovali farmafirmy v 80-tych rokoch. To by sem boli zavretí už vtedy. A keby sa obmedzila lekárska starostlivosť kvôli "strašnej pandémii" rokov osemdesiatych pandemickými opatreniami, tak by zomrelo ešte viac ľudí a mohol by ste sa ešte viac báť. ;-)

https://www.czso.cz/csu/stoletistatistiky/pocet-zemrelych-obyvatel-ceske-republiky

L. Beneš 16.9.2021 9:45

Zdá se, že zprávy o účinnosti očkování si často protiřečí. Mně slibovali, že po naočkování dvěma dávkami budu před kovidem chráněn, že už se nenakazím. Teď ubrali a říkají, že průběh ev. nové nákazy by byl slabší. Přesto mi navrhují, abych si nechal píchnout něco potřetí. Také jsem chodil dost dlouho do školy, až do 24, a doufám, že ty školy mě aspoň trochu naučily přemýšlet logicky. Jestliže dnes doporučují očkovat těhotné ženy, ba i děti, došli asi k závěru, že vakcíny nemají účinky vůbec žádné, nebo alespoň nepříliš významné. Jenom občas někoho přivedou do nemocnice a odtud do márnice. Zase jednou vyhozeny miliony.

M. Boháček 16.9.2021 9:31

Tak isto, kúzelník Šejna, polovica (9) je nakazená a dvaja už zomreli. Ďaľší sú na kyslíku. Fakt skvelá ochrana. A to je riziková skupina. Dávať takto neúčinnú vakcínu ľuďom z nerizikových skupín, je nemedicínsky blud.

A toto je ten lekár vraj infektológ (nemá atestáciu z infektológie) "odborník" Sabaka, čo je citovaný:

Napriek tomu, že lekár Peter Sabaka sa teší popularite propagandistických médií, tie ho nesprávne označujú za infektológa. Pritom Peter Sabaka pracuje na infekčnom oddeleni len 4 roky a doteraz nema v tomto obore špcializáciu – atestáciu. Vzhľadom na jeho krátku prax mu neprináleži byť tak protežovaný médiami. Aj z dôvodu jeho chybných predikcií.

http://www.inenoviny.sk/zoznam-sabakovych-omylov-chyb-a-nevedomosti/

M. Boháček 16.9.2021 9:24

;-D Tárate hlúposti a fakty vás usvedčujú z omylu. Prečo sú v DSSke plne očkovaní toľkí nakazení, majú ťažké priebehy a zomierajú?

P.S.: Stáročia skúseností lekárov s infekčnými chorobami vyprofilovali systém tetovania liečiv a vakcín, ktorý sa pri kovid vakcínach odignoroval.

M. Šejna 16.9.2021 9:22

Zdá se, že neumíte už číst po slovensky, nebo nedokážete dočíst ten slovenský článek až do konce.

Kouzlem nechtěného jste sem dal odkaz na článek obhajující očkování. ;-D

M. Šejna 16.9.2021 9:15

Dokladem autorovy demence jsou oficiální čísla od hygieniků.

Zatímco loni a letos na jaře kosil Covid mezi seniory, letos na podzim už senioři přestali covidu chutnat a tak začal kosit mezi mladšími, kde je proočkovanost nízká a kde rozhoduji o jejich chování nikoli medicínské znalosti, ale fejsbúk.

J. Fráňa 16.9.2021 9:09

Ty tři věty jsou úžasné. To je z vaší hlavy? Jestli ano jste borec.R^

M. Miky 16.9.2021 9:03

Skončí to, až si lidé jako ty uvědomí, že si s vámi jen hrají a hrabou pod sebe. A užívají si tu moc. Tehdy to skončí. Poslouchat všechny ty nesmysly a chodit každého půl roku na experimentální sajrajt a čekat, že se ti gauneři sami od sebe rozhodnou, že už to stačilo a že svého milovaného kovídka utratí je strašně naivní.

A. Renjascu 16.9.2021 9:00

Jinak v ČR je očkováno proti covidu přes šest milionů osob a oficiálně Již covid prodělalo 1,7 milionů lidí a neoficiálně přes padesát procent lidí. Co ještě chcete, potřebujete zářez na pažbě, že se vám podaří dostat další.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-sars-cov-2-studie-protilatky-proseco.A210818_114417_domaci_kuka

V. Kuhaj 16.9.2021 8:57

Na to přišli lékaři po staletích zkušeností s nakažlivými chorobami virového typu.

M. Boháček 16.9.2021 8:56

To som tu písal už x-krát. Svedkovia Kovidovi fakty ignorujú. Viera je u nich viac ako rozum.

M. Boháček 16.9.2021 8:55

Očkovanie proti kovidu je neúčinná sprostosť.

Riaditeľka hovorí o deviatich pozitívnych, dvaja ľudia už zomreli. "Klienti boli zaočkovaní vo februári, zamestnanci boli zaočkovaní a teraz nikto nepredpokladal, že sa také niečo môže stať," vyjadrila sa starostka obce Ubľa Nadežda Sirková.

https://www.noviny.sk/slovensko/630826-dss-na-vychode-slovenska-zamoril-koronavirus-odpoved-infektologa-preco-sa-tak-stalo-je-jasna

M. Miky 16.9.2021 8:53

V šílené době jsou totiž normální lidi označováni za šílence a grázly, naproti tomu regulerní blázni a gauneři z obrazovky neslezou.

"V době všeobecných lží stává se pravda extremismem.

V době vládních a mediálních konspirací stávají se fakta konspiracemi a každý rozumný člověk konspirátorem.

V době totality stává se každý slušný člověk disidentem."

A. Renjascu 16.9.2021 8:53

Ale neočkovaní vás nenutí nosit roušku, ale naopak jí chtějí sundat také, protože pokud je schopnost nakazit druhé u očkovaných i neočkovaných stejná, tak jde o nesmysl. Jinak srovnávat očkování proti neštovicím, jehož původce je stovky let stabilní a vakcína proti němu je prověřená nejen dlouhodobými testy, ale i praxí s očkováním proti Covidu, jehož původce mutuje několikrát ročně a použitá experimentální vakcína nového typu ani neproběhla řádným testováním, ani schvalovacím procesem ani není léty prověřená a nakonec je zaměřená proti variantě, které již vymizela, je trochu mimo.

M. Boháček 16.9.2021 8:52

A na tú sprostosť, že vás očkovanie proti kovidu chráni, ste ako prišiel? ;-D

Riaditeľka hovorí o deviatich pozitívnych, dvaja ľudia už zomreli. "Klienti boli zaočkovaní vo februári, zamestnanci boli zaočkovaní a teraz nikto nepredpokladal, že sa také niečo môže stať," vyjadrila sa starostka obce Ubľa Nadežda Sirková.

https://www.noviny.sk/slovensko/630826-dss-na-vychode-slovenska-zamoril-koronavirus-odpoved-infektologa-preco-sa-tak-stalo-je-jasna

V. Kuhaj 16.9.2021 8:52

Rozsvítí co? Dokud bude část lidí očkovaná a část ne, tak to nikdy neskončí. A pindy o tom, kolik já očkovaný nakazím neočkovaných, si vetkněte za klobouk!

P. Manda 16.9.2021 8:52

co to plácáš ?