7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Co je to za drzý nesmysl?

Celá „aféra“ kolem spojení starostů a lidovců mi připadá komická. Všichni se obořili na lidovce, že byli málo odvážní a že „hráli malou domů“. Když ale teď zahájili starostové kampaň, jen se utvrzuji v názoru, že jsem měl pravdu, když jsem tvrdil hned po jejich rozchodu, že zklamali starostové.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kotas 5.8.2017 5:37

Re: pěkné

Řekl bych, že jako Ondřej, se vyjadřoval trochu jinak, než jak píše příspěvky jak Aston. Ondřeje lze téměř bez výhrad podpořit. Astona lze občas poslat do konce zad.

V. Kotas 5.8.2017 5:33

Re: 10 prezidentů jsem zažil,

Jak to bude po volbách, záleží také na volební účasti. Taková 80% účast, by dala jasnější výsledky. Ale to by musela média burcovat jít k volbám a ne od nich odhánět. Jak se jim to stává, protože zapomínají na nestrannost, kterou by měla dodržovat.

T. Kubín 5.8.2017 5:23

pěkné

Díky, pane Astone / Ondřeji. Za přímá a upřímná slova.

P. Dvořák 5.8.2017 5:02

Kromě pasáže o svatbě,

o které kromě zhovadilostí pocházejících z naší novinářské žumpy nevím vůbec nic, musím s odpověďmi Ondřeje Neffa souhlasit.

Jen bych dodal, že pokud jsou nějaké pochybnosti o původu majetku u Andreje Babiše, tak tyto mají původ v době, kdy se ještě nezabýval politikou. Na rozdíl od mnoha našich politiků u nichž je evidentní, že po majetku který nabyli až v době své politické kariéry, ale který nemohl vzniknout jen tak "okotěním", se nikdo neptá a ze zákona ani ptát nesmí.

Dobrý zákon :-))

Vlastně :-((

L. Písařík 5.8.2017 4:45

10 prezidentů jsem zažil,

předsedy vlády nepočítám, různých stran a hnutí jako hvězd na nebi. Slibů "lepčí budúcnosti" stejně tak a výsledek dosti tristní. Blbá nálada - s tradičními stranami žádná změna, buď jsou u žlabu ti, nebo druzí. Tak nechejme Babiše, ať v praxi dokáže to co tvrdí. Ale hrůza z toho, že by se mu to mohlo podařit - co kdyby si lidi zvykli, vyhovovalo by to a tradiční strany si ani neškrtly. To přece nemůžeme připustit. Že je to tak, pane autore.

Vydržte - voliči rozhodnou. To ale neznamená, že Babiš zvítězí - pamatujete ty komploty při krajských volbách? Ale ukáže se, jak velká část má dost toho, co se v tomto státě provádí, dokonce i právo se ohýbá jak pro koho - causa Lidový dům. Možná, že lidi vyjdou do ulic, obávám se, že tentokrát zvonění klíči nebude stačit. Defenestrace - to je starodávný, historií posvědcený zvyk, i když sám osobně zastávám spíše vykopnutí ze dveří ( Strakovy akademie ?), je to účinnější.

J. Kanioková 5.8.2017 1:17

Brilantní, díky..