18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pavpek 5.1.2009 10:50

Re: Klaus a jeho názory.

Bohužel ještě ho budemem muset 4 roky vydržet, ale osobně říkám, za každý rok, kdy potáhne z úřadu bych  rád dal rojk svůj.Tohle nená můj prezident.

Howgh

lary 5.1.2009 11:28

Re: Klaus a jeho názory.

Vy nejste nic jiného, než nenávistný idiot. Neberte to jako urážku. Je to diagnosa.

Štváč 5.1.2009 13:16

Re: Klaus a jeho názory.

jste lary hlupák, neberte to jako urážku, máte to dané geneticky.

sociolog 5.1.2009 1:14

Je prazvlastni,

proc pan redaktor se Klause nezeptal, co si mysli o konliktu v Gaze a o ruskem plynu, jehoz "dodavky do Ceska v teto chvili jiz klesaji". Nemame prezidenta od toho, aby nam v tak rozhodujicich otazkach  prestavil svuj nazor, kdyz uz i nase vlada zacina klickovat?

emilhacha 5.1.2009 1:23

Re: Je to prazvlastni?

Pokud se podíváte na datum vydání rozhovoru a budeteli předpokládat, že rozhovor nebyl uskutečněn v noci před vydáním, tak je prazvláštní pouze Váš příspěvek 8-o

Ladislav N :-))) 5.1.2009 4:13

Re: Je to prazvlastni?

 ;-)R^

Jenda 5.1.2009 1:24

Re: Je prazvlastni,

Ten clanek vysel druheho a z toho ze tam mluvi o tom ze od 1.1. BUDE CR predsedat EU ten rozhovor evidentne probehl jeste nekdy minuly rok. A silne pochybuji ze az jednatricateho. Je pravda, ze ani na hospodarkach nepisou kdy probehl, ale neni zas tak nepravdepodobne, ze predtim nez zacal Izrael likvidovat "bojovniky za svobodu" a Rusko utahovat kohouty.

sociolog 5.1.2009 1:48

Re: Je prazvlastni,

Dejme tomu, ze si takhle povidali opravdu na silvestra.

Vsimam si ale, ze nas pan prezident se chova ve svych prohlasenich znacne selektivne. Jak Gaza tak i utahovani kohoutku se tykaji, i kdyz ruznou merou,  totiz tez i Moskvy, o ktere jsme se opet z ust nejvyssiho predstavitele dozvedeli, ze tam zavladla radna demokracie. Ikdyz mezitim dokonce dostali po hubei generalove v duchodu, udalost, ktera  se  rozhodne stala jeste pred interview.

Shrnuji:  EU pan prezident opet nic nedaroval, nybrz pekne ji to osadil, zatimco ohledne Moskvy panuje nicim prerusovana vlemi napadna uctivost.

Nebylo by na case se zeptat , cim to asi je a zda na takove chovani ma  to mandat  volice?  Ohledne  radaroveho stitu Klaus si jiz  zacina  hledat zadni vratka, coz jsem zatim zaregistrovat nestail.   Ovsem i to  tez  dobre zapada  do stejneho vzoru chovani.

Ladislav N 5.1.2009 4:16

Re: sociolog IP: 89.217.14.xxx

Blábolíte. Problémy s plynem a ukrajinským placením dodávek Rusku jsou každoročně opakovanou událostí, která se nás týká jenom okrajově. Ukrajina nechce platit světové ceny, ale ty komunistické "skoro zadarmo"...

Jenda 5.1.2009 11:30

Re: Je prazvlastni,

Jak Gaza tak utahovani zacalo s nejvetsi pravdepodobnosti az po tom rozhovoru.

MK 5.1.2009 22:28

Re: Je prazvlastni, že o "demokracii" v Rusku prezident neřekl ani slovo

Sociologu, kde  a kdy prezident prohlásil, že v Rusku zavládla řádná demokracie? Ve shora uvedeném článku o "demokracii " v Rusku to nemohu najít.