23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JJ 5.1.2009 11:13

Z LS je pro nas nejdulezitejsi

otazka charty svobod EU, nebot muze otevrit otakzu Benesovych dekretu. Polsko si z obdobneho duvodu vyjednalo vyjimku a CR prd. Holt panove nemeli na to asi cas. Ustava EU a LS je asi nejdulezitejsi dokument, ktery se pana Klause tyka. Ale on misto toho dela road show o globalnim oteplovani a na jeho praci tak casu nezbyva.

janoryna 5.1.2009 14:02

Re: Z LS je pro nas nejdulezitejsi

otazka Benesovych dekretu. Polsko si z obdobneho duvodu vyjednalo vyjimku a CR prd. ale to není chyba EU ani LS. to je chyba našich zástupců eu, kteří nyní svým povykem zastírají svůj kiks.

JJ 5.1.2009 14:16

Re: Z LS je pro nas nejdulezitejsi

V tom se shodneme.

MK 5.1.2009 22:38

Re: Z LS je pro nas nejdulezitejsi

Jen pro upřesnění, jedná se o kiks pravdoláskového Dinstbiera. Na chyby  pravodláskových kecálistů budem ještě dlouho doplácet.

Bílek Jan 5.1.2009 11:07

Pan prezident, jako bystrý politik, vidí jen to, co chce

Vzdělanost, sečtělost, poučenost. Balancování mezi vstříctností k lidu a nicneřešící povýšenosti k EU. Formálně perfektní, ale jinak?! A pak to užívání si... Nimrání se ve slovíčkách, v těch opravdu, ale opravdu falešných slovíčkách... Prosím, znáte někdo Klausovu doktrínu zbohatnutí prostého občana, či státu, podle níž dojde k napravení chyb minulých? Já tedy ne. Mám pocit, že občan může být vděčný pouze za to, že demokracie v sobě obsahuje i tu možnost si myslet o svém vlastním prezidentovi cokoliv a projevit to i věřejně. A právě to nelze, pane prezidente, v Rusku. V tom, podle vás tak demokratickém a bezchybném... To, že jste neřekl? Ne? Opravdu ne?! Tak, co jste vlastně řekl? Že Rusko není dědicem Sovětského svazu, že Putin není Stalin, či snad Brežněv? To je opravdu bystré! Rusko je pohrobkem všech demokratických revolucí celého světa... Až i v Rusku si bude moct občan věřejně postěžovat, že i prezident může být parchant, a nebude za to obviněn, že spolupracuje s temnými silami západu, pak bude i Rusko demokratická země...  

MK 5.1.2009 22:35

Re: Pan prezident, jako bystrý politik,

Pane Bílku, kdy a kde řekl V.Klaus, že Rusko je demokratickou zemí?????

Bílek Jan 6.1.2009 10:59

Re: Pan prezident, jako bystrý politik,

Omlouvám se za to, že slova "normální země" jsem považoval za synonymum pro "demokratická země". Když už tak kydáme: co je to "normální země"? Ještě lépe: čím se liší "normální země" od "nenormální země"? Velikostí?!

Kon 5.1.2009 11:04

"Převládající názor"

Petr Šimůnek v jedné své otázce uvedll: Vy se velmi často dostáváte do střetu jak s názory politiků, tak s názory komentátorů, novinářů na různé klíčové věci . To je velmi pozoruhodné. Zřejmě není správné, když se kdokoliv dostane do střetu s názory politiků, komentátorů a novimářů. Tito zmínění mají zejmě mějí privilegovaný patent na jedinou pravdu a správný názor, a kdo s nimi nesouhlasí, učiní lépe když "využije svého práva mlčet", jak pravil bývalý francouzský prezident. Tak mně to připomíná právo na jedinou pravdu, které kdysi měla komunistická internacionála. I když zatím ještě nejsme tak daleko a za odlišný názor se nepopravuje, tento vývoj začíná být hrozivý a může vyústit ve vznik novinářské (a politické) názorové internacionály. Ostatně, "politická korektnost", kterou se řídí politikové i novináři, je forma cenzury a formování jednotného názoru a se svobodou slova a názoru nemá nic společného. Šimůnkův výrok jek dokládá, jak se sám s takovou autocenzurou ztotožňuje. (Tím nechci říci, že se všemi Klausovými názory souhlasím.)

m.l. 5.1.2009 11:01

JJ, přesně tak

Říkat lidem věci které nechtějí slyšet je trestuhodné a pokud navíc máte pravdu, nepomůže vám už ani svěcená voda a budete navždy zatracen :-)

pavpek 5.1.2009 11:00

Raději Brusel, než Klause

 Jak mám chtít Klause, když vím, jak je ješitný, nespravedlivý a pronásledující jiné názory, než má on???? Stačí vzpomenout na p.JUDr.Langera a máte tohoto "muže práva " svlečeného do trenýrek.Tohle není můj prezident.Přesně jak to řekla Sommerová, můj stát nemá prezidenta, aspoň ne tohohle.Mimochodem, před asi 2 měsíci řekl Klaus, že předá svůj problém s JUDr.Langerem Ústavnímu soudu.Dodnes neučinil nic.Že by se bál, že prosere další ze svých soudů ???????

Asi ANO.

Ale, I prezident musí dodržovat zákony.Nebo pan Profesor ne???????????

lary 5.1.2009 11:25

Re: Raději Brusel, než Klause

Jestli pane pavpeku není Klaus váš prezident, tak mu to neprodleně oznamte, ať si vás vyškrtne. Takhle s váma pořád počítá.

MK 5.1.2009 23:01

Re: Raději pavpeka na psychiatrii, tam mu uleví

:-D:-D:-D:-D

Cricket 5.1.2009 12:18

Re: Raději Brusel, než Klause

Když čtu vaše žalozpěvy za JUDr.Langera, ptám se asi naivně : " v jakém jest vztahu pavpek k JUDr. Langerovi, že na tom staví základy své nenávisti k prezidentovi Klausovi?  A co to pořád melete o právu?

pavpek 5.1.2009 10:42

Ano , štvete stále víc lidí.

Protože jste jako robot.Jen JÁ mám pravdu.A ono to tak není.O Vaší pravdě by mohl vyprávět např.JUDr.Langer, kterého jste podsekl kosou za to, že s Vámi nesouhlasil.Pro mě nejste můj president,protože od něj bych očekával slušnost a pravdu,cit pro druhé.Než Vás, tak raději ať o mě rozhoduje Brusel, protože Brusel nebude zavilý a nespravedlivý, jako Vy.Přeju Vám vše nejhorší a denně se za to modlím.Jak řekl Bohumil Doležal, pamatujte si tohle svinstvo, na které nemůže být pan president hrdý.A nezapomeňte je.

Já je nezapomenu a s Vámi nechci mít nic společného.A osdobně si myslím, že novináři tohle přesně popsali.Prffoto Vás nesnáší, protože jste ostuda naší republiky. 

Marie 5.1.2009 18:36

Re: Ano , štvete stále víc lidí.

Pane, velmi Vás lituju, že v sobě máte tak velkou nenávist, a kvůli ní nejste schopen přijmout logické názory pana presidenta.Jste vlastně velký chudák, který se utápí ve vlastní nenávisti.

Dušan Streit 5.1.2009 10:22

Prezident má pravdu

Ta euroofenzíva proti našemu prezidentovi mě uráží, protože se týká všech Čechů; nic na tom nemění, že se na ni podílí i Česká televize a tradičně Havel se Špidlou:

http://streit.blog.idnes.cz/c/60884/Ceska-republika-pred-vytesnenim-squeeze-out.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/63641/Jak-Ceska-televize-gumovala-projev-prezidenta-Klause.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/64041/Eurolhar-Spidla.html

jirkammm 5.1.2009 10:25

Re: Prezident má pravdu

1) prezident má vždy pravdu

a pokud tomu tak není, platí bod číslo jedna, že pane Streite?

pavpek 5.1.2009 10:44

Re: Prezident má pravdu

Nemá.Protože mít ani nemůže, když se chová tak, jak se chová.Nesahá Havlovi ani opo gumičku punčoch.A kdo to tak necítí, je mi ho líto.

No ty budeš blb jak stehno 5.1.2009 12:53

Re: Prezident má pravdu

chachá, kašpárek havel se svým pravdylásky vítězným gangem..to tak.nesahá klausovi ani po paty

mlg 6.1.2009 14:29

Re: Prezident má pravdu

Kde kdo má jaké gumičky lze porovnat s vystoupením pana Havla v neděli v OVM (referát o tom je v dnešním Euru)

Tatana 5.1.2009 9:51

Tak pan prezident zas agitoval za Rusko. Podobne jako v rozhovoru s europoslanci na Hrade.

Podobne jako v rozhovorech pro srbske Vecernje novosti nebo Rzeczpospolita. Podobne jako vzdy, kdyz k tomu dostane jakoukoliv sebemensi prilezitost. Tak Rusko je NORMALNI  zeme. AHA.:-/Rv;-(

liberal shark 5.1.2009 9:33

výčet chyb

Ačkoli souhlasím s názory VK na globální oteplování a fungování EU, musím poukázat na jeho omyly.

Zraně hromadného ničení v Iráku byly - hotové a prokazatelně použité chemické zbraně, laboratoře na výrobu biologických zbraní a také tuny štěpného materiálu, který byl nedávno odvezen do Kanady. Je účelovým zjednodušením považovat za ZHN pouze funkční atomovou bombu.

Konflikt v Gruzii byl účelové vyvolán Ruskem přesně podle jeho staronové strategické doktríny. Rusko vytvořilo a podporovalo faktické odtržení Jižní Osetie a Abcházie od Gruzie. Ruští "mírotovorci" kryli útoky na Gruzínské pozorovatele a ostřelování Gruzínských vesnic. Rusko je všechno jiné, jen ne normální demokratická země. To by pak byla normální i Sýrie. Důvod je jasný - plynovod Nabucco, který hrozí narušit monopol Gazpromu na export zemního plynu do Evropy. Firma Gazprom určuje státní politiku Ruska. USA jsou stále obviňovány z toho, že jim jde jen o ropu. Zato Rusku určitě nejde jen o plyn, že .. Rusko je přece anděl. ;-P

R 5.1.2009 10:15

Re: výčet chyb

Díky bohu, že máme v čele státu takto rozvážného muže a né obdobně uvažujícího člověka jakým je liberal shark kterému zřejmě vadila poznámka o rozumně uvažujících lidech mající stejný názor jaký měl pan prezident.

pavpek 5.1.2009 10:46

Re: výčet chyb

Ano díky Bohu , že už je hodně lidí, kteří tohohlůe preziddenta milují jako lepru.

ilna 5.1.2009 14:46

Re: výčet chyb

R^R^R^R^

liberal shark 5.1.2009 19:32

Re: výčet chyb

Primitivní nadávky místo argumentů - (Y)(Y)(Y) Rv

Miloš Zfrantišku 5.1.2009 9:23

Rusko a normální země?

Pakliže je normální mít v čele agenta KGB tak asi ano.

KK 5.1.2009 14:02

Re: Rusko a normální země?

Asi to chce trochu nadhled. Když dáme na jednu stranu Kubu, Venezuelu, Írán, Syrii, bývalý SSSR... a na druhou USA a ty demokratičtější státy z EU, tak nám Rusko spadne někam řekněme do první poloviny, ale pořád ne na začátek.

Libor.w 5.1.2009 9:02

Klaus a jeho názory.

Klaus se svým názory pravidelně pobouří všechny příznivce stádnosti a nepřátele demokratické diskuze.To že všichni jeho oponenti používají pomluvu,zlehčení,zesměšnění,plopravdu a vědomou lež je smutným svědectvím o stavu společnosti.

pavpek 5.1.2009 10:47

Re: Klaus a jeho názory.

Není spíš chyba v tom, kdo blbé názory považuje za jediné správné???????

Co vy na to,pámbu zaplať, že odešel z ODS.Tu mohl pouze poslat ke dnu.