28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Blížíme se totalitě

Václav Havel zavedl demokracii jako vzdušný zámek. Neopřel se o tradice první republiky, ty byly dokonce jaksi zavrženy jako nacionalistické a „my přece musíme do Evropy“, být tedy kosmopolitní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hlosta 21.11.2017 10:55

Re: Bože můj konzervativec.

Já to čet a nic z toho mi nepřijde k odsouzení. Já bych sám tak hodnotil vše, jako je v rozhovoru. Podle vás jsem proruský hňup. To máte univerzální hodnocení na všechny, co s vámi nesouhlasí. Podle mně jste slabý duchem a s informacemi si nedokážete poradit, nedokážete je vyselektovat od dezinformací, od propagandy. Z té bezradnosti berete pak veřejnoprávní média za nositele pravdy a faktů. Ne že by takových bylo málo, ale prostě pravdu neumlčíte, ikdyby jste zavedli znovu totalitu. Třeba i tu Bruselskou.

M. Valenta 21.11.2017 9:36

Bože můj konzervativec.

Vinen je tedy Havel. To už známe. A to že na rozložené Ukrajině, terorizované Ruskem již několik let, není příkladná demokratická vláda se může divit jenom proruský hňup.

T. Hraj 21.11.2017 9:29

Re: Konzervativní strana

Vždy se dají dělat věci lépe. Ale obávám se, že pravicovým stranám by ani nejpoctivější práce a nejlepší komunikace s voliči nepomohla. Po pravicové ideologii prostě není veliká poptávka.

Snad se to změní a snad před tím nebude tato země muset nejdřív padnout na hubu.

Volil jsem též Realisty a to i s vědomím, že pan Robejšek ani pan Tomský, jsouce spíše akademiky, by jako politici neobstáli.

O. Uživatel 21.11.2017 7:59

Uživatel požádal o vymazání
D. Polanský 21.11.2017 7:31

Konzervativní strana

má teoreticky vše jasné, až na to, že její praktické působení za teorii silně pokulhává. Volím konzervativce pravidelně, jenomže letos hledám jejich volební lístek, a kde nic tu nic. Ani nekandidovali, tak jsem dal hlas Realistů. Takže jakpak dál? Nepoučovat jiné, ale makat na sobě.

M. Šejna 21.11.2017 7:14

ze kterého data je ten rozhovor?

Babiš vedl státní finance coby ministr financí od ledna 2014. Takže netuším, kde se v rozhovoru bere toto tvrzení pana Podrackého:

"jestli Babiš povede úspěšně státní finance, tak to můžeme být jen rádi. Ale na to si počkáme, je těžko dneska předvídat."

V. Němec 21.11.2017 7:12

Re: Moudrý pán. Děkuji za rozhovor.

Moudrý pán?

P. Klíma 21.11.2017 7:04

Moudrý pán. Děkuji za rozhovor.