5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

ROZDÍL: Po čtrnácti dnech

V sobotu zažilo Václavské náměstí protivládní demonstraci. V měsíci září druhou, o které psala média. Ta první, ze 3. září, vyvolala podiv nad tím, kolik tam přišlo lidí. Ta druhá z minulé soboty zaujala mizivým počtem účastníků. Přišlo na dvě stovky lidí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kopta 20.9.2022 8:28

ano, komunistická strana dneska je SPD...

R. Langer 20.9.2022 12:21

Vážně? A na kolika jejich demonstracích jste byl, a co o ní vlastně víte? Jaký má volební program? Prozraďte nám to prosím... ;-D

J. Jurax 20.9.2022 13:40

Jo.

A včera jsem zahlédl volební průzkum agentury STEM pro Prima News, v němž druhá SPD nepatrně přeskočila v preferencích třetí ODS; první bylo samozřejmě ANO, za ODS ještě Piráti, těsně nad vodou ještě TOP09 a STAN, zato lidovci pod limitem.

https://cnn.iprima.cz/nevydavat-hnuti-ano-by-suverenne-vyhralo-volby-pred-druhym-spd-rika-exkluzivni-model-spolecnosti-stem-186538

V. Kuhaj 20.9.2022 15:10

Komunistická strana jsou dnešní vládnoucí strany. Kromě nich a komunistů si nikdo nedovolil kriminalizovat názory. A hnusně urážet lidi, kteří vyjadřovali jiný názor. Za komunistů mi hodně vadilo, že komunisti na argumenty Charty reagovali tvrzením, že pár revanšistů se snaží otočit kolem dějin zpět. Podobně "konkrétně" reaguje současná vláda na konkrétní výtky k jejich "vládnutí". Už zase jsme živly. No fajn. Takže oni jsou už zase komunisti.

D. Rakous 20.9.2022 17:39

Pětikoaliční chudáci. Tak to dopadne vždy, když došly nebo vůbec neměly argumenty, natož věcné. Cenzura je nezachrání.

Demisi, demis! Czech First[>-]