2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nicky 31.5.2008 14:50

Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

R^ není co dodat

Ondras 31.5.2008 14:58

Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Kde jste byl, vy osle, když se tady roztahovalo nekolik set tisíc Rusáků ze střední skupiny vojsk, s plnou výzbrojí, včetně atomovek? Právě proto, aby se sem už ani náhodou nemohlo vrátit něco podobného, jsem pro těch (zatím?) pár desítek Amíků. Míru zdar.

Mílinka 31.5.2008 15:31

Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Mluvíte mi z duše. Kde byli všichni ti starostové (např. z Trokavce), když měli za humny atomovky? To se jim asi líbilo, protože byli pěkně potichounku. Zatímco radar škodí lidem!!. A starosta to "vědecky" zdůvodňuje jako největší znalec. Asi byl vynikající posluchač univerzity přes marxismus-leninismus.

šakal 31.5.2008 15:40

...Uááá...zííív...

...Kuk! ;-)

šakal 31.5.2008 15:41

...Nepoznáte vtip?...

...;-D

šakal 31.5.2008 16:29

...Aha!...

...Tak on to myslel vážně...:-/ Tak pardóón ;-D

Yarda 31.5.2008 15:50

Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Já osel jsem byl tady, akorát bez internetu. A tebe inteligenta ujišťuji že se mi to tehdy nelíbilo stejně jako se mi nebude líbit že u nás budou američtí vojáci a asi taky mi to bude plat prtné. Akorát mne za to že nebudu nadšeně souhlasit nikdo nezavře - tedy alespoň doufám.

Vidlák 31.5.2008 16:20

Re: Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Právě že Vás nikdo nezavře a Vy to dobře víte. Za minulého režimu byste skončil daleko hůře. Dnes se to "hrdiny" jako jste Vy jen hemží...

Ondras 31.5.2008 16:31

Re: Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Ehm, já tady byl taky, nevím kdo by tady tehdy měl internet, o ostaních Vašich blábolech nemluvě. A netykejte mi, nejsem soudruh a Husáka jsme spolu nepásli.:-P

Pája45 31.5.2008 16:46

Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

A kdes byl TY "ONDRASI". To se to kecá, když jsou "sověti po smrti". Jak ty a tobě podobní jste proti nim bojovali? Proč  zase chcete v ČR nějaké vojenské základny? 

jirka.s. 1.6.2008 9:39

Re: Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Mně se strašně líbí jak se ti, co doma ještě furt oprašují futrál na elpíčka, domáhají po druhých důkazů, že  po těch futrálech šlapali! ;-)

Šoumen 31.5.2008 19:35

Re: Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

A kde jste byl vy pane.

R.J. 31.5.2008 16:27

Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Jaroušku,ty kluku prostá, "lidová", když tu bude americký radar, tak již bolševik má utrum to tady "osvobozovat".Já vím, strašně to bolševika sere, no, oni nás srali 50let.A pokud Ti to není jasný, tak jdi diskutovat s Pepkem "Vyskočilem".No a k tomu Tvému hodnocení jen dodám,radši radarovej "vymatlanec",než rudej" inteligentní" vrahoun,sklapávající "kufry" před ruso-sovětem.A prosím, těm "vlastencům" co tak kvičej o suverenitě a vlastenectví, tak těm nevěř ani slovo,ještě včera kvičeli o "internacionální pomoci" a chrochtali při tom blahem,jsou to "pragováci".Když byli vražděni Vlastenci v Jáchymově,tak ani nehlesli,mnozí měli pendrek v ruce a pěkně se s ním po "soudružsku" v zájmu "socialistické zákonosti" oháněli. Slyšel jsi někdy,Berlín 53 ,Maďarsko 56 ,Korea 53,Praha 68? Tak s tím "osvobozováním" mají  konec. Jak prosté.

Pája45 31.5.2008 16:52

Re: "R.J.".

Milé "R.J", raději míň mluv a zkus přemýšlet, máš-li čím. Proč nás tady strašíš, kterýho bolševika se mám bát (tupohlávka) a proč? Náš stát je již 10 tým rokem členem NATO, o něco méně členem EU. Kdo a jak nás přepadne. Proč nás ostatní členové NATO a EU nechají bolševikovi na pospas. Seš primitiv a jen tady zvracíš své nitro.  

Nalim 31.5.2008 17:16

Re: Re: "R.J.".

Pájo, ty ruďásku, víš dobře, že se tví soudruzi třesou na zopakování 48. roku a jsou pro to ochotni udělat libovolný kotrmelec. Nejsi primitiv, ale intrikán, nepřemýšlíš, ale opakuješ argumenty svých soudruhů, pokud ti je nevydali vůbec před měsícem jako hesla k prvnímu máji. A slušným lidem do primitivů nenadávej.

Jiná věc už je to, že radar nám nepomůže proti páté koloně, k níž patříš a proti infiltraci ruskými a islamistickými naftovými naboby.

Osočování spojenců, že nás hodili přes palubu, je v zemi dlouhodobě zavedený zvyk, ale když se budeme znovu přes tu palubu trapně naklánět , nic jiného nás nepotká.

jirka.s. 31.5.2008 18:00

Re: Re: Tož, pájo, jakpak odovíš ty svému gefreitrovi falmerovi?

Oázka soudruha falmera na 13. zasedání ÚV KSČM konaném v sobotu 24. února 2007 v Praze, kterou položil svým wafenbrudrům:

"Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne."

 

 

R.J. 31.5.2008 18:52

Re: Re: "R.J.".

Jak kouzelné,"Oni" nás nenechají na pospas,a já co myslím na rozdíl od tebe zadkem,a ještě primitivním, jsem přesvědčen že kdyby k něčemu došlo , tak se budem bránit se spojenci!Takže si ještě dovolím "vyzvrátit" že "spojenci" mají S P O L E Č N É závazky jeden k druhému.Není mě jasné,jak někdo může vyplodit takové sobectví mozkem.Radši budu dále přemýšlet "zadkem",protože než tvůj "mozek", tak radši nic. A k tomu zvracení,opravdu když čtu ty výplody Tvoje a podobných,tak mám co dělat abych se nepozvracel.

Lájoš 31.5.2008 17:59

Re: Jsem proti tomu aby v mé vlasti už zase byla vojenská základna cizího státu.

Vymatlaný Yardo, kdybys neměl v hlavě jenom pohrabky a na klopě rudou hvězdu, mohl jsi i z diskusních příspěvků pochopit, proč USA buduje protiraketovou obranu, proč se k této obraně připojuje i Evropa prostřednictvím NATO, proč o takové obraně jedná i Rusko a proč tudíž i Česká vláda došla k závěru podpořit účastí Česka tento projekt. A že takové rozhodování o bezpečnosti státu nenáleží TOBĚ, ani mně je nabíledni. Tak jestli TY tady radar,sklad či rakety nechceš neznamená, že ti, co mají právo a povinnost rozhodnout, což je v každé parlamentní demokratické zemi vláda, že sednou na zadek a bude po TV'EM. Zbývá dodat, že takové rozhodnutí by učinila každá zodpovědná vláda, levá či pravá.

Jarda J. 31.5.2008 13:57

Radar = Trojský kůň v Čechách.

Vývoj  pokračuje, je třeba vidět příčiny,  přítomnost i jaké budou plody. Každý, kdo vlezl do nějaké strany, tam vlezl z prospěchářství. Dnes jsou u moci největší materialisté jací kdy u moci byli. Nic není v souladu s Boží Vůlí. Proto plody , které vyrostou ze setby budou trpké. Národ, který se nechá ovládat Zlem, nemůže skončit dobře. Také národ co zaseje, sklidí. Musí si svou očistu nebo i zánik připravit sám. Nechť si nikdo nemyslí, že Američané kvůli Česku rozpoutají 3. světovou válku. Kdyby nám Američané dali také 50 raket, tak ať u nás ten radar postaví.  Zaorálek si svou politickou " kariérou " dává vysvědčení o zmrzačeném mozku. Na protest proti radaru by měl začít držet hladovku v parlamentu, aby trochu očistil svou zasviněnou duši.     

skáacel 31.5.2008 13:36

někdo rád pořád žvan a žvaní a žvaní

Jak odpovíte goeblsíčku??? Za rublíky všo.........

Kolombo 31.5.2008 12:58

Pane Zaorálku,

směšní klauni jste oba, vy i pan Tamáš.  Kde jste byl při pronajímání Grippenů, kde při koupi Pandurů, prodeji Unipetrolu , rozdílení licencí na výrobu biolihu a podobných perel, ve kterých se točili reálné miliardy. Co by koho v této republice stál ten radar? O jakých to miliardách tu tlacháte? Vy jste stejný šašek jako Tamáš - miliardy vydané na zbrojení na východě vás nevzruší, zato proti USA se musíte zviditelnit. A kdo platí jeho sdružrní, billboardy, propagaci, kdo je cpe do médií. Nechce se prý stát terčem pan Tamáš. Terčem pro rakety, které podle něho nikdo nevyvíjí, nevlastní a ani se o jejich vlastnictví nesnaží. To jsou ale paradoxy, že. Konečně, kde jste byl, když byly v brdech instalovány SS20 s jadernými hlavicemi? Přehlédl jsem protest jak brdských, tak váš.

Ypsilon 31.5.2008 13:22

Re: Pane Zaorálku,

Tak za BIOLÍH pan Zaorálek skutečně nemůže, je ve Sněmovně až od r. 1998 :-). A o možném placení za základnu mluvil v neděli v OVM na ČT1 pan Vondra, pokud nebude slmlouva ratifikována ještě ve funkčním období současné americké administrativy ;-)

Ivan Nový 31.5.2008 13:33

Ypsilone,

nehovořil o placení za základnu, ale o placení za obranu na tom bychom se podíleli i kdyby tu žádná obranná zařízení nebyla instalována. Bude platit Evropa a všichni členové NATO.

Ypsilon 31.5.2008 14:54

Re: Ypsilone,

Nikoliv, nešlo o obranu. Vondra přímo prohlásil: "samozřejmě , že Amerika ten deštník z Evropy  nestáhne, ale může říct připlaťe si, zaplatťe si ho....¨" Dá se to najít na stránkách www.ct24.

tom 31.5.2008 12:36

pane Zaoralku,

byl za mnou jeden velmi vlivny a uspesny clovek a rekl:  ten pan Zaoralek je velmi

nebezpecny idiot, na rozdil od panu Tamase a Bednare, kteri jsou jenom

uzitecni idioti. Co myslite, mluvil pravdu?

R.J. 31.5.2008 16:32

Re: pane Zaoralku,

Pěkně Vám lhal, nejsou to idioti, jsou to svi.....,

Ondras 31.5.2008 12:32

Všechno dohromady?

Nevážený pane Zaorálku, mícháte hrušky s jabkama. Dát dohromady Tamáše a spol. se sporem o finacování pražských divadel, to už chce opravdu "vysoký nadhled".  Smíchat záležitosti týkající se obrany státu a financování kultury??? Ještě jste do toho zapomněl zamontovat poplatky u lékařů, sociální dávky, stanovisko odborářů, Sýrie a Burkiny Faso...

Ale co chtít po (bývalém) bolševikovi, že? Účel světí prostředky, zvlášť, když se to podá jaksepatří DIAELKTICKY! V tom přece máte praxi. Možná byste si měl dát nejdříve ten gulášek, pak teprve kořalku (v opačném pořadí vyplodíte zas něco podobného), pak si dát šlofíka a pak teprve něco psát. Ale obávám se, že u Vás nezabere ani to.

čtenář 31.5.2008 12:31

Gulášek ??! : - )))))

Tak do gulášku patří tenhle Zaorálek. Do gulášku, který budou pořádat u příležitosti svého volebního vítězství buď Mugabe nebo Tzvangirai v Zimbabwe. Na nic jiného se tenhle Zaorálek nehodí.

Karel 31.5.2008 12:23

Co vlastně chce?

Pan Zaorálek jako vášnivý antiamerikanista a marx - leninista nedávno v jedné diskusi prohlásil, že by byl pro protiraketovou obranu, ale jen tehdy, pokud si ji vybuduje EU. Prý v současné době na tom již státy EU tvrdě pracují a za pár let ji budou mít vybudovanou. Stálo to již stovky milionů EURO a další to ještě bude stát. Jako správnému "socialistovi" mu zřejmě nejde o peníze / zdroje jsou, že?/ . Přitom se Evropě nabízí v rámci NATO a euroatlantické aliance něco alespoň částečně odzkoušeného, funkčního a téměř zadarmo. Přitom, jak v rámci EU probíhají projekty, jako Galieo, Aerobus, atp. je samostatný projekt obrany EU pouze díra na utápění peněz. To ale našemu zapšklému eurohujerovi - socialistovi nevadí. Populismus je jeho program. Před 60lety bylo v Evropě takových troubů, pacifistů též plno / např. Chamberlain mávající smlouvou o zajištění míru na dalších 100let/. Kam to vedlo, všichni víme. Zkrátka někteří lidé jsou nepoučitelní a pro svou kariéru jsou schopni čehokoli.

Radarista 1.6.2008 21:25

Re: Co vlastně chce?

Zaorálkovi je vlastně jedno co se o něm píše a co se o něm říká. S poslaneckým platem je za vodou a našim kritikám se jenom směje. Je potřeba si to pamatovat a  při příštích volbách  takovým parazitům nedat šanci. Ještě mám v paměti jak chtěl pozvat do sněmovny arabáče a diskutovat s nimi. Něco nehorázného. Ale u vypatlance se můžete nadít všeho možného.....