29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Virtuál 9.5.2008 10:55

Hysteriku,

tady nejde o žádné trucy a naschvály-"něco" vrátit Paroubkovi, ale o bezpečnost a obranu demokratického světa před možným nebezpečím.Tvůj postoj mi připomíná hru malých dětí na písku:on mně rozšlápl bábovičku, tak já jemu taky.Jde o mnohem významnější věci, které by v žádném případě neměly vrážet klín mezi demokratické strany.

Uhuhu 9.5.2008 10:51

Re: Vyčítal prý přestane po té léčbě ráčkovat, Parkanová bude jenom průměrně ošklivá a oboum se zvýší IQ o 20 bodů, takže budou už mít 40 dohromady :-)))

Ovšem vám milý Ske....  nepomůže, i když zvyšuje inteligenci kvadraticky. Ono nula na nultou je stále nula !

Šnek 9.5.2008 10:47

Re: Re: Kdyby někdo prohlásill,

Pak je potřeba jmenovat tuto podivnou agenturu pravým jménem. Upozornit na způsob, jakým se k těm sedmdesáti procentům dopracovala.

Uhuhu 9.5.2008 10:43

Re: Re: idiote

Bohužel vývoj lidstva pokročil tak daleko, že ovládnout přístup na internet dokáže i úplný pitomec !

Jara London 9.5.2008 10:29

Re: Re: V případě...

R^ Trefil jste to poměrně přesně.

čtenář 9.5.2008 10:27

Vypadá to,

že Paroubek a další odpůrci radaru vsadili na špatného koně. Nejprve v mylné představě, že NATO se ve věci radaru obrátí proti US, vymáhali souhlas NATO. Když se jim ho více než přesvědčivým způsobem dostalo, budou si muset vymyslet něco jiného. Trvají tedy alespoň na referendu. Jak ovšem obyvatelstvu postupně dochází, o co vlastně jde, podpora radaru se začíná blížit 50%. Je na čase si vymyslet něco jiného. Jinak je to stále stejné, na co ČSSD sáhne, to zvorá. A Paroubkovi nezbývá, než kolem sebe kopat, a jezdit do Syrie.

Hrad 9.5.2008 10:12

Re: Re: Lžete statečně ale zbytečně, na to Vám nikdo s mozkem neskočí :-)))

Je zde cítit smrad. Nemáš kus něčeho modrého na podpatku?

Hrad 9.5.2008 10:08

Re: Re: Re: V případě...

"Chválí-li tě nepřítel, zamysli se, co děláš špatně" - Gustav Husák, blahé paměti. A co myslíš tím HDP? Není to to samé jako GDP? Někde jsem viděl také GNP(HNP). V 8 třídě jsem se učil, že bez základu se % stanou jeno grafickou značkou. A já zapomínám rád. Na rozdíl od tebe to nemyslím ironicky. Protože se asi rád díváš, podívej se sem.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/

http://www.bartleby.com/151/

Jara London 9.5.2008 10:07

Autore

fascinuje mě Vaše arogance a absolutní sebejistota. Tyto vlastnosti svědčí obecně o inteligenci mdlé, neboď pouze blb si je jist sám sebou a svou pravdou. A od blba jen krůček k fanatikovi čehokoliv se všemi jeho projevy - počínaje právě tou sebejistotou, přes bolševismus až k těm koncentračním táborům. Šašci jako Vy se dají velmi snadno ovládat, snadno se stávají "apologety moci". Váš článek je jen snůškou nesmyslů ve stylu "jak to vidím JÁ", které jste si sesumíroval ve svém viditelně poměrně primitivně fungujícím mozečku a ve stylu velké Pravdy nám je tady servírujete. Jediná pravda je ta, že základnu v ČR nabídl Američanům Tvrdík - počítal, že si na tom jak on sám, tak ČSSD řádně manastí kapsy. Samozřejmě je téhle rudožluté (tj. oranžové) partě proti srsti, že prebendy má teď schlamstnout ODS. Ty prachy, které se v tomhle byznysu točí, si ani nedokážete představit - gripeny proti tomu byly za pakatel. A to Tvrdíka jako člověka, který zcela pregnantně prohlásil "vy...te se na ideály, všechno le to vo tom, prohnat 100 miliard přes ty správný firmy" musí děsně štvát. Stejně tak jako Potroubla, pardon, Paroubka a další socany. Jo a k těm jaderným hlavicím - raketový systém SS-12 Scaleboard byl v Brdech umístěn, to je pravda. ale jaderné hlavice tam nikdy nebyly. Alespoň ne ostré, s namontovanými jadernými náložemi.

Kelner 9.5.2008 10:00

Panu autorovi

Vážený pane autore, obávám se, že račte být vůl.

Vodnář 9.5.2008 9:49

Re: Pochvala

R^:-)

jirka.s. 9.5.2008 9:35

Re: Re: V případě...

Správně, zřícenino! Ale ještě jsi zapoměl poznamenat, že  HDP v Ruandě Burundi loni stoupl o 0,68 %! Jinak kromě toho, že Vlk není biskupem, ale kardinálem, byly veškeré tvé vývody, odpovídající na nejapnou sinatrovu poznámku trefou do černého! Jsi prostě pašák! ;-)

Kylchap 9.5.2008 9:26

Když byly v Brdech sovětské jaderné hlavice, ani nepípli a dnes jim vadí radar

Autore, můžete se pochlubit jak jste pípal?

jirka.s. 9.5.2008 9:25

Re: Re: Popletený ťulpas ?

Proboha, Marde, proč v případě septika takový familiérní eufemismus? Chtělo by se možná říci "ubožák", ale ani to nevystihuje pravý stav septikovy "duše". Osobně se domnívám, že výraz "okolí nebezpečné hovado" by byl  asi tak adekvátní k jeho duševnímu rozpoložení! ;-)

Hrad 9.5.2008 9:15

Re: V případě...

Referendum zpravidla nebývá ani  v rodině, když se tatík chystá pomáhat jinému zloději ukrást slepici. Dělá to přece pro rodinu. Možná z ukradeného pernatce dostane paprčky(běháky) a "biskupa"(nepleť si z Vlkem), a bude polévka. Pro zamyšlení. Kolik našich firem dostalo lukrativní zakázky(doma pracovní místa), jako příspěvek k naší pomoci při vítězné válce v Iraku, která tak úspěšně povalila nadživotní sochy diktátora. Víš o nějakých? Nejsou? Třeba jsou hodnotnější věci. Třeba šíření ideálů. Možná stačí tomuto šíření v předklonu jenom přihlížet. A za místo ve třetí řadě si ještě zaplatit. I kompars je důležitý.

Betty 9.5.2008 9:15

Re: Jsem pro radar

My  taky, a zrovna tak všichni, se kterými se o tom bavíme... tak nevím, kde se berou ta statistická čísla... ?

BM 9.5.2008 9:13

Mozne zapojenie

Mozne zapojenie, ako ze v krcmach sa bude drzat protestna hladovka proti raketam ?

BM 9.5.2008 9:07

Nenamyslaj si SEPTIK

Nenamyslaj si SEPTIK, to nebolo pre teba, nezvyknem debatovat nad otvorenou zumpou.

Hawk 9.5.2008 9:05

Je to daleko starší historie,

původcem je poslanec J. Payne (ODS) :Smyslem mého politického návrhu v roce 2000 bylo vrátit Evropu do společného bezpečnostního prostoru NATO....Není pravda, že by Američané chtěli v roce 2000 umístit radar u nás, ale naopak navrhoval jsem požádat o umístění radaru u nás navzdory americké představě, že se o Evropu nemusí starat. http://www.ods.cz/1250/zpravy/prispevek.php?ID=6424

dopis prezidentu republiky  z  r. 2000  http://www.payne.cz/nmd/dopis.htm

 

dopis prezidentu republiky  z  r. 2000  http://www.payne.cz/nmd/dopis.htm

 

BM 9.5.2008 9:03

Re: Kdyby někdo prohlásill,

Na otazku "Chcete, aby na nase deti mierili rakety s jadrovymi hlavicami kvoli radaru z juesej?" nie je problem ziskat aj viac ako 70% respondentov.

BM 9.5.2008 8:58

Dobry ziacik VUML

Dobry ziacik VUML, 19 rokov po poslednom skoleni a recituje ako na Hviezdoslavovom Kubine.

karlos 9.5.2008 8:57

Re: miku, Vy bezduchý amerikanofilní nedouku, před válkou jsme též budovali obranu ve spolupráci se Západem a při první příležitosti nás hodili přes palubu.

ty jsi hlásná trouba komoušů,mluvíš jak rudé právo ze 70.let

withson 9.5.2008 8:55

pro skeptika

tak co už jsi se nad sebou zamyslel a zjistil jsi kde je pravda? Možná se ti to malinko vykouřilo z hlavy, takže dávám jako vždy malou nápovědu:

Skeptiku jsi nemocný nebo zlý a špatný člověk.

BM 9.5.2008 8:52

Komunista SEPTIK

Komunista mixovany s nackom SEPTIK uz je, len to od hanby nazyva libertarianstvom.

Mard 9.5.2008 8:52

Re: Zajímavé, že obyčejný blbeček, jako jste Vy, se hlásí zrovinka k těm "inteligentnějším" :-)))

Kdy vy mluvíte o blbcích, tak mi to připadá jako kdyby tchoř mluvil o smradu.

karlos 9.5.2008 8:51

Re: Lžete statečně ale zbytečně, na to Vám nikdo s mozkem neskočí :-)))

TY MÁŠ ASI VELKÝ MOZEK MALÝ A MALY TI ZČERVENAL.BODNI SE A UŽ TADY NEOTRAVUJ

Mard 9.5.2008 8:48

Re: Tak to je pěkný blábol. Ty Vesnice i s lidmi tam byly dávno před zřízením vojenského prostoru.

Máte pravdu, tamní vesnice jsou plné disidentů a mírotvorců, kteří sabotovali rusko snahu o vytváření zázemí pro jejich mírové rakety s atomovými hlavicemi.

Mard 9.5.2008 8:46

Re: Co čekat od židovské udavačky než průhledné lži.

Skvělá kombinace, jste hlupák a ještě antisemita. Můžete být na sebe hrdý, takhle vás do KSČM vezmou hned.

BM 9.5.2008 8:45

DOKAZ LOZ

Dokaz loz SEPTIK, inak zostanes len SEPTIKOM.

Mard 9.5.2008 8:45

Re: Ostatně ono vůbec referendum není potřebné, ale pak toto zřízení nenazývejme demokracií.

Jistě vám by zcela nepochybně vyhovovalo takové pojetí demokracie, které se pak nazývalo "lidovou demokracií". Bohužel mezi normálně myslícími lidmi se tato forma komunistického nátlaku na "lid" mezi demokratické režimy nepočítá.