29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lucina (pes) 9.5.2008 14:52

Re: Re: Co čekat od židovské udavačky než průhledné lži.

Se Septikem by to ani komunisti nevyhráli. Páchl by i tam, a to už je co říct.

t 9.5.2008 14:51

Radar v Brdech - proč se nemluví o rizicích?

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/tenaruv-blog.php?itemid=3266

ps 9.5.2008 14:47

Re: Kubíku, Kubíku,

Je zajímavé, že o americkém zadku mluví nejvíc ti co minulých šedesát let strávili v ruské prdeIi a ještě nevylezli.

Lucina (pes) 9.5.2008 14:46

Re: Re: Jo to si možná říkali i Kubánci a te´d mají Guatanámo i Castra :-)))

R^R^R^ pukni, komouši!

Lucina (pes) 9.5.2008 14:44

Re: Paroubek

a pak z toho osočit Topolánka.

Lucina (pes) 9.5.2008 14:36

Re: miku, Vy bezduchý amerikanofilní nedouku, před válkou jsme též budovali obranu ve spolupráci se Západem a při první příležitosti nás hodili přes palubu.

Skeptiku, zalezte do svého septiku a přestaňte vypouštět nesmysly!

Lucina (pes) 9.5.2008 14:32

Re: Re: Jsem pro radar

já samozřejmě taky, protože tu protiamerickou frontu jsem prožívala větší část života a už nikdy nechci! A to si myslím, že proti koránu je vědecký socialismus sranda.

slava 9.5.2008 14:08

Re: Kubíku, Kubíku,

R^R^R^ Já také, bylo by to ještě zábavnější. Zdá se, že modré myšlení znesnadňuje i tak jednoduchý úkon, jako je opisování.

Lada 9.5.2008 13:47

Nastesti

 radar uz brzy bude a tzv. mirotvorci  se poexkrementuji.

tony 9.5.2008 13:32

Re: Re: Re: Nejvíce řvou komanči u komančů a komanči u socanů!

Trapně se opakujete, přesně to jste psal včera v jiné diskusi.

RL 9.5.2008 13:28

Re: Za par mesicu se bushevici odeberou na smetiste dejin

Oči pro pláč budou mít všichni slušní lidé...protože tu bude zase vládnout bolševická svoloč a budeme zase kolonií Ruska.

RL 9.5.2008 13:23

Re: mluvte za sebe, "autore"

No a tak vážený řekněte čím jsme se o tu svobodu zasloužili. Cinkáním klíčema nebo rozkrádáním socialistického majetku? Někoho osočovat je jednoduché, ale fakta jsou podstatná, jinak pouze mlátíte prázdou slámu. Fakt je, že naši svobodu zajistili USA tím, že uzbrojili SSSR a já tu nevidím jedinou naši rozhodující zásluhu, tím samozřejmě neponižuju symbolickou podporu disentu, ale ta fakticky sama o sobě svobodu zajistit nemohla.

MZ 9.5.2008 13:22

Kubíku, Kubíku,

o Paroubkově chameleonství není pochyb. Ale až vylezete z té americké zadele, najděte si ve slovníku adekvátní výraz pro tu vaši "mírovou politiku". Na třetím řádku jsem čekala už jen "apissment"......

arogant 9.5.2008 13:09

Re: Zajímavé

To víte Kylčápe, je třeba oslavovat opravdové vítěze. Ruský SSSR ve skutečnosti prohrál, rozpadl se ve třetí světové válce zvané studené. Tak není koho oslavovat.To můžeme oslavovat Ukrajince,Gruzínce nebo Armény ne neexistující stát, který se po válce svými touhami po totalitárním světě mimořádně zkompromitoval. SSSR padl stejně jako Německo. Oslavujete Rakousko po bitvě u Vídně? A to tam bojovali Čechové a zachránili Evropu před otomanskou říší.Podobně passé je SSSR.

arogant 9.5.2008 13:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejvíce řvou komanči u komančů a komanči u socanů!

Že jinému tedy zrovna vy vyčítáte neznalost jazyka? Vy totiž neumíte přehlasované U, nebo spíš vůbec nevíte jak se to píše. Fuehrere Kylčápe.

Marat 9.5.2008 12:58

Re: Za par mesicu se bushevici odeberou na smetiste dejin

Obama ještě presidentem není a vůbec není jisté,že se tím presidentem stane.Kromě toho,president v USA může mnohé,ale přece jen nemůže všechno.Tak si hlupáku nedělejte nadějí,že Obama může všechno,naprosto všechno změnit.Je tady ještě Senát a Congress .To jen  v ČR i na Slovensku může jít politika ode zdi ke zdi a to vždy po každých volbách.I ten Obama,pokud bude zvolen,tak bude muset uvažovat o nutné obraně USA.Pokud to nevíte,.tak i kandidujíci  politici i v USA, ve své předvolební kampani slibují i nesplnitelné a po zvolení korigují své předvolební sliby.Musí je totíž korigovat.

montevideo 9.5.2008 12:56

Souhlas

Ano, málokdo :DD

montevideo 9.5.2008 12:51

mluvte za sebe, "autore"

a pak příšla, aniž jsme se o to jakkoliv zasloužili, kýžená svoboda

Nový 9.5.2008 12:48

Re: Každopádně.....

Vážený Honzo, to  chcete nastínit, že  radar přinese  totalitu?

Dejte si ke jménu ještě ten známý přívlastek!

Nový 9.5.2008 12:46

Souhlas

Bohužel, ač je to poměrně  jednoduché, málokdo  to chápe!

Historik pro sid 9.5.2008 12:38

Re: Re: Ten USA radar pro ČR je prý úplně nejdokonalejší

Dobře, elektrotechniku jsi vysvětlil. A teď mi ještě vysvětli ty velbloudy, když nejsi blb. :-)

Honza 9.5.2008 12:36

Každopádně.....

Kubíku,mícháte dohromady švestky s melounama.To,že před 50 - 60 lety bylo plno lidí v KSČ se dá pochopit jedině,když pochopíme smysl totalitní politiky,ovládat vše a všude z pozice stranické příslušnosti k jedné straně.A heslo: kdo nejde s námi,jde proti nám.Určitě i váš otec pane Kubíku by mohl vyprávět. Ostatně,nechtěla by i dnes kdejaká strana vládnout sama,bez přípustnosti jakékoli kritiky?? A vy chcete vinit lidi za to,že už to nechtějí zažít znovu??????;-O

Jenda 9.5.2008 12:34

Re: Re: Re: kretene

CSSD zahajila jednani o protiraketovem systemu, jehoz soucasti je onen radar. A kdyz zahajuji jednani, tak to asi bude teprve o moznem zapojeni. Porad mi neni jasne o co se to tu pokousite.

Kylchap 9.5.2008 12:32

Zajímavé

Opravdu sváteční den

Ivan VotavaJe osmého května 2008 a já si o půl osmé ráno pouštím rádio a nastavuji ČRo 2 čili „Prahu“. Běží pořad Sváteční ráno, poslouchám jej až do půl deváté, kdy končí. Pořad je věnován konci války před šedesáti třemi lety, píše Ivan Votava.Najednou mám pocit, že jsem se vrátil před rok 89, ovšem s obráceným znaménkem. Tenkrát celé Československo osvobodila pouze Rudá armáda, potažmo Sovětský svaz. Tato země zmizela z mapy, ale co je podivuhodnější, zmizela patrně i z dějin. Celou tu hodinu co pořad poslouchám, se mluví ve vzpomínkách o Američanech, o Angličanech, o legionářích, o tom jak u Blanska partyzáni honili utíkající Němce po lesích, vč. výčtu toho kde a kdy se po Praze konají pietní akty k ukončení války. Ani slovo o těch, o kterých jsem se zmínil o několik řádků dříve.

Pomalu nepřípadně znělo, když pustili Vladimíra Vysockého. Anebo, že by se jednalo o nějaký disidentský a hrdinský počin, tak jako v dobách nedávno minulých, když se rozhlasákům při oslavách „Osvobození Československa Rudou armádou“ podařilo vpašovat do pořadů orchestrálku Mostu přes řeku Kwai či Tipperary?

Skutečně důstojné a objektivní, vycházím na balkon podívat se do sluníčka a za barákem rachotí bagry a buldozery, asi začínají stavět nějaký nový stánek konzumu. Opravdu sváteční den.

Kylchap 9.5.2008 12:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nejvíce řvou komanči u komančů a komanči u socanů!

Arogante "Sturmfuehrer" je povolená transkripce. Opatřte si Duden. Žijeme v době internetu, kapírujete?

miros6 9.5.2008 12:26

Re: Re: Re: Nejvíce řvou komanči u komančů a komanči u socanů!

američané převlrčení do sovětských uniforem

arogant 9.5.2008 12:26

Re: Re: Re: Re: Re: Nejvíce řvou komanči u komančů a komanči u socanů!

Za to vy Kylchape ,  neumíte německy .Proč to píšete, když na to nemáte ? Vám by naopak neškodilo, aby se po vás nějaký sturmführer prošel po makovici.

Sid 9.5.2008 12:15

Re: Panu autorovi

Netahejte autora mezi sebe, pls...

Sid 9.5.2008 12:14

Re: Autore

Povidate o penezich v "tomhle byznisu". Vite, to je tezke, odpurci radaru nam na jedne strane predhazuji, ze za to nic nebude a tak nechteji radar. A na strane druhe zase, ze to je velky byznis a ze jsou vsichni uplaceny a radar je kseft. No sakra, s tim se neda diskutovat. Bud jedno, nebo druhe. A kdyz uz si, vy slavni Nezakladnam, zvolite, pak prosim dodejte nejake smysluplne argumenty. Podle mne tam bude stat radar, malinko vydelaji nektere ceste firmy na postaveni budovy a bude. Nic vic, nic min. Vas to trapi proto, ze postaveni radaru je konce komunizmu v cechach a to nedokazete zkousnout.

Kecal. 9.5.2008 12:11

Re: Re: Kromě domečku s bílou kupolí, jehož obsluha se celá vejde do jednoho civilního letadla,

Voe.