1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 2.4.2008 11:02

Ještě ho bolí zadek nakopaný v Moskvě!

;-D;-D;-DPB

Pája45 2.4.2008 13:55

Re: Ještě ho bolí zadek nakopaný v Moskvě!

Zapoměl sis umýt hlavu, smrdíš "Pete Brichu", pote cos ji vyndal amíků ze zadku.(Y)

AGO 2.4.2008 11:00

Rusko 20. století bylo něčím jiným než Rusko na začátku 21. století.

Mýlíte se pane Zaorálku,ruská imperiální duše se nezmění,dokud kozácký ataman si nesmočí holinky v Atlantickém a Indickém oceánu.Kdo znal několik ruských oficírů ví, že velmocenské choutky mají jako součást široké ruské duše.Proto raději budu mít za barákem  opilého amíka než opilého rusáka.

jirka.s. 2.4.2008 11:12

Re: Rusko 20. století bylo něčím jiným než Rusko na začátku 21. století.

Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. Jak směšno, jak neprakticky bylo by s tajným nepřítelem svým, který rouchem bratrským chtivost svou jen zakrývá, bratrovati se!! Přiznávám se, že mi Maďaři co zjevní nepřátelé Čechů a Ilyrů jsou milejší než Rusové, kteří s jidášským políbením přicházejí – nás strčit do kapsy. Čechové jsme, a Čechové zůstati hodláme navždy a nechceme se státi ani Maďary, ani Němci, ani Rusy, a proto buďme k Rusům chladni, nemáme-li je dokonce nenáviděti."        K.H. Borovský

Kolombo 2.4.2008 10:58

Soudruhu, jste wůl!

VH 2.4.2008 10:48

Ach jo,

jak typicky čecháčkovské

hobis 2.4.2008 11:09

Re: Ach jo,

Nejen,ze je to typicky cechackovske,ale hlavne hloupe.Pan Zaoralek mi pripomina povestene martany s.Paroubka.Asi si nevsiml,ze USA jsou cleny NATO,ze Rusko ma stale svou silu a nebezpecnost,ze obranna politika EU se musi koordinovat v celem NATU,ze NATO je vojensky obranny pakt,ze EU neni vojensky pakt.Na stinoveho ministra zahranici je to pozoruhodne.Dale s.Zaoralek zrejme patri mezi dobre placene profesionalni bojovniky za mir,kteri si namlouvaji,ze uz nikdy zadna valka nebude,neb tomu zabrani planymi recmi.Bohuzel,zadna studena valka neskoncila,lidstvo se maze,co jen existuje.Az to zacne litat,tek se zakopame pod zem a budem brecet,kdo nam pomuze.PA

jirka.s. 2.4.2008 10:41

"Nikdy bych si ale nedovolil tento nesouhlas vyjádřit tím starým „Jdi domů, Ivane“."

Tak to ti jediné věřím, ty rudej ideologu lihového domu! Ty by  sis to totiž určitě nedovolil ani v tom šedesátém osmém, to jsi nespíš coby pionýr kolportoval kolaborantské Zprávy!!!;-O;-O;-O

Kylchap 2.4.2008 12:56

Re: "Nikdy bych si ale nedovolil tento nesouhlas vyjádřit tím starým „Jdi domů, Ivane“."

Tak se hňupe pochlub jak jsi bojoval proti komunistům. Zavřel jsi se na záchodě aby tě nikdo neslyšel a nadával jsi?

Pája45 2.4.2008 14:00

Re: Re: "Nikdy bych si ale nedovolil tento nesouhlas vyjádřit tím starým „Jdi domů, Ivane“."

"Kylchape", tade se toho dá nabojovat, Např. já jsem proti komoušům bojoval už před 1. sv. válkou. Vyvrať mi to a to se přiznám, že jsem si to právě teď  vymyslel. Jen urážky, demagogie, asi na víc nemáš.

Jara 2.4.2008 10:40

Co s nimi.....

O vlastní bezpečnost je třeba se postararat a spolupráce s USA se mi jeví jako ta nejlepší možnost.Soudruha Zaorálka se ptám jak bojoval proti radaru,který je v blízkosti Brna (poblíž Prace) v civilní oblasti.Pokud vím Brdy jsou vojenským prostorem .V demokracii se bohužel takových Zaorálků nezbavíme .

Roman 2.4.2008 10:49

Re: Co s nimi.....

Za komančů jsme se také nemohli zbavit různých Havlů........Ani v demokracii nebude klid na práci

Jara 2.4.2008 10:56

Re: Re: Co s nimi.....

Vy jste nějaký pomatený.Politiky typu Zaorálka (neschopného populistu)volí pouze lidé bez nadhledu (jako třeba Vy).

Roman 2.4.2008 11:04

Re: Re: Re: Co s nimi.....

Socany nevolím a taky nepoužívám komunistický slovník. Stejných slovních sraček,  které jste použil měli komanči plnou hubu. Máte akorát opačné znaménko, ale způsob myšlení je naprosto stejný. Z bolševického myšlení je mě na blití ať je tzv. "nepřítel" jakokoliv. Modrý, červený, oranžový, zelený - doplňovat se dá podle potřeby.

Jura Jurax 2.4.2008 11:38

Re: Re: Re: Re: Co s nimi.....

Jojo - a Vy tedy nemáte nepřátel? Žádných, tedy ani komančů? :-/8-o

Roman 2.4.2008 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Co s nimi.....

A Vy máte nepřátele?

Roman 2.4.2008 11:11

Re: Re: Re: Co s nimi.....

Teď jste mě dostal. Na tak hluboké a originální myšlenky není argument.........

Pája45 2.4.2008 14:11

Re: Co s nimi.....

"Jaro" proti radaru u Brna nebojovala ČSSD, ale ani nevznikla nějaká iniciativa proti. Jak to, že ty to nevíš, když se tady tak snažíš. Radar u Brna je jedním z prvků protivzdušné obrany NATO, jehož jsme řádnými členy. Slouží k průzkumu vzdušného prostoru nad naším územím a případně i k navedení našich letadel, bude-li nutné neidentifikovaný objekt doprovodit na letiště nebo i sestřelit. Tento radar je součástí systému, který je rozmístěn ve všech státech NATO. Proto jej nelze v žádném případě srovnávat s prvkem protiraketového deštníku USA, který navíc neni určen k ochraně Evropy, ale USA (a nad výrokem paní ministryně, jak bude chránit i Izrael, se museli ti, kterým to sdělila, ale až odešla rozesmát).

Michal 2.4.2008 10:33

Fyzika, geometrie a politika

Kdyby pan Zaorálek nechtěl lhát, musel by vědět že Radar na kopečku v Brdech toho z Ruska moc vidět nemůže.

A to ne kvuli "zabetonování", ale kupodivu proto, že země je kulatá a Rusko daleko.

emersonskej 2.4.2008 10:49

Re: Fyzika, geometrie a politika

Svého času se tu jeden antiradarovej fanatik pokoušel tvrdit, že onen radar dokoukne do Ruska odrazem od atmosféry, nebo tak něco...;-D;-D;-D

Roman 2.4.2008 10:57

Re: Fyzika, geometrie a politika

Pán je zdejší vědecká kapacita, případně nějaký vývojář přes radary?

Jura Jurax 2.4.2008 11:39

Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Jojo - a pán je též odborník na radary?

Roman 2.4.2008 12:11

Re: Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Pán není odborník na radary a proto do toho tzv. odborně nezkouší kecat.

Mard 2.4.2008 14:35

Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Asi ne ale na rozdíl od Vás už aspoň pochopil že je země kulatá.

Tomáš Fuk 2.4.2008 13:04

Re: Fyzika, geometrie a politika

Kdyby pan Michal nebyl obyčejná lama, co věří všemu, co do něj při PŠM nalili, pak by věděl, že Írán (kterým pořád ten radar zdůvodňují) je o docela pěkný kus dál, než třeba Moskva ;-)  Ještě nějaká moudra? ;-D

Mard 2.4.2008 14:37

Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Však taky nikdo nechce sledovat Irán, jak se nám tady snažíte namluvit. Ale rakety vystřelené z Iránu naším směrem. Pokud ale tím chcete naznačit že by radar uměl sledovat raketu vystřelenou z Ruska naším směrem též, tak se s vámi nepřu. To by jste měl pravdu. Máte zájem na sledování vystřelené rakety, která míří Vaším směrem, nebo je vám to jedno?

Tomáš Fuk 2.4.2008 14:53

Re: Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Jistě - jde o rakety ;-)  Pokud ovšem pan Michal nemyslel rakety, pak jeho výplod už vůbec postrádá smysl ;-D  Pokud jde o tu vystřelenou raketu - myslíte, že na nás by Rusové (nebo třeba ti Íránci) posílali mezikontinentální raketu? Asi dost těžko, že? Nás zvládnou (pokud by vůbec chtěli) raketami středního doletu, ty jsou adekvátní vzájemné poloze - a na ty jaksi ten slavný radar určen není, ani ty protirakety v Polsku. Ostatně - pokud sem ty rakety středního doletu někdy poletí, pak jen jako předvoj těch mezikontinentálních do jůesej... s cílem zničit ten radar, aby nepřekážel těm dospělým...

Pája45 2.4.2008 14:18

Re: Fyzika, geometrie a politika

A další odborník  přes radary, že "michale". Proč si totéž nemyslí odborníci i z ciziny (naše neuvádím,ty  bys je určitě nazval komanči). V počátcích "klvaňování" se skutečných odborníků ozvalo a to z i ciziny, o kterých snad ani ty si nemyslíš, ze by to mohli být "zakuklení komančové".

Michal 2.4.2008 17:02

Re: Re: Fyzika, geometrie a politika

Nejsem odborník na rakety, ale používám vzdělání a zdravý rozum.

Na sledování leteckého provozu v Rusku mnohem lépe slouží např. AWACS. To jsou letadla, která mohou létat pár kilometrů od hranic a z výšky 10 km vidí hezky daleko a sledují co Ivan dělá. Pak jsou tady ještě družice o kterých se ví prd co dovedou, ale určitě toho nebude málo.

Tak ať mi někdo ráčí vysvětlit, jaký pocit ohrožení může mít Rus z toho, že se pár tísíc kilometrů od jeho hranic postaví radar, který kvůli zakřivení země může sledovat jen balistické rakety. Nemůže, jen se může podělat vzteky, že jeho někdejší kolonie se zase dostane o kousek dál od jeho pracek. A to je ten důvod - politika.

lucina pes 2.4.2008 10:22

Proč nechci..

Protože jsi oranžovej ......, kterýmu je jedno, že si ten radar původně vymyslel, a protože tím můžeš oblbovat hlupáky, verbovat zbytky komoušů a házet klacky pod nohy vládě. Protože ti nezáleží na lidech, za jejichž daně si krásně žiješ, a nevidíš si na špičku nosu, arabskej poskoku!