29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 22:59

Hrad se stehuje do Bohnic

Vyzva pro vsechny diskutujici - soudruh bratr diskutujici Hrad prave prestoupil do nove pobocky Nezakladnam v Bohnicich. Poradil jsem mu to na zaklade jeho prispevku z diskuse Zbrane, koralka, gulasek. Myslim, ze po teto citaci se mnou budete souhlasit ;-D;-D;-D

"Irko, tak začínám mít obsesi. Zdálo se mi o tobě. Vstoupil jsi do místnosti z jedné stěny a mizel jsi ve stěně na druhé straně. Nebyl jsi sám. Byl to průvod stále menších a menších Irků, kteří vypadali jako hlodavci.

Tyto myši zpívali, ale jejich zpěv zněl jako by na svém pinďouru(jinak

se to nazvat nedá)  měli zavěšený kousek cihly.  Nevíš čím to je, že jsi se mi zjevil jako zástup stále menších  Irků."

Abonent 1.6.2008 23:32

Re: Hrad se stehuje do Bohnic

Jiný citát z díla nepochopeného Mistra :

"...Mít možnost zde "publikovat" je jaké pít brandy vynalezenou k zvýšení eforie idiotů. Tvé faloidní myšlení tě odaluje. To co máš v ruce, je také v tvé hlavě. a co je v hlavě, je všude..... Onanie jako seberealizace, Irko využívej odborníky.  Fleshlight dorazila před krátkým časem do Česka, tak nech Psa, Psem.  ..."  ( http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080530_102424_p_politika_wag&vlakno=24400431#24404371 )

Proti zlému americkému radaru bojují opravdu členové "elity".  ;-D

Hrad 2.6.2008 0:13

Re: Hrad se stehuje do Bohnic

Nu což. Jistě souhlasíte. Co zde již delší dobu píšete vás definuje jako jistý druh fundamentalisty(nevzpírám se tomu, že se mýlím). Vláda zákona je pro vás jistě mantra nejvyšší hodnoty. Ten zákon ve své majestátní rovnosti zakazuje chudým,stejně jako bohatým, spát pod mosty, žebrat na ulicích a krást chleba. Pcha..... Vaše ironické pacifické označení svojí tuctovosti, vám skýtá iluzi jedinečnosti. To že Irka mi připomíná jako by vystoupil z Goyových Caprichos (těch hlodavců tam namaloval...) je moje věc. Každá definice omezuje. I ty moje. To se týká také vás. Ale vraťme se. Těch, kterým zákon zakazuje....... je dnes přes 1 mld. Celkem mě to děsí. Ještě víc mě popuzuje lidská bestialita skrývající se za nahodou plná břicha, která s drzostí pouťových prodavčů hraje své "dobré kariérní tahy".

http://www.gapminder.org/downloads/presentations/human-development-trends-2005.html

Stejně je to zbytečné. Jistě si myslíte - co říkám - že Bůh je na vaší straně. Ne, vy to víte!!!!

Bojovnik za svetovy mir 2.6.2008 0:42

Re: Re: Hrad se stehuje do Bohnic

I bojovnici za svetovy mir museji spat, takze preji vsem dobrou noc. Odkaz je zajimavy, ale proberu ho az ve dne. O tech Caprichos jsem nevedel. Vase prispevky mi pripadaji lehce schizofrenni.. Jednou vylejete kybl spiny a vulgarity, podruhe, jako ted, napisete neco nevulgarniho, ovsem co tim chcete rict v souvislosti s radarem, mi neni uplne jasne. To vite, my zastanci radaru, nejsme obdareni tak pronikavym intelektem jako je ten vas. Priste se prosim snizte na nasi uroven ;-);-);-), a ted uz opravdu vsem dobrou noc