17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jozka 4.4.2009 0:27

ad gen.Šedivý a větší vlastenec

Pan generál Šedivý,bývalý náčelník štábu, se odborně školil v  bushovských USA.Těžko od něj očekávat na ta americká vojenská zařízení u  nás a v Polsku názor shodný s názorem většiny našich občanů.On rozhodně nejásá nad tím,že USA má po bývalém  prezidentovi   současného prezidenta Baracka Obamu. Pokud jde  o diskutujícího pod  jménem "Větší vlastenec",jde podle mého  o provokaci proti sociálním demokratům a komunistům.

astor 3.4.2009 23:42

Obama má nový styl politiky.

Ano.Obama radar v Praze skutečně nepohřbí.Radar bude.Jeho osádkou bude spojený Americko-Ruský kontingent.Oba dřívější rivalové budou totiž úžeji spolupracovat.Jedině tak má totiž ten radar smysl v tom určení,jak je deklarován.

Monte Christo 3.4.2009 22:40

Radar

Co prinese radar CR....Vite v nemecku je nekolik americkych zakladen,ktere jsou zde jiz nekolik desetileti.Co prinesly lidem?Nu predse praci...A o to nam tak trochu jde ze...Protoze kdyz ji mohly dat nemcum tak proc bychom ji nemely take....S radarem se samozrejme poji nove technologie atd..Duveryhodnost atd...Nu co si budeme povidat...A stejne pokud by doslo k valce,tak nas nic nezachrani...Tech par raket co mame na obranu a toho trochu vojska na partyzanskou valku,pokud samozrejme by prezily ,by nas stejne nezachranily....Takze nevidim zadny problem,proc neschvalit radar na nase uzemi...Aspon lidi budou mit praci a zase bude krize o neco snesitelnejsi....Monte Christo Praha Ma zeme Me srdce

astor 3.4.2009 23:49

Re: Radar

Americké základny v Německu jsou o něčem jiném.Tady by mělo být tak maximálně sto osob personálu.Vidět v tom budoucí prosperitu západního okraje Brd je přinejmenším směšné.Jediné co radar skutečně přinese,pokud nedojde k zásadním změnám koncepce,je podstatné zhoršení mezinárodní situace.O jiném,co bude,se můžeme jen dohadovat.

vasekpav 4.4.2009 16:44

Re: Radar

Rusko není žádná velmoc !! Jde pomalu a jistě do kytek !Demografická křivka Ruské populace , jde rapidně dolů !A vodka udělají svéRv

Větší vlastenec 3.4.2009 20:48

Raději ruské rakety, než americký radar !

Přátelé a soudruzi, vážení bezpartjní ! Náš předseda, přítel ing.Jiří Paroubek V v těchto hodinách pokračuje v boji za práva všeho lidu, za mír a socialismus. Všichni víme, co by se stalo, kdyby se náš předseda nestal prvním vítězem : náš národ by nepřežil.

Jak pozorujeme v posledních dnech, náš Hussein podléhá tlaku vojensko-průmyslového komplexu USA, haraší zbarněmi nad Íránem, Afghánistem i lidovou Koreou. Náš Hussein zatím neřekl jasně, že radar v Brdech nebude.

Pokud by pravičáci a jiní zrádci národa povolili stále agresivním USA stavět Radarovou stanici Brdy, znamenalo by to náš konec. ;-(  Protože naši bratři, velký národ Ruský, by nemohl strpět tak bezprecedentní ohrožení svého východo - a středoevropského území. Výbuchy ruských mírových jaderných raket nad středem české kotliny by znamenaly smrt, znamenaly by zánik našeho národa.

Zato opětná instalace sovětských (dnes tedy ruskýchmírových jaderných raket do podzemních sil v Brdech (vybudovala je naše Československá lidová armáda v polovině 80.let) by neznamenala žádné ohrožení naší bezpečnosti.  R^  Protože agresivní USA by se s nimi opět smířily. Takže není co řešit.

>-  Ruská federace - záruka našeho návratu mezi vyspělé národy západní Asie !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Harpyje 3.4.2009 21:40

Re: Raději ruské rakety, než americký radar !

Kdybyste vynechal ty narážky na Husseina, tak by Vaše živá slova mohla být docela vtipná.

Větší vlastenec 3.4.2009 22:01

Re: Raději ruské rakety, než americký radar !

Milostivá, ze svého hlediska máte nepochybně naprostou pravdu. Jako ostatně téměř vždy.  V

Nicméně moje Živá slova nemají být primárně "vtipná". Mají být účiná a pravdivá.

A náš Hussein zatím nenaplňuje naše očekávání. Nestáhl vojsko z Afghánistánu, neslíbil nestavět Radarovou stanici Brdy, neuvedl termín stažení všech amerických vojáků ze všech zahraničních základen atd.

Proto musíme dál spoléhat na naše starší bratry, na velký národ Ruský, že náš ochrání jak před zlým Západem, tak před našimi vlastními neuváženými rozhodnutími.  :-(  Proto musíme ze všech sil podporovat zdravé síly naší společnosti, v jejich neutuchajícím úsilí přivést naši vlast zpět pod ochranná křídla mocných ruských orlů, do bratrského objetí slavných ruských bohatýrů.

>-  Z východu světlo, z Východu svoboda !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Harpyje 3.4.2009 22:05

Re: Raději ruské rakety, než americký radar !

Zloduchu! Jinak blahopřeji k tomu svátku, který se u nás neslaví. VV

Větší vlastenec 3.4.2009 22:26

Re: Raději ruské rakety, než americký radar !

Zloduch ? Není na světě člověk ten, jenž by se zavděčil lidem všem.

Aneb : Přislibujte si mně, poroučejte si mně, vyhrožujte si mně, přece zrádcem nebudu !

Děkuji vám za (byť poněkud opožděné) přání k druhému největšímu svátku našeho lidu, k Vítěznému ÚnoruV

A Vám přeji, aby se i v té "Vaší" divné, naší slovanské duši zcela cizí zemi začaly co nejdříve slavit pořádné svátky, především VŘSR.

>-  Proletáři všech zemí spojte se !  Volte ČSSD, KSČM a DIE LINKE !  >-

astor 3.4.2009 23:36

Re: Raději ruské rakety, než americký radar !

Pro voliče KSČM je zajisté dobrým signálem,že státotvorná pravice,nemaje relevantních argumentů,sahá k trapnostem.Nebo je to zoufalost nad odmítnutím v dobrém páchaných lumpáren naší odstupující vlády?Moji radost z tanečku na hrobečku politické mrtvolky pana Topolánka to stejně nesníží ani o gram trojské unce.

JAP 3.4.2009 20:12

Ty výkřiky níže svědčí o tom,

že na blbce argumenty neplatí. Oni se potřebují jenom vykřičet a dát průchod svému pudu sebezničení.

Vodník 3.4.2009 19:36

Generálské lhaní...

...je zcela zbytečné. Obama radar v Praze skutečně nepohřbí. Proč je k tomu ale nutné přidat tu pitomou ulhanou agitku? Když místní fašisté neustále omílají mantru o tom, jak NÁS radar ochrání, tak přinejmenším pan (nebo snad dokonce soudruh?) generál v.v. by měl vědět, že radar nebyl, není a pravděpodobně nebude nikdy určen na obranu NAŠEHO území, ba ani Evropy, nýbrž na obranu území Spojených států; této obraně amerického území má být pravě český prostor obětován. Takže i kdyby se presidentem Pakistánu stal Osama Bin Ládin, tak radar naší bezpečnost nezvýší ani o ióta.

Jaroslav 3.4.2009 20:07

Re: Generálské lhaní...

Vodniku koukam ze ty vzdy vynikas pindama ktere te odhaluji jako... no vsak vis jak te uz kazdej zna. ;-D

strejda 3.4.2009 20:13

Re: Generálské lhaní...

Má nějaké argumenty, vy jen urážky. S tím se v životě daleko nedostanete.

Jaroslav 3.4.2009 20:30

Re: Generálské lhaní...

Jak pise JAP, na blbce argumenty neplati.  ;-D

strejda 3.4.2009 21:36

Re: Generálské lhaní...

Vaše sebekritika je přesná. Nebudu vás přesvědčovat.

Vodník 3.4.2009 21:43

Re: Generálské lhaní...

Ztráta času, strejdo. Jaroslav je fašistický chrchel.;-€

Jaroslav 3.4.2009 23:49

Re: Generálské lhaní...

Jsem ti zase slap na kuri oko ?  ;-D

strejda 3.4.2009 18:58

KLDR

Podíváte-li se na globus a trajektorii letu severokorejské rakety na Spojené státy, postačí z amerického pohledu k její včasné likvidaci prvky protiraketové obrany rozmístěné v prostoru Aljašky.

Velmi zajímavé. V první fázi propagace měl být radar a rakety proti KLDR A Íránu. Když se psalo, že Korejci nejsou šílenci a mají do USA blíže přes Pacifik takto byla lež. A ejhle, už je to fakt. A přibyl Pákistán, nedávno věrný spojenec USA, destabilizovaný pro vojenskou přítomnost a útoky US Army z Afghánistánu. Ptám se, kdo dovolil Pákistánu vyrobit A-bomby a dodává mu rakety, letadla a další zbraně.

damian 3.4.2009 19:05

Re: KLDR

Pakistan destabilizovany pro vojenskou pritomnost a utoky USA ???

Co si o tom  treba i neco precist!!Pakistan neni stabilni od te doby co se odtrh od Indie (co treba napadeni Bangladese ...) a oblast u Afganistanu nikdy nebyla pod kontrolou centralni vlady ...

strejda 3.4.2009 20:11

Re: KLDR

No vidíte a přesto takový stát USA od počátku vyzbrojují a v poklidu ho nechaly vybudovat výrobnu A-Bomb a doadaly letdla k jejich dopravě.

Jinak Pákistán NIKDY nenapadl Bangladéš ( přečtě si o tom něco). Tehdy to byl Východní Pákistán, součást Pákistánu, asi jako je Severní Irsko součástí Spojeného Království. Teprve po ukončení bojů vznikla republika Bangladéš.

damian 3.4.2009 18:45

cesi a nato

kdyz chteli Cesi do NATO tak to to meli huby plne kecu; ted po nich Amici chteji neco na oplatku a Cesi je poslali do prdele .. typicky Cech se chova podle rceni: co je tvoje to je moje; co je moje po tom ti je hovno ...

damian 3.4.2009 18:48

Re: cesi a nato

ceskych vojaku je mi lito; riskovat zivot za takovy narod musi byt k zoufani ... a to jeste Paroubek neni premierem ... mneli by Ratha udelat ministrem obrany ...

damian 3.4.2009 18:57

Re: cesi a nato

jeden z duvodu ze ziji s rodinou v Londyne je ten ze nas chrani desitky raket Trident a Britska armada; ktera se tesi velke popularite vetsiny naroda .... Cesky pacifismus zalozeny na sobeckem predpokladu, ze centralni evropu hned tak nikdo nenepadne, je sice pragmaticky, ale na hrdosti a odpovednosti neprida ... (Y)(Y)(Y) 

strejda 3.4.2009 19:00

Re: cesi a nato

Žijte si kde chcete a nemontujte se do záležitostí lidí, kteří žijí jinde.

damian 3.4.2009 19:05

Re: cesi a nato

chcipni ruda kryso ...

Pasáček koz ve Vermontu 3.4.2009 19:19

Re: cesi a nato

Pane Damiane, to byl opravdu rázný a nevyvratitelný argument. Blahopřeji !

damian 3.4.2009 19:50

Re: cesi a nato

jak reagovat na blba ktery omezuje moje zakladni lidska prava???

strejda 3.4.2009 20:07

Re: cesi a nato

Hajte si svá práva. Třeba i to, mluvit cizím lidem do života. Klidně i druhým nadávejte a přejte jim chcípnutí. Ale nedělejte se obhájcem lidských práv. Tím nejste. Jste jen primitivní, jednoduchý člověk bez rozumu, kterým mávají emoce. Uzlíček pocuchaných nervů. Nic s tím nenaděláte. ;-D Potěšení je na mé straně.