15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Standa (nebolševik) 15.12.2008 9:43

Re: Pane učiteli,

Sláva, tak to nás těch 10 antiraket určitě zachrání i proti Ivanům :-D!

Martin 15.12.2008 9:36

Buďte tak laskav.....

a přestaňte oblbovat studenty svými žvásty,ostatně,já myslím,že si o vás myslí své a klepou si při tom na čelo. Od konce II.světové ,ve všech válkách na světě mají prsty američané.Asi jste nepochopil,že právě to,že nevlastníme žádné jaderné zbraně,nám zaručuje bezpečnost.Jste asi válečný fanatik,který si myslí,že pár raket by nás ubránilo - je to,jako byste šel se šavlí proti tanku.Upřímně lituji studenty,které učí takový magor.:-D!!

Ašek 15.12.2008 9:36

DIK

Konečně članek který má ve svém zaměření také řešení.Děkuji i za svá vnoučata.

DS 15.12.2008 9:31

Re: Kéž je více takovýchto učitelů

pravdivý článek.Díky pane učiteli.

Richard Houška 15.12.2008 9:30

Re: tohle hovado učí

Vážený, válka v Jugoslávii začala Miloševičem nařízeným útokem na části Jugoslávské armády dislokované ve Slovinsku, která podpořila vyhlášení samostatnosti Slovinska. Skončila velice rychle potvrzením slovinské samostatnosti. Autor chtěl pouze podotknout, že celá slavná Evropa, se svým OBSE, neudělala zhola nic, aby vzájemné vyvražďování skončilo. Až zásah NATO, spojený s bombardováním srbských vojenských cílů, nastartoval srbský národ k odporu a k sesazení Miloševiče. Vaše snaha znacionalizovat problém na srbové proti chorvatům, muslimové proti pravoslavným křesťanům, je v souladu s Vašimi argumentačními schopnostmi, HOVADSKÝ.

cimbal 15.12.2008 9:27

Pane učiteli,

kde jste napočítal těch 3000 balistických střel . Můžete uvést zdroj? Já nemůžu najít nic jiného než ICBM do 460 ks a do 190 ks SSBN operačně způsobilých .

čtenář zdrojů 15.12.2008 9:23

pro prolhaného učitele

http://www.virtually.cz/index.php?art=10750

Proradar 15.12.2008 9:20

Re: Hle pana učitele!

Jestli jsi poznal, že Rusáky a jejich české lokaje nenávidím, pak máš 100% pravdu. Při své inteligenci jsi důvody této "nenávisti", které jsem též nastínil, sice nepochopil (nenávidím Rusáky, ergo jsem bolševik. Výborná úvaha.), ale to nic, třeba někdy příště. Jinak myslím, že jsme z tak rozdílného těsta, že diskuse s takovými jako ty nemá pro mne žádnou cenu.

Richard Houška 15.12.2008 9:19

Hle Alana,

mírotvorce, který si přeje emancipovanou Evropu. V roce 1938 se na nás emancipovaná Francie a Velká Británie emancipovaně vy...., přestože věděly, že plánem soudruha Adolfa je náš odsun směrem na Sibiř nebo pod zem. Angláni si po válce, za naše letce, kteří se zásadním způsobem zasloužili o vítězství v Bitvě o Británii, nechali zaplatit od fůseklí až po pohřby padlých. Rusáci, kteří mu nevadí, nás hospodářsky a morálně drancovali, a když už ani to nebylo dost, tak nás obsadili a bez ptaní sem natahali taktické jaderné rakety. O spolehnutí se na emancipovanou Evropu můžou vyprávět národy bývalé Jugoslávie, kdy je nechala v devadesátých letech se mezi sebou málem vyvraždit. Nebýt zásahu NATO, nikdy by se v Srbsku nezvedla vlna odporu proti Miloševičovi, která vedla k jeho sesazení. Takže čekat, že se budeme v Evropě milovat a množit, míru si užívat a ze svého blahobytu se prohnilým USA vysmívat, je asi stejně smysluplné, jako očekávat z Kremlu svěží vánek lásky.

čtenář zdrojů 15.12.2008 9:17

tohle hovado učí

Tohle hovado učí naše teeneagery. Doufám, že neučí dějepis. Válka v Jugoslávii byla v letech 1991-1995, jak si správně všimlo toto středoškolské hovado. Skočila chorvatským bleskovým úderem na srbské separatisty v Krajině. Výsledkem byly stovky mrtvých a vyhnání 250 tisíc obyvatel Krajiny do sousedního Srbska.

Bombardování ("humanitární") Srbska se ale odehrálo až o 4 roky později v roce 1999 poté, co kosovské separatisty (pardon - "kosovské bojovníky za svobodu a demokracii") vyhnali Srbové do sousední Albánie. Jinými slovy - válka v Jugoslávii a bombardování Srbska jsou dvě různé věci.

Doufám, že toto sředoškolské hovado neučí naše teenagery, že muslimové jsou sice teroristé, proti kterým je nutné postavit radar, ale že albánstí muslimové jsou dobří muslimové, protože bojovali proti zlým Srbům, kteří jsou hnusní, protože jsou pravoslavní stejně jako Rusové.

Libor M 15.12.2008 9:16

Re: Souhlas s článkem

ano ano ano

jm0 15.12.2008 9:16

Re: strategická koncepce tohoto dobrého muže

ICBM, nejradši. Spousty!

alan 15.12.2008 9:08

Re: Hle pana učitele!

Vaše argumentace mě přesvědčuje o výše napsaném.Jen bolševik je schopen takové nenávistné(a argumentačně slabé)smršti.A je jedno,z které strany.

Saul 15.12.2008 9:07

Souhlas s článkem

R^

Peman 15.12.2008 9:05

Kéž je více takovýchto učitelů

a kéž je jejich žáci a studenti dobře poslouchají. R^R^R^

Richard Houška 15.12.2008 9:03

Vážený pane Konopo,

díky za Váš článek. Je potěšitelné zjistit, že někde v Čechách existuje střední škola, ze které žáci neodcházejí domů s přesvědčením, že dějiny skončily v roce 1945. Že si musíme vybrat kam patřit, je vzhledem k našemu významu, holý fakt. To, že rusák nikdy nevleze tam, kde je americká základna, je nezvratný fakt. Stejně to platí opačně. A v případě, že si mám vybrat, jestli tu mít vojenské základny státu, který umožnil vznik samostatného Československa ( i když se to později ukázalo jako ne nejlepší řešení ), který později část našeho území osvobodil, bez jakýchkoli dalších nároků nebo ke státu, který sice také část našeho území osvobodil, ale za cenu náklaďáků plných ukradených hodinek, pián a nábytku, znásilnění spousty ještě ne 15-ti letých dívek, ukradení podstatné části našeho východního území, postupného vydrancování našich zásob uranu, morální devastace a pozdější úplné okupace, tak je moje volba jasná.  Ať si tu rudá verbež, která nikdy nezažila "dobrodiní" ruských okupantů a jejich domácích rektolezců, hází na amíky kýble hnoje a obviňuje je i z beďarů na svých puberťáckých čelech, já je tu chci, a to co nejdřív!!!

www racek 15.12.2008 9:03

strategická koncepce tohoto dobrého muže

jest mi opravdu převelice nejasná. :-D co tu vlastně chce mít? jaký že to chce rakety?

alan 15.12.2008 9:03

Re: Hle pana učitele!

Děkuji za Váš upřímný názor.Že používáte místo argumentu vulgarismus odhaluje Vaše skryté tužby.Ty věci,o kterých se jenom sní,ale obvykle nemluví.Dát Rusákům do kokosu,pověsit sem tam nějakého toho Rusáčka...Američanama u nás si to posychrovat na věčné časy,kdyby ti hlupáci voliči nechtěli zvolit právě naše skvělé ideály za své...Sny typického voliče strany,která pospíchá za bolševiky na smetiště dějin.

Proradar 15.12.2008 9:02

Re: Hle pana učitele!

Blb promluvil. Ty proti Rusům nic nemáš. Jen tu skoro 45  let, přišedši jako "osvoboditelé", byli jako okupanti. Mě například z.urvili vlastně celý život. A nejen mně. Zato máš proti Američanům. Američanům, kteří nás ve stejné válce osvobodili skutečně nezištně, osvobodili (mne jen tak například neosvobodili Rusáci, ale Američané) a .... odešli. Že by tu zůstali jako v nově dobyté kolonii si nikdo neuměl ani představit, u Rusáků to bylo ovšem normální. Amíkům vděčný být nemusíš, ti to na tobě ani na nikom dalším nikdy nepožadovali, zato Rusáci a jejich čeští pohůnci totéž vůči Rusákům ano. Napsal jsem blb? Jistě, ale hlavně zřejmě ruský pohůnek, který po osmdesátém devátém přišel o své chlebodárce. Teď má starost, neboť ruští sovětští maršálové mají starost. Jejich bývalé kolonie si dělají co chtějí ony (="vyhrožují" Rusku) a neposkakují jak velí Moskva. No, budete si muset zvykat hošku, už to nebude nikdy takové, že se v Rusku uprdli a ty a další ruští pohůnci v Čechách měli plné kalhoty.

Frederik Schonthal 15.12.2008 8:55

Re: Středoškolský učitel

podobných kravin od "odpůrců radaru" jsem četl spousty, ale pravda jě, že vesměs jsou to jenom stejně hloupé žvásty.

Frederik Schonthal 15.12.2008 8:53

Re: Hle pana učitele!

Autor rozhodně neříká že je lépe udeřit jako první. To mu podsouváte vy a hned ho za to stíráte. Tenhle primitivní trik dokladuje, že jste obyčejný hajzl.

walter 15.12.2008 8:50

Re: A já zase tvrdím, že rakety se s radarem určitě nepoperou

jsou to strategické minetumany, na jadernou hlavici jsou zvyklé...

alan 15.12.2008 8:46

Re: Pan autor

Nemohu než s Tebou souhlasit.Nedej se!

R.J. 15.12.2008 8:44

Re: A je to tady :

BuBu ! Neříká se i kdyby fotra věšeli, ale i kdyby Slánského věšeli.

alan 15.12.2008 8:44

Hle pana učitele!

Z logiky věci vyplývá,že než jednat,lépe udeřit jako první.Více zbraní,více míru.Nepřipadáte si trochu zvráceně při hlásání takových nesmyslů?Amerika pro mě představuje barbarský způsob uvažování,kdy před jednáním se dává přednost výhružkám a násilí.Je našim prvořadým cílem jako Evropanů emancipovat se ve vztahu k velmocem jako rovní s rovnými,na všechny světové strany.Evropa mi evokuje právě ten druhý možný princip,jednat a respektovat názory druhých.Drsné  protlačování radaru na naše území chápu nejen jako výhrůžku Rusku(proti kterému osbně,na rozdíl od Vondrů a Topolánků ,nic nemám),ale i jako semínko budoucích možných svárů Evropanů mezi sebou.Nebo máme být Amíkům donekonečna za něco vděčni?Já na takovou vděčnost z výšky kašlu.Už nejednou v historii se nám stalo,že osvobození od něčeho je začátek nové poroby.

R.J. 15.12.2008 8:38

Re: Pan autor

Správně soudruhu Grebeníčku, jinak ta schůze od šesti  na ÚV dnes platí? Není odvolaná? Přijde soudružka Švorcová ? Tak čest, na ÚV v šest.

Pete 15.12.2008 8:36

Re: A je to tady :

R^R^R^R^

fox 15.12.2008 8:36

Re: Pan autor

Jsi blb.

fox 15.12.2008 8:35

nechci radar

Dobrý článek,jen matoucí nadpis.Bez radaru to nepůjde.

Babča 15.12.2008 8:31

Re: proc raketove zakladny? jaky maji smysl?

R^R^ Přesně tak, jen si u nás většina lidí odvykla samostatně myslet. (mimochodem, píše se "nepříliš").