24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šerlok Humylsa 10.7.2008 17:05

Re: Opakuji se, ale je to potřeba...

 vám toho uniká, člověče.

PetrH 10.7.2008 17:10

Re: Opakuji se, ale je to potřeba...

Tady nejde tak o to, vidíme-li v současném Rusku nepřítele. Ale vám nejspíš uniká i to, že současné Rusko vidí nepřítele v nás, v NATO, v EU. Alespoň podle svého chování. A pokud se ke mně někdo chová jako k nepříteli, je mi dost podezřelej.

Roy Boehm 10.7.2008 15:18

Kdyby ODS

nelhala svým voličům, kdyby nelhala všem občanům, kdyby se chovala zodpovědně a nekryla korupčníky v zájmu zachování koryt, nemusela by řešit, že socani přetahují voliče Komoušům za pomoci ruského generála! Elementary, dear Watson!

Vidlák 10.7.2008 15:27

Re: Kdyby ODS

A Vás přetáhli kam? Ke křišťálově čisté ČSSD, nebo dokonce ke KSČM?

Ale vážně, politika jeobchod s ideály a myšlenkami. Morálku, ani čistotu v ní nehledejte, i politiku totiž dělají lidé. Vy se akorát můžete rozhodnout o směr, který Vám ta, či ona politická strana nabízí.

von 10.7.2008 15:49

Re: Re: Kdyby ODS

No - je to bída, že asi máte pravdu, a že politiku mohou zřejmě provozovat pouze nemorální lidi! Ale opravdu by se nenašlo pár morálnějších? Já o několika vím!

nepolitik 10.7.2008 15:15

Ještě jsem nikde neslyšel otáku

NEVADÍ VÁM MIKROVLNÁ TROUBA? Její hlavní součástí je přece, stejně jako radaru, magnetron. To asi naši šmokové nevědí.

MiK 10.7.2008 15:32

Re: Ještě jsem nikde neslyšel otáku

V radaru, co nám cpou do Brd, žádný magnetron nebude.

Bubranik 10.7.2008 16:33

Re: Ještě jsem nikde neslyšel otáku

  ASle, vazeny priteli, to nesnese prec zadne srovnani.  Dejte se poucit  jakymsi expertem , treba z ministerstva nar obrany.

novaz 10.7.2008 14:31

část rozhovoru s bradavičníkem

Otázka:  Pořád si myslíte, že raketová hrozba z Íránu je imaginární?  Odpověď bradavičníka:  Pokud jde o balistické střely tak určitě.  Otázka:  Íránská státní televize odvysílala zprávu o úspěšném testu raket středního i dlouhého doletu. Byla mezi nimi i balistická střela Šaháb-3 schopná zasáhnout cíl vzdálený dva tisíce kilometrů, tedy i země v Evropě. Odpověď bradavičníka: Shodou okolností jsme úterní odpoledne strávili s izraelskými experty a ti nás nepřesvědčili o tom, že v Íránu mají balistické rakety.  Otázka: Ale to je zpráva z Íránu. Ani ta vás nepřesvědčí, abyste změnil názor na protiraketový štít v Česku?  Odpověď bradavičníka: Tak podívejte, především nevím, kolik těch raket mají. Určitě je třeba ty věci sledovat. Řekl jsem, že můžeme někdy změnit názor, ale teď to neplánuji. A rakety Šaháb-3 by americký radar stejně nezachytil.

Írán vydal oficiální zprávu, že otestoval rakety s doletem přes dva tisíce kilometrů a Prasopes na to, že ho izraelští experti nepřesvědčili, že Írán má balistické rakety.  Je to hnusný a podlý lhář.

Malý Aston 10.7.2008 14:37

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Tvríku,pošli mu průzkum lidiček že je po vypuštění iráckých raket pro radar 95% obyvatel a Jirka tu smlouvu hned schválí a bude říkat že pro ni byl již v roce 1975.:-D

Alfons 10.7.2008 14:47

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Stačí když jejich rakety doletí k nám a rozmlátí USA radar. A to nám bude ke štěstí stačit. No není to pro nás terno?  :-D Modrý mozek = nefunkční mozek.:-)

Vidlák 10.7.2008 14:55

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Vy tady už delší dobu předvádíte Vaši představu o fungujícím mozku. Neodvažuji se ani hádat, jak funguje mozek Vám.

Jura Jurax 10.7.2008 14:55

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Je-li Vaše teze ohledně mozku pravdivá, pak máte modrý mozek. ;-D;-D;-D

milan007 10.7.2008 16:40

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

blb co má jen prodlouženou míchu hovoří o mozku :-)

loula 10.7.2008 14:51

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Já mám pocit, že pod pojmem balistická střela se míní něco jiného. Toto podle doletu odpovídá střelám středního doletu, a tu by sice radar asi zachytil, ale protože ta raketa má dolet někam na Balkán, tak by proti ní stejně nebyl schopen zasáhnout. Ovšem je fakt, že Irán připravuje střely Šabáh-4 a 5, které by už západní Evropu ohrozit mohly. Ty ovšem nejsou zdaleka ve stádiu zkoušek.

Lojza z paseky. 10.7.2008 15:23

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Tedy, rozumím-li dobře, o obraně proti raketám je potřeba začít jednat až tenkrát, budeme-li si jisti, že sem nějaká doletí?

MiK 10.7.2008 15:35

Re: Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Jenže tenhle protiraketový sytém proti nim zasáhnout stejně nebude umět, jenom proti těm, co půjdou přes nás na cíle za námi.

Snowy White 10.7.2008 21:28

Re: Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Když už tak Šahab, vy odborníku přes ICBM

Kodl 10.7.2008 16:06

Re: část rozhovoru s bradavičníkem

Nebojte, USA a jejich druzi v NATO se už nějak přes spřátelené muslimské země postarají, aby se ty raketky trochu vylepšily v doletu.Jinak by ten kšeft s mikrovlnkou ztrácel smysl.Saddám chudák taky nevěděl, co s tím krátkým doletem SCUD dělat a nakonec se zlepšovatelé našli.

tich@dohoda 10.7.2008 14:07

atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

ano soudruhu Kmotre 58 /viz vas titulek/ vy modry komunisticke blbanku, mate pravdu trefit nejakou chemicku to by bylo jine maso, to ovsem plati pro cely svet, tdy i USA , proto jsou nejake radary ci antirakety naprosta ptakovina /a to prosim jsem pro radar v CR / . Hurwa, trefit se s "cmelakem" napechovanym trhavinou do stadionu kde se hraje fotbal /cca 100.000. divaku , to by byla legrace. A nikdo nepotrebuje atomove zbrane a rekety , to zvladne dobre vycvicene komando fanatiku v pohode. Proti tomu zadny radar ani antiraketa nic neudela , vy modry luline . Cest :-)

kmotr58 10.7.2008 14:20

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

netuším co hulíte, ale musí to být děsné svinstvo. Vytvořená slátanina je důsledkem. Až vystřízlivíte přečtěte si to ještě jednou.

Jindra 10.7.2008 14:21

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

kdyz poleti raketka s jadernou hlavici na ten vas stadion, vy rudej rozumbrado, vezme to sebou nejen tech 100 tisic fannousku sparty a baniku, jichz skoda nebude, ale 5 milionu dalsich...

Bubranik 10.7.2008 16:31

Re: Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

  Za vlady presid. Vaclava Havla by  se jednalo opatrneji a na cesky narod ba se vzalo vice ohledu. Skoda, ze uz neni  presidentem.

Malý Aston 10.7.2008 14:27

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

Pořád nechápu proč píšete modrý komunistický blbánku.Jaký název máte pro rudé komunisty a jaký název pro růžové komunisty?Nebo to již máte celé poplantané?Já znám jen jedny komunisty i když oni říkají že s těmi původními,co vraždili a zavírali a všechno všem ukradli již nemají nic společného.Takže 100% komunistů je u komunistů rudých,95% komunistů je u socanů tedy růžovek,někteří vlezli do KDU a k Zeleným a možná se nějaký jedinec vyskytuje i v ODS.Podstata označení komunista je v ideologii a v diktatuře proletariátu a demokratickém centralismu.Tuto ideologii modráci nemají. Vy jste Vážený soudruhu Tichdohodo debil.:-D

Jura Jurax 10.7.2008 14:57

Re: atomové elektrány, obrovské chemičky, sklady PHM. Ideální cíle pro rakety idiotů

Tichá dohodo, smím Vás - po pečlivém studiu Vašich přispěvků zde i jinde - nazývat blbánkem bez přívlastků?

Katr 10.7.2008 14:01

Nyní už autore

nezbývá nic jiného, než aby Topolánek nechal postavit Temelín II  s ruským dodavatelem paliva a budeme na těch odporných rusácích opravdu úplně, ale úplně nezávislí.Ti z nás mají legraci, udělají bububu a ropa a plyn stojí mnohem víc než loni.Takže kdo je vítěz?Jako vždy Češi!;-D

Franěk 10.7.2008 14:20

Re: Nyní už autore

 Je třeba upozornit,že další Temelín asi bude,i s ruským palivem a pokud to nevíte,tak v Rusku se teď dělá nejlepší jarerné palivo a bere to kdekdo.Něco jiného bude,když budou Rusové chtít dohlížet na chod Temelína a tedy tam mít své inspektory!Bursík to hraje na plynové elektrárny, ale ten plyn je také z Ruska,tak co s tím sakra dělat,co?

Katr 10.7.2008 14:37

Re: Re: Nyní už autore

Nechat si tu postavit ještě další radar, to by bylo, abychom už nějakou tu válku konečně nevyhráli.Úplně je surovinově zruinujeme!!!

tich@dohoda 10.7.2008 13:58

Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.

nevzpominam si, ze bych na Psu jedenkrat cetl stiznost nejakeho socana nebo komance/mimo tech modrych komunistickych hurew/ ze musi platit koncesionarske poplatky CTV a pritom tam ukazuji soudruha prezidenta, soudruha lampasaka s boulema ci zlodejicka Vanu Langera ci svazaka soudruha Necase/ . Docela pochybuju zeby se vysilnai CTV obeslo bez techto soudruhu. Presto socanum nejak nevadi, resp treba vadi ale klidne poplatky plati. To jen tem modrym komunistickym hurwam vadi, ze CTV nemohou kontrolovat jako stranicky modry koutek. Tak si hurwa zridte vlastni stranickou TV vy modre komunisticke hurwy, trh vyresi vse a muzete na Topola Jasneho  a zlodejku Livii s kolaborantem Vendym cucet 24/7 .   Cest :-)

Malý Aston 10.7.2008 14:01

Re: Ale proč musím platit Janečkovi poplatky každý měsíc a on mi pořád ukazuje nějaké staré komouše z Trokavce,to nechápu.Přepnu a jukne na mne ta bába placená od rakušáků,Kuchtová nebo upocený Paroubek nebo šklebící se Rath a stín Zaorálek.

Já se domnívám,že úplně postačí vyměnit staré komouše a Janečka nebo Čt někomu prodat. A že neprotestují socky? To je normální,celé vysílání je v jejich žoldu.:-D