4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Zima 16.5.2008 13:21

Některé, možná většina

vojenských objektů tam nebude, ale při měření jsou ty výkony všechny sčítány v odpovídajících pásmech, včetně posouzení impulsních výkonů. (Ta celá měření se nevstahují, myslím, že ani nesmí vztahovat ke konkrétním zdrojům ) Popis a zdůvodnění použitých metod je poměrně obsáhlý a najdete ho včetně použitých vzorců s ostatními informacemi, pod homepage té mapky. Jestliže Vás to blíže zajímá a nebudete to moci nalézt, zmiňte se zde, a já bych Vám ten odkaz večer našel. Teď musím říct Baj.

pahejl 16.5.2008 13:21

hnupe gabale

"Rmoutí naši slovanskou duši, křiví náš samorostlý charakter, nutí nás

vyndat z kapes naše zlaté privatizační ručičky, nedá nám spát, protože

bychom se mohli do něčeho zaplést."

neni divu ze s tim radarovi politruci tak ochotne souhlasi. nakonec ti se rekrutuji z toho nejhorsiho spolecenskeho sajrajtu a to co jsi napsal na ne sedne presne jako hola rit na hrnec. u mne sis ovsem gabale touto pausalizaci prave vykoledoval par po tlame.

Eva D. 16.5.2008 13:16

Re: chci okupaci US vojáky

R^R^R^ Škoda, že to nebylo hned po válce, mohla jsem prožít větší část svého dosavadního života ve svobodné prosperující zemi. ;-)

Martin II 16.5.2008 13:07

Re: Re: Ať si to postaví v Texasu...

R^R^R^!!

kampelicka 16.5.2008 13:07

Neni tu hnedaa

obcansko demokraticka strane

nemecka demokraticka strana

Martin II 16.5.2008 12:55

Re: Bojovníci proti radaru.

my  ani nepotřebujeme oblbovátory jako byl např.Klvaňa,novinářů,jako Gabal je dost.Ti za tučný honorář zvládnou každou objednávku:-D

klik 16.5.2008 12:54

Re: Ať si to postaví v Texasu...

Tupol je vlastizrádce

měl by být s tím svým spolkem postaven před soud za vlastizradu-proti vůli většiny národa zve na naše území cizí ozbrojené vojáky,kterým dokonce daruje kus naší země,kde nebudou platit naše zákony.Jeho arogance a pohrdání národem je bezbřehá.Možná to fakt nemá v hlavě v pořádku-soud by ho asi osvobodil na základě psychiatrického posudku.

Opice mňoukavá

moc by mě zajímala reakce US presidenta, kdyby naše země vystartovala s návrhem, že u Washingtonu postaví svůj český radar na obranu proti eskymákům. Kontrolovat by ho mohli spolu s námi třeba jihoameričtí indiáni. Co by pán všemocný na to asi tak řekl? Vyhlásil nám válku?

Uvědomují si všichni příznivci radaru, že tady vyjednává USA a Rusko, jak si do Česka a Polska strčí základny? Že my jsme takové malé bitevní políčko uprostřed dvou velmocí?

klik 16.5.2008 12:53

Ať si to postaví v Texasu...

Ten svinskej Topolánek

s křivohubým Vondrou nás zatáhnou do světový šlamastiky ze který se hned tak nevyhrabem. Naše území bylo oázou klidu, Klaus sem natáhul všechny světový podvodníky a teď se sem budou stahovat teroristi. Člověk aby se potom bál jít mezi lidi, aby tam nebyl nějaký idiott s ruksakem dynamitu.

Pet

Pochopitelně, že se nebude škrábat s ruksakem na radar, on s ním půjde do obchoďáku, abysme si to taky vychutnali. Radar a s ním polovina Čech bude zpopelněna v rámci preventivního útoku, ale ne Iránského nebo Korejského, ale Ruského. Proti nim taky bude instalován.

Marat 16.5.2008 12:46

Re: Pane Gabale neplatí "S USA na věčné časy a nikdy jinak"

Defuráku,Češi už vůbec nehledí na své zájmy? Nikdy nesledovali vylučně jen své zájmy? Proč u jiných je ničemné,to co pro Čechy je výborné? A nevyřvává Český president pořád o českých zájmech a jen o tom co je prospěšné jen pro Čechy a pro nikoho jiného? Není spousta protiradarovcu právě proto proti radaru,že by s toho mohli mít užitek jiní a né jen vylučně Češi?

Historik pro Rybák 16.5.2008 12:43

Re: Další článek z dílny pro-radarového kutilství

Když řekne USA prezident Bush, že Irák má chemické zbraně, tak je dozajista má, že? Jenže Bush má neschopné americké vojáky, kteří v Iráku v desetitisícových tlupách dosud bezvýsledně tyto irácké chemické zbraně hledají, nebo už nehledají? Pevně věřím, že je najdou, vy ne?

káma 16.5.2008 12:39

Re: No právě

Pane Zima ,ta mapka je pěkná,ale nejsou v ní vojenské objekty.Např na šumavském Javoru,že ano????

Honza 16.5.2008 12:38

Re: Autor je mimo

...v dnešním tisku se píše,že ČR bude odpovídat za škody způsobené naší chybou.Např:když letecký dispečer navede ""omylem""letadlo do blízkosti působení radaru a v letadle dojde k selhání přístrojů a ohrožení pasažerů. Jinými slovy,když obsluha radaru zapne tento na nejvyšší výkon(aby bylo vidět až za Ural),a dojde k ohrožení posádky dopr.letadla,je to vina naše,ne američanů.Chytře od amíků vymyšleno.!!

GRUNTORÁD 16.5.2008 12:38

chci okupaci US vojáky

JO A JO A JO !!!!!

Rybák 16.5.2008 12:35

Re: Další článek z dílny pro-radarového kutilství

Když řekne íránský prezident, že Írán rakety nemá, tak je zcela jistě nemá právě tak, jako nemá žádné homosexuály a nakonec ani ten holocaust vlastně nikdy nebyl. Čím jste se vlastně bavil do doby, než Vás začali bavit pro-radaroví kutilové a začali Vám poskytovat tolik zábavy, kterou jste nikdy předtím nepoznal?

MLOK1 16.5.2008 12:34

Re: Re: výborně napsáno

PRIZMATEM SLAVNÉ KOJZAROVI ŠKOLY.........:-):-):-)

      

gerontusinza 16.5.2008 12:33

Co vy všechno nevíte.....Re: Re: Pardon pane jirko.s. Re: Re: Re: Re: výborně napsáno

;-D;-D;-D Jinak jirka Paroubkůc je proti vám v takovém poměru jako Bertík Einsteinů proti neandrtálci....... taky u vás převládá 1.signální soustava........ běžte se vyspat... ehm vycpat, to je lepší, i když se říká ráno moudřejší večera, tak u vás to neplatí.....;-D

slovan 16.5.2008 12:31

Re: Re: Pane Gabal,

V kompetenci to maji Krajske hygienicke stanice, konkretne mereni fyzikalnich faktoru.Pripadne ruseni(elmag. kompatibilita) resi Cesky telekomunikacni urad.

Konkretni hodnoty sily pole a vliv na okoli lze konkretne vyhodnotit az po spusteni, domnivam se ale, ze vliv bude opravdu zanedbatelny. Je take zajimave, jak se o sva prava hlasi obce, v jejichz blizkosti jsou radary dlouhodobe (napr Nepolisy), ovsem dluzno dodat, ze prehledove radary a vyskomery vysilaji znacnou cast energie i pri zemi a tak ruseni elektroniky(TV,radio, mobily) je skutecnost. Vliv na zdravi prokazan nebyl. Dokazu si predstavit,  ze ruseni od bocnich laloku je mozne, ale vzhledem k tomu ze zarizeni neni prehledove by byla dost velka nahoda aby  se TV nebo jina elektronika v tomto laloku nachazely.

janoryna 16.5.2008 12:31

Re: Pane Gabale neplatí "S USA na věčné časy a nikdy jinak"

USA si spolupráci a vyjednávání nepředstavují jako bezvýhradný souhlas se vším. na rozdíl od nás čechů, kteří si myslí, že všechno nějak oke**aj. a jako první varování je naše působení v EU. Oni ti bruselští darebové chtějí, abychom alespoň formálně dodržovali, co jsme slíbili. a na své peníze chtějí vyúčtování. a peníze pro veřejný sektor nechtějí jen tak přepustit kamárádů pánů politiků. jo, a bude hůř...

gerontusinza 16.5.2008 12:30

Co vy všechno nevíte hlupáčku.........Re: Re: Pardon pane jirko.s. Re: Re: Re: Re: výborně napsáno

;-D;-D;-D Jinak jirka Paroubkůc je proti vám v takovém poměru jako Bertík Einsteinů proti neandrtálci....... taky u vás převládá 1.signální soustava........ běžte se vyspat... ehm vycpat, to je lepší, i když se říká ráno moudřejší večera, tak u vás to neplatí.....;-D

MLOK1 16.5.2008 12:30

Re: Pane Gabal,

M. Zimo, kdo Vás za ty nesmysly a polopravdy, co tu uvádíte platí???

       Odkdy má paní Drábová na starosti elektromagnetické (neionizující) vlnění??? To si podle Vás musela kontrolovat i každá kamna, ze kterých také vychází při topení nemalé elektromagnetické záření??? Pravda, o trochu krátkovlnnější, než z radiolokátorů, ale co naplat, elektromagnetické záření je to také!!!

Anonym 16.5.2008 12:25

Re: Pane Anonyme......nerad s vámi diskutuji ale jsem nucen....Re: Pane Gabale,

Pro gerontusinzu: Nevím, proč zrovna se mnou nerad diskutujete. Je mi známo, že se k článkům na NP vyjadřujete dost často, tak proč byste nemohl diskutovat se mnou? Zásadně nikomu nenadávám a snažím se ze všech sil, abych pochopil jiný úhel pohledu těch druhých. A to jistě platí i ve Vašem případě. To jen tak na okraj.

Pokud jde o Vaši repliku, možná jsem svůj názor nenapsal dost jasně: nejsem  pro radar, ale zdá se mi, že nemám dost informací o aktuálním rozmístění zbraní hromadného ničení v jednotlivých mezinárodních teritoriích, nemám přehled o tom, zdali je naše území skutečně ohroženo, nemám ani zdání, zda k radaru existuje ještě nějaká jiná obranná alternativa, nevím, zda je radar v tomto provedení natolik strategický, aby byl prvním cílem útoku (jestliže ano, pak byste měl v této věci pravdu).

No, a protože to nevím, jelikož naše média o tom psala mnoho, leč velmi protichůdně, a myslím, že oprávněně se mi zdá, že i technická vyjádření mohou být v našem politickém klimatu ve službách jednotlivých politických priorit, necítím se kompetentní pro rozhodování. Dovolíte-li, je to mým výsostným právem - nevědět. A obávám se, že na tomto mém postoji nemůže jakkoli nic změnit to, že bydlím k potencionálnímu umístění radaru blíže než je Vámi vytyčený 50 kilometrový rádius.

Nezbývá, než Vám popřát, aby Vám Vaše jistota v rozhodování o takto nejednoduchých věcech vydržela. (koneckonců sebekriticky doznávám, že někdy je špatné rozhodnutí lepší než žádné).

gerontusinza 16.5.2008 12:23

Bože už zase......Re: Re: Pane Anonyme......nerad s vámi diskutuji ale jsem nucen....Re: Pane Gabale,

zapomeňte, že existuju vy trumbero a přestaňte se tak blbě ptát a používejte i nadále svůj jazyk k olizování vaší kýžené mety  - všeobjímající všeamerické (Y)ky.....;-D

M. Zima 16.5.2008 12:19

nemám s otevřením problém, ale

mohlo by to eventuelně ležet na nedovolených pop-ups.

gerontusinza 16.5.2008 12:18

Správně zhodnoceno......Re: Pane Gabale neplatí "S USA na věčné časy a nikdy jinak"

R^R^R^ Jenže pan Gabal to samozřejmě "vidí" jinak.....;-)

zdeněk 16.5.2008 12:16

pokud je určena ke špionáži ruska

tak bude zapnuta trochu více

zdeněk 16.5.2008 12:13

ten odkaz mi nejde otevřít

Historik pro JE 16.5.2008 12:10

Re: Žeby další pro-radarový kutil?

Jura Jurax 16.5.2008 12:09

Re: Pane Gabal,

Zima opět nezklamal. Zase napsal - jako ostatně tradičně - snůšku blbých keců.

Jura Jurax 16.5.2008 12:07

Hezké

a bohužel pravdivé.