5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bravo 20.9.2009 17:11

postup do kolaborační extraligy lokajů

Děkujeme, ale to raději propadnout baráží zpět dolů do nižších lig, mezi dospělé, svéprávné a sebevědomé národy s rovnou páteří.

Janda 20.9.2009 17:08

Vůbec nejde o ligu, kterou hrajeme!

Jde o to, že jsme se z hráče dostali do pozice banku - tedy z pozice toho, kdo hraje do pozice toho o koho se hraje! Blbečků, kteří protestovali proti radaru dojde, až jim zase Rusáci budou pochodovat pod okny! Pokud se náhodou domnívají, že nás někdo bude bránit proti jejich vlivu proti naší vůli, škaredě se mýlí! Je ale také možné, že aktivisté, kteří netuší, že ječí za ruské peníze, ječí dík vlastní blbosti.

jirka.s. 20.9.2009 16:34

Re: ten Klvaňa je chytrej:

Už máš, ňoumene, odmakanejch těch 120 veřejně prospěšnejch??? ;-(

jirka.s. 20.9.2009 16:32

Re: Pane Klvaňo, to

Proč otevřeně ?? Copak Bufo bufo se někdy k něčemu otevřeně přiznal ??? Stačilo, když to pokoutně domlouval s vrchním kágébákem putinem s vrtícím vocasem za zavřenými dveřmi !!!  (Y)

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/paroubek-slibil-putinovi-zakaz-radaru-jako-tema-kampane_128487.html

Leo 20.9.2009 16:04

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

Obávám se, že s tím mnoho nelze dělati. Budeme museti padnout až na samé dno bahna morálního, abychom dokázali se poučiti z chyb předků našich. Žel, jak historie ukazuje, takové poučení není vždy trvalé, a dříve či později se věci opět vracejí do starých kolejí. Tak tomu je v případě národů českých a moravských, jak lze snadno v historii dohledati. Tudíž já osobně, věren odkazu ideálů předků svých, hrdě stojím za názorem svým, nedaje se uplatiti grošem drobným levicovým či pravicovým, snaže se vyvarovati fanatismu a pohledu jednoúhelného, myslím především na pokolení kteráž po nás příjdou, a zemi českou a moravskou spravovati budou, než na břich svůj plný nyní a války žabomyší stranou svých myšlenek ponechávám.

Guláš 20.9.2009 15:34

Re: RADAR anebo akosi jsme zabúdli

 Pane Hromádko, doporučil bych Vám,prostudovat výkonnostní parametry běžných radaru a radaru XBR, pak bych teprve diskutoval.

Modrá volička 20.9.2009 15:32

ten Klvaňa je chytrej:

Cituji:Prostřednictvím velmi malého a levného gesta jsme měli šanci ukázat se jako spolehlivý spojenec velmoci...ano, mohlo to bejt takový malý, český, blbý, laciný....a voni to ty Američani nesežrali, že jo....

Guláš 20.9.2009 15:29

Re: Pane Klvaňo, to

Takový blábol už jsem dlouho nečetl !! Jen tak na okraj, proti radaru bylo dlouhodobě cca 65% obyvatel. Prosím také o zveřejnění odkazu, kde Paroubek otevřeně slíbil vyhazov radaru. Není, že? Blafoune!!

Jaromir Hromádka 20.9.2009 15:23

RADAR anebo akosi jsme zabúdli

váženi čtenáři, bratři slováci mi snad odpustí tan titulek, ale momentáně mně nic lepšiho nenapadlo. Já mám dojem - jsa narozen 1939 že se po roce 1989 národ vyžívá v tom že může svobodně protestovat vůči čemukoliv, což za bolševika jaksi nešlo. A že se zapomnělo, že se tady proháněly minimálně desítky protiletadlových baterii atˇ už našich nebo našich okupantů - stejné to technické modely...které disponovaly a užívaly radar sakramentsky "špinavý"...tj. zářil na všechny strany jako maják A NIKOMU TO ZŘEJMĚ nevadilo...Jak je to možné...No že jsou komanči proti radaru, to je snad více jako zřejmé....první republiku si samozřejmě nepamatuji, leč můj otčím, rozený 1906 doma ..samozřejmě...často zdůrazňoval, že komunisti byli VŽDYCKY  proti všemu...proč máme armádu proč budujeme opevnění...a potom proč jsme se nebránili. To je přece líbivá a působivá politika...dneska bych to nazval paroubkovština - jak jinak 

ity 20.9.2009 15:12

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

Žel,volby ukazují, že nadpoloviční většina našich spoluobčanů odpovídá Vašemu pohledu.Co s tím?

sokol 20.9.2009 15:05

Re: Pane Klvaňo, to

Máte pravdu, i když jste zbytečně ostrý na pana Klvaňu. On to na Obamu nesvádí, naopak jeho poslední dva odstavce jsou přesně vystihujicí.

Opět jsme prokázali, že jsme národ, který si neumí vládnout, který není schopen rozeznat rozhodující momentu svého osudu. Kus laciného žvance, pohodlný smrádeček kdykoliv vyměníme za samostatnost, zodpovědnost a aktivní přístup ke svému osudu.

Barry Goldwater 20.9.2009 15:01

Re: Pane Klvaňo, to

Souhlas. Také si myslím, že hlavním hlediskem při rozhodování nové americké vlády byla spolehlivost ČR (lety prověřená). Ovšem za jako druhý (zhruba stejně velký) důvod považuji rychlý vývoj vědy a techniky. Technologie stacionárního pozemního radaru se základnou několika antiraket se ve světle dalšího rozvoje nových protiraketových prostředků opravdu jeví jako zastaralá. Ten radar mohl být opravdu hlavně symbolem naší ochoty podílet se na obraně Západu.   Bohužel, Češi by nechali na holičkách i Anglii a Francii, pokud by nám chtěli v 38 pomoci. Asi to dobře věděli.

jirka.s. 20.9.2009 13:51

Re: Pan klvaňa dobře propagavoval dvě zdravé věci: tabáček a radar

Copak, copak, ňoumene, už sis vodmakal těch 120 veřejně prospěšnejch??? 8-o

richard 20.9.2009 13:26

Pane Klvaňo, to

první a rozhodující je, že okamžitě po zveřejnění plánu na radar se proti postavila kromě KSČM (dalo se čekat) postavila ČSSD a torpédovala naše spojenectví s USA i naši vlastní protiraketovou obranu: Proč by USA cpali radar národu, který nemá zájem o svoji obranu a jeho politrepresentace v podobě skoro/vládnoucí politstrany číslo jedna/dvě se skládá z ruských agentů, kteří se tím (Paroubek) na rozdíl od Bilaků a Kapků i otevřeně chlubí a nijak se za své slouhovství Moskvě národu, jež je navzdory tomu a navzdory svému okázalému pláči nad rokem 1968 volí nijak netají.

Co by asi čekalo eventuálně rozestavený/postavený US radar po Paroubkově vítezství ve volbách, nic jiného než vyhazov, jak otevřeně slíbil Putinovi, dolary vyhozené do vzduchu a nejmodernější technologie, jíž by si otevřeně prohlíželi ruští agenti, takovou investici by si nezodpověděl ani Reagan.

Dali jsme si vlastní gól, na Obamu to nesvádějme, reagoval svým způsobem jen pragmaticky.

Harpyje 20.9.2009 13:08

Re: Děkuji za diskuzi

V pátek byl Aid al Fitr (konec Ramadánu). Jela jsem kolem jedné ze zdejších modliteben a stála jsem pred ní asi 5 minut, protože muslimci proudili v zástupech přes ulici, aniž by dbali dopravních předpisů. :-/ Ale to už se trochu vymyká tématu článku. :-)

Leo 20.9.2009 13:07

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

...naopak, můj praděd bojoval v Československých legiích, můj děd ve Španělsku, můj otec strávil 8 let na uranu za kontakt s příbuznými v zahraničí...jsem hrdý na českého lva i na moravskou orlici. Nemohu však být hrdý na bezpáteřní a vlezdoprdelkovskou náturu hlupáků, u nichž absenci patriotismu a rozumu supluje ukřivděnost a hloupost.

Harpyje 20.9.2009 13:01

“a man’s honour lies between the legs of a woman”

Statečný muž. Zde jsou všichni tak politicky korektně podělaní, že by se nikdo neodvážil předložit podobny návrh. I když je jasné, že tento druh násilí vůči ženám http://www.unhchr.ch/Huridocda/Huridoca.nsf/0/42e7191fae543562c1256ba7004e963c/$FILE/G0210428.pdf) v Evropě, je výsledkem falešné tolerance a kulturního relativismu.

Informace 20.9.2009 12:44

Re: Děkuji za diskuzi

Dodám ještě další zprávu:

  Daniela Santanchè, leader hnutí Movimento dell’Italia, které protestuje proti užívání burky, byla včera napadena a zbita v Milaně muslimy, kteří oslavovali konec ramadánu.

Nixon 20.9.2009 12:23

Re: V jednom se mýlíte pane Klvaňo

Perfektně vystiženo!!R^

Informace 20.9.2009 12:09

Re: Děkuji za diskuzi

To je odpověď Harpyji na článek o vraždě dívky otcem z Maroka, protože chtěla žít s Italem. Špatně to zařadili.

Informace 20.9.2009 12:05

Re: Děkuji za diskuzi

Italské noviny o tom mluví každodenně a to stále s novými podrobnostmi. Matka té dívky prohlásila, že schvaluje manželovo jednání, prý týden nespal a nejedl a jen pomýšlel na vraždu, protože ho trápil výsměch a kritika jeho soukmenovců. Manželka se z počátku snažila zapírat jeho vinu. Starosta městečka Azzano Decimo, leghista, prohlásil, že integrace s muslimskými imigranty není možná, už je to druhý případ vraždy dcery, která se chtěla přizpůsobit  evropskému způsobu života. Vyzval rodinu, aby se vrátila do Maroka.

Informace 20.9.2009 11:38

Re: Děkuji za diskuzi

Další rada Pasáčkovi:

Velmi zajímavý rozbor Obamovy zahraniční politiky uveřejňuje Wall Street Journal. Článek včera shrnuje a komentuje italský Il Foglio s titulem Více chaosu a méně přátel. Obama přeskakuje z jedné otázky na druhou bez jakékoliv souhrnné vize. Paradox multilateralismu. Il Foglio cituje americký zdroj:„Prezident Obama slíbil, že získá Americe přátele tam, kde politika W. Bushe vytvořila jen antagonisty. Ve skutečnosti pracuje úsilovně na tom, aby vytvořil antagonisty tam, kde byli dřív přátelé.“ V italském článku se hovoří o situaci ve střední Evropě, v Izraeli, v Japonsku a o napjatých vztazích s těmito státy. Vyslovují se pochyby o úspěšném výsledku jednání s Teheránem, se severní Koreou, skepticismus, zda a nakolik je politická linie v jednání s Ruskem správná. Obamova politika „vychází vstříc Rusku i za cenu obětování zájmů spojenců, jen s tím cílem, aby dosáhla jeho podpory v otázce iránského nukleárního zbrojení.“ Jaký bude výsledek této změny americké zahraniční politiky není zatím jisté ...

Italsky Pasáček neumí ale WSJ snad dokáže přečíst.

www.ilfoglio.it

Modrá volička 20.9.2009 11:31

Pan klvaňa dobře propagavoval dvě zdravé věci: tabáček a radar

Welcome radar, tak jsme se konečně dočkali a radar šel do p....

xxxKubeš 20.9.2009 11:18

Autorovi

R^

MJK 20.9.2009 10:27

***

Ono už to tady poslední dobou beztak všechno stojí za ho-no, jak by pravil hostinský Palivec, a špatné zprávy nechodí nikdy samy. Takže občan Paroubek po pár orgasmech pravil, že Barack Obamovič odpískal Radar Radarovič a tím pádem u nás zvítězil lid. Asi měl na mysli ten lid, co ne tak dávno nosil zelené sukno s lampasy lidové armády potažmo v kapse červenou průkazku do bolševického ráje (či snad RaJe?) a neustálým rozvíjením socialismu dosáhl toho, že jsme se málem stali rozvojovou zemí. S tím ovšem máme své zkušenosti, že když v této zemi zvítězí lid, tak to pro lidi znamená achouvej. Postoj Kremlu je pochopitelný, hájí své imperialistické zájmy a po letech mírného půstu má ruský medvěděv zase hlad. A proto:  Rusák, Puchýř, Česko - jak se to rýmuje? Když se Rusák raduje, česká země běduje, když je Puchýř veselý, tak je Česko v pr-eli. Tak se to rýmuje.

kelner 20.9.2009 10:19

Re: ...čtěte pozorně, co níže v diskusi psáno jest...

Nejtrapněji působí lidé, kteří se snaží špiněním vlastního národa získat u jiných uznání. Vy Leo mezi ně patříte.

kelner 20.9.2009 10:13

Názor

Bohužel to vidím jinak. Bush radarem v podstatě udělal krok k rozložení NATO a EU. Obama dává přednost jednotě v EU a v NATO. Bushův krok byl inspirován Reganem, který SSSR uzbrojil a mohl znamenat další kolo horečného zbrojení. Názor, že za zrušením radaru jsou ekonomické problémy USA považuji za úsměvný. V žádném případě se nejedná o vítězství Ruska, ale o vítězství zdravého rozumu v USA. Naši radarčíci by si měli uvědomit, že demokracii v naší zemi musíme uhájit vlastními silami a ne přítomností cizích vojsk na našem území.

Jan 20.9.2009 10:03

Pan Klvaňa

nemusí nic vysvětlovat!Vždyť v jeho případě je jasné, že za jidášský halíř může člověk mlžit , lhát, lobovat, překrucovat fakta atd.Bohužel, ani za využití těchto hluboce nemorálních metod nebyl tento pán úspěšný.Dokonce lze konstatovat, že jeho proradarová mise skončila obrovským fiaskem!Proto se velmi divím, že si dovoluje ještě se ozývat!Měl by spíše přemýšlet o tom jak vysvětlit daňovým poplatníkům, kdo nahradí škody, způsobené státu tímto neuváženým dobrodružstvím a vrátit za toto období svůj určitě nemalý plat.Bylo to skutečné mrhání penězi!Kromě toho by se tento pán mohl alespoň zastydět.Ale to on asi neumí!

Harpyje 20.9.2009 9:57

Re: Děkuji za diskuzi

Mardi, un Marocain vivant dans le nord de l’Italie a poignardé à mort sa fille de 18 ans. Le motif du crime : elle entretenait une relation avec un Italien catholique de 31 ans. ;-(

Harpyje 20.9.2009 9:55

Re: Děkuji za diskuzi

Není zač, Pasáčku. Ráda bych si přečetla Váš názor na http://www.lefigaro.fr/international/2009/09/19/01003-20090919ARTFIG00240-les-republicains-fustigent-la-naivete-d-obama-.php . "Chce to pouze znalost" francouzštiny. Neváhejte a napište.

Děkuji Harpyje