16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
karel 20.6.2007 10:43

Vlečete nás na východ Evropy

Vlečete nás na východ Evropy svým spojenectvím s Polskem. To, co svým omezeným buranstvím předvádí současná polská vláda, bohatě překonává všechny západoevropské předsudky vůči Polákům. Nemluvím zde ani tak o vydírání s poněkud vyčůraným přepočítáváním hlasů. Spíše o takových trapných nápadech jako lustrování Teletubbies kvůli homosexualitě. A podobné ideje z dnešního Polska jen srší. Proč máme být kvůli vám součástí vidláckého východu?

Ludva 20.6.2007 11:02

Re: Vlečete nás na východ Evropy

Souhlas, viděl jsem vystoupení polského kněze, že morální zákony nemůže stanovovat parlament, ale pouze Bůh. Velmi průhledné, jak pomocí virtuální reality zase nadřadit církev demokratickým institucím. Že Poláci nikdy Rusy nesnášeli je historické, tak ať si tam vezmou i radar.

Raul 20.6.2007 9:44

na okraj

Slovo "férovější " příliš připomíná slovník jiného politika a patří do slovníku obecné ( pražské )češtiny. Lze jej nahradit slovem  spravedlivější, poctivější tedy výrazy z kterých jde v české politice trochu strach.

franta 20.6.2007 9:35

U pana Zahradila se mi líbí

že zastává zásadu, že musíme hájit především naše národní zájmy (to je celkem v pořádku) a přitom Německu vyčítá že dělá totéž.

Je to sice nemožné, ale zajímalo by mě, jestli by zastával stejné názory kdyby Polsko (nebo ČR) mělo tolik obyvatel co Německo a naopak. 

Sumo 20.6.2007 11:49

Re: U pana Zahradila se mi líbí

On mu to nevyčítá on to připomíná a nám vyčítá že mu všechno tupě a naivně odkýveme

nalevo 20.6.2007 9:09

autor sic má technické vzdělání, ale počty mu moc nejdou, jinak by nemohl napsat následující:

Naposledy se německé předsednictví EU tvrdě postavilo proti změně systému hlasování v Radě EU (pro Německo velmi výhodného) směrem k férovějšímu polskému návrhu.

použít odmocninu pro výpočet hlasů je totiž vyčůranost, pomocí které chce Polsko poněkud povyrůst, a Zahradil to navíc považuje za férovost :))))))))).

Kdy se vymaníme z schématu česko-německého soutěžení?

fox 20.6.2007 9:03

Jde o obranu. Ale nejen o ni

Místo radaru nainstalujte Paroubka.Všechno vidí,všechno slyší a všemu rozumí.Ještě pár čísel AHA a bude mít Krampol maturitu a to se jistě přenese i na Paroubka.Jeho genialita je už dnes třeskutá,co teprve potom.Takže Paroubka na kopec Trokavec a obložit starými výtisky AHA.

franta 20.6.2007 9:29

Re: Jde o obranu. Ale nejen o ni

Na vás "pravičácích" se mi líbí, že vždy mluvíte k věci.

qwert 20.6.2007 10:59

Re: Re: Jde o obranu. Ale nejen o ni

na "pravičácích" se mi líbí že mají více smylu pro humor než celá ČSSD dohromady ;-P

fox 20.6.2007 8:59

Jde o obranu. Ale nejen o ni

Plně s Vámi souhlasím.Ty komentáře dole to je jen kvílení sockomančů,potrefené husy.Pokud se najde někdo,kdo pochybuje o demokratičnosti USA,není mu pomoci.Který systém je demokratický????Definujte vy blábolilové!

krysa 20.6.2007 12:42

Re: Jde o obranu. Ale nejen o ni

stačí definovat ne který je, ale který NENI! dále se pak můžeme bavit o tom, který je svobodnější a který není, a ne o tom, že BUD USA nebo NIC NEEXISTUJE! takže by mne zajímalo, kdo tady asi tak blábolí?!!! kecy o kvílení sockomančů nejsou argumentace ale jen kecy! ostatně na webu podporujícím USA a Izrael, kam nedostanete ani odkaz na Britské listy, což jistě krásně souhlasí se všema svobodama projevu, že??? USA jsou možná "demokratické" což NIC nevypovídá o svobodě projevu a podobně! A podle mne se jejich "svobody" po Patriot Act a podobných zákonech, které zde zásadně ignorujete, blíží době, kdy si ty bílý hvězdičky budou moct nahradit takovejma krásnejma bílejma hákovejma křížkama!!! Čím se pak bude lišit svoboda vyjadřování v USA a v Číně? Tím, co se povolí na internetu??? Té demokracie, že??? Jinak řečeno: můžete si svobodně říkat co chcete, když to není nic proti současné vládě, a jinak si následky přičtěte sami, že???? Což byste rádi zavedli i u nás... aneb za chvílu každej bude muset "ukazovat ptáka, zda ho má modrýho"! Všichni ostatní budou teroristi, fašisti, komunisti a rozvracet nám náš kapitalismus v čr!

jakovy 20.6.2007 16:59

ale ale kryso, Vy jste taky na prášky Re: Re: Jde o obranu. Ale nejen o ni

od derátizátora. Tolik emocí člověk nezaznamená ani u negadžů. oe

čuk 20.6.2007 8:55

NE RADARU

Radar bez referenda = vlastizrada.

fox 20.6.2007 9:00

Re: NE RADARU

Referendum ano,ale kdo má právo hlasovat?Toť otázka.

zloch 20.6.2007 9:38

Re: NE RADARU

Čuk bez Gega = slepý holub

Mirek 20.6.2007 8:34

Už víme že autor je blb.Děkujeme že nám to potvrdil.

Mlčeti - zlato.

vi 20.6.2007 6:45

Dobré ne?

Víte jaký rozdíl, je mezi Gabčíkem s Kubišem a Parkanovou s Vondrou? Gabčík s Kubišem položili živit za to, co Parkanová s Vondrou prodali za dolary.

vi 20.6.2007 6:46

Re: Dobré ne?

"život"

walter 20.6.2007 7:39

Re: Re: Dobré ne?

dobrý!

Haui1 20.6.2007 13:28

Re: Dobré ne?

Na to jste přišel sám nebo vám to poradili v Komsomolu?

Cruton 20.6.2007 6:42

Autor pobavil

Ad "vybudování spolehlivého a exkluzivního vztahu s demokratickou velmocí".

USA, že je DEMOKRATICKÝ stát? Stát, který otevřeně deklaruje, že napadne kohokoliv, kdo se mu znelíbí (tzv. "preventivní vojenská akce")? Stát, který pod smyšlenými záminkami vojensky napadá jiné státy (např. Irák)? Stát, ve kterém Vás při jeho návštěvě zavřou a mohou Vás bez obvinění držet ve vězení třeba až do smrti (viz Patriot Act)? Stát, kde je oficiálně povoleno používat mučení (tzv. "zostřené" výslechové metody)? A takovýto stát je pro našeho poslance vzorem demokracie?

Tonevadí 20.6.2007 9:28

"USA, že je DEMOKRATICKÝ stát?"

A co takhle zkoumat podle 14 následujících charakteristik fašismu:

http://www.chetzar.com/fascism.html

  

Stachanov 20.6.2007 0:14

zajímalo by mě, jestli by řeči o silné nezávislé Evropě fungovaly i opačně

například kdyby se chtěla Francie paktovat s Íránem a ČR by byla proti, jestli by na to Francie brala nějaký ohled, nebo jestli by si ve Francii konečně alespoň našli ČR na mapě. To stejné například paktování Německo + Rusko. Odpověď asi je, že by je v nějakých těch radách v Bruselu přehlasovali. Tudíž řeči o silné Evropě = jiné sousloví pro "vaše politika se bude řídit politikou velkých států a nesnažte se házet nám klacky pod nohy"?