17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MILA 6.4.2007 6:20

nadavame cikanum ze si nevazi toho co jim zadarmo davame, coz je konecne velmi lidska vlastnost

daveme jim socialni davky, domky ci kontajneraky, a divime se ze nas za to nenavidi. Co to ma spolecneho s radarem ci zakladnou?

Americane nas tahaji z hnoje kam si sami pochodujem uz od prvni svetove. Vdeku se nedockaji, nejvic je nenavidi ti kterym nejvice pomohli, nemci, francouzi (nejenom od Hitlera, ale Marshalluv plan je postavil ekonomicky na  nohy), za studene valky je chranili, Jugosku jsme americanum hodili na krk, at se staraji oni, radar by jsme radi, ale nekde na americkem uzemi, a vubec aby to zaplatili vse oni. Zase si jako zhejckani  parchanti koketujeme s temi co nas chteji znicit, ani se s tim netaji, a amerika nas zase osvobodi (od nasi vlastni blbosti) protoze vzdy milujeme toho do ktereho moc investujeme (penize, zivoty).

Pak je krasne odsuzovat cikany za jejich chovani zatimco my se tak chovame k americanum zrovna tak

Alias 6.4.2007 7:39

Re: nadavame cikanum ze si nevazi toho co jim zadarmo davame, coz je konecne velmi lidska vlastnost

Peťane, tohle si přečti, ať víš co je to demagogie.

harry 6.4.2007 8:25

Re: nadavame cikanum ze si nevazi toho co jim zadarmo davame, coz je konecne velmi lidska vlastnost

Rika se tomu ceska vychcanost. Zatim nam to docela vychazelo. Az dojde na lamani chlebu bude pozde. Take se obcas stydim.

jiri 6.4.2007 14:26

Re: nadavame cikanum ze si nevazi toho co jim zadarmo davame, coz je konecne velmi lidska vlastnost

to, že v USA nemohou spát, jak přemýšlejí nad dobrem zrovna ČR je poněkud infantilní. Mocní v USA obětují ČR třeba hned, pokud jim z toho něco kápne. Viz privatizace, kde se napakovali a odešli, např Aero. Navíc "argument" o vděčnosti k "osvoboditelům" používali i bolševici.

třetí 6.4.2007 5:43

To stačilo, paní Hybášková.

A teď zpátky do kuchyně.

Pavel 6.4.2007 9:33

Re: To stačilo, paní Hybášková.

No a ty  již potřetí do blázince pane třetí.

jirka.s. 6.4.2007 11:03

Re: To stačilo, paní Hybášková.

Nerozptyluj se, milicionáři, pátrej raději dál mezi svými kumpány, kdo z nich to v srpnu 1969 v Brně vraždil! Na ženské zde na Psu se klidně vykašli, někdy je lepší, když raději do kuchyně ani nepáchnou.

P.S.: A heč! Koupil jsem si také jaguára a stál mne jenom 1 150 000 Kč. To čumíš, viď!

hardass 6.4.2007 16:48

Re: Re: To stačilo, paní Hybášková.

S tim se moc nevytahuj,anglicke auto muze koupit jenom uplny blbec,a jeste za nej zaplatit pres meloun to je uplna stupidita:-D;-D!!

Mell 6.4.2007 1:04

Zajímavý a potřebný článek

Paní Hybášková, díky za Váš článek. To že ho tady stoupenci levé dvoustrany a zeleného náboženství rozcupují na cucky, není tak důležité. Důležité je, aby se články o racionálním nebezpečí stále objevovaly v mediich. Když porovnám situaci před 2.světovou válkou, tak také naši bolševici fanaticky brojili proti USA , frantíci a angláni (naši evropští spojenci), zachraňovali mír ústupky teroristům Hitlerovy party a rozdáváním cizích území. Dnes jsou naši noví bolševici opět proti americkým raketám a našemu spojenectví s USA  a zelení  chytli podobný německý  virus .

zlý kukuč 6.4.2007 7:54

Re: Zajímavý a potřebný článek

cit.: Když porovnám situaci před 2.světovou válkou, tak také naši bolševici

fanaticky brojili proti USA .............................Chybné - bolševici se k USA prakticky nevyjadřovali, pokud nějaké jejich vyjádření z té doby zníte, tak citujte. Bolševici brojili proti tomu, koho jim nařídila Kominterna.

Neúplné - US v té době čile obchodovala s Hitlerem a žila v iluzi, že se jí to netýká.Pro ČR je největší nebezpečí idealizace spojenců.

emil 6.4.2007 8:28

Re: Re: Zajímavý a potřebný článek

Tím chceš říci, že bolševici neobchodovali s hitlerovským Německem, že dokonce neuzavřeli smlouvu ? Když říkáš a, musíš říct i b. Jinak je to lež.

zlý kukuč 6.4.2007 9:09

Re: Re: Re: Zajímavý a potřebný článek

pakt molotov Ribentropp byl uzavřen až po faktickém zániku ČSR. Sovětský svaz s Německem spolupracoval v oblasti vojenství - školil sovětské důstojníky, protože na sebe Hitler a Stalin jaksi zbyli. V oblasti  průmyslu přibižně ve stejné míře jako kdokoliv jiný.

Sekac 6.4.2007 0:49

Žádný evropský politik nedokáže v současnosti existenci této hrozby vyloučit.

Nejen zadny politik. Nikdo, ale predevsim NIKDY nelze nejakou hrozbu vylocit.

Trapne triky uzivate, pani Hybaskova.

Xury 6.4.2007 8:57

Re: Žádný evropský politik nedokáže v současnosti existenci této hrozby vyloučit.

Takže je podle vás nejlepší politika jakékoliv hrozby ignorovat. No vy jste myslitel:-D;-D!!.

IS 6.4.2007 0:33

Rozdat samopaly a ustavit obecního senzibila.!

Každý Američan má právo mít zbraň, požadujme totéž, nejen radar. Hrozbu útoku záludného teroristy  nedokáže vyloučit nikdo, tak ať vidí, že jsme připraveni.. Obecní senzibil by denně podával starostovi hlášení o situaci. Jen aby se naši demokratičtí představitelé neošívali, kdyby jim před obličeji kmitali hlavně samopalů.

clay 6.4.2007 0:22

je to pár měsíců

co nás Hybule přesvědčovala, že zájmem USA je vytvoření evropského superstátu, aby se nemuseli dohadovat s jednotlivými státy ale s celou unií najednou. Jsem pro radar i pro rakety, ale tyhle svazácké veletoče nesnáším.

Martin 6.4.2007 0:12

2 legracni informace

bud je to cista propaganda nebo holt nekdo cerpa jen z fox news a ne reality

1. taepo dong 2 dolet 6000 kilometru ? to jde o tu skvelou raketu co spadla ctyricet vterin po vystreleni do more ?

2. ozkousena ucinnost 68% ? to pani hybaskova ma na mysli ty testy co dokazaly trefit raketu ktera je de facto sama na sebe navedla a nevytvarela falesne cile ?

www racek 6.4.2007 0:22

Re: 2 legracni informace

no, úplně přesně. kromě toho maj korejci do evropy poněkud daleko.

kromě toho i amíci sami zveřejnili, že tyhle rakety nejsou určeny na obranu evropy, ani toho nejsou schopny.

ale ta paní je asi úplně, ... nebo je navedená. soudím to druhé. každý už přece ví, že je to jedna ze součástí obrany proti rusku.

clay 6.4.2007 0:25

Re: Re: 2 legracni informace

a co až bude v EU i Turecko?

kuliselinas 6.4.2007 3:41

dá Bůh, že nebude.

s.p. 6.4.2007 0:46

expert RACEK

Ceho a proc se "mirumilovne" Rusko boji? Americke invaze? ;-D

Aktivizovani svych propagatoru v Cesku a asi i "Racka", potvrzuje jedinou ruskou obavu, obavu ze ztraty vlivu na male staty a narody po Evrope ze strany Ruska.

Putin a jeho vojensti strategove by se meli radeji koncentrovat na sve sibirske teritorium, na ktere si brousi zuby Cinan, ktery uz dnes nema "zivotni prostor"!

Soudruzi agitatori minuleho rezimu sice mobilizuji - neni se co divit, jde o koryta, ale mobilizuji blbje! Viz trotlik z Trokavce za asistence zbytkovych GRU agentu v Cechach. Jen tak dal racku :-)

Xury 6.4.2007 8:46

Korejci to mají do Evropy daleko

Argumentace obrany Evropy před korejskými raketami ( myšleno vystřelovanými z Koreje ) se podle mne argumentovalo jen u nás, kde jsme prostě jen přeložili argumentaci americké strany pro vnitřní debatu. Evropa je samozřejmě ohrožena pouze raketami vystřelenými z oblasti Blízkého a Středního východu. Jestli jsou rakety umístěné v Polsku schopny sestřelit raketu mířící na Evropu si netroufám posoudit,ale obávám se, že vy pro rozhodně nejste v tomto ohledu autorita. Tím spíš, když píšete takový blábol jako, že jde o součást obrany proti Rusku.

clay 6.4.2007 0:26

Re: 2 legracni informace

co není dnes, může být zítra

Martin 6.4.2007 0:29

Re: Re: 2 legracni informace

hybaskova nepsala o tom co bude zitra, jeji formulace se tykaji dneska a jsou jasne nepravdive

clay 6.4.2007 1:24

Re: Re: Re: 2 legracni informace

a není to z logiky věci budouvání obrany jedno? Dnes nebo zítra stejné jest

Martin 6.4.2007 1:51

Re: Re: Re: Re: 2 legracni informace

lhani je vzdy spatne a tady jasne pani hybaskova lhala nebo psala o necem o cem nema ani paru, ale to druhe taky moc dobre o ni nesvedci

s.p. 6.4.2007 2:22

Re: Re: Re: Re: Re: 2 legracni informace

Ty brdo tyses expert ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Americká raketa 6.4.2007 8:30

Re: Re: Re: 2 legracni informace

Hitler dnes (1935) žádné nebezpečné tanky nemá. Proto je třeba odmítnout jakékoliv snahy o budování obrany před Německem - ať pevnostního typu, nebo posilování armády. To si chce akorát Škoda a Vítkovice namastit kapsu.

Xury 6.4.2007 8:14

Re: 2 legracni informace

Ad 1) Takže podle vás se máme zabývat obranou proti raketám dlouhého doletu až je Korea úspěšně vyzkouší a vyexportuje? Obávám se, že pak vy a vám podobní budou nadávat na všechny, že už dávno nepředvídali a něco neudělali.

Ad 2) Vzhledem ke stavu projektu se dá odhadnout reálné nasazení těchto raket v Evropě nejdříve za pět let. Dá se očekávat, že tuto dobu asi nebou v Americe jen točit palcem mlýnky.

Kres 6.4.2007 8:43

Re: Re: 2 legracni informace

Jasně, nejdřív si musí světoví teroristé zbraně vyzkoušet a pak třrba Zaorálek začne diskutovat o tom, jestli by se u nás eventuálně nějaký radar měl postavit. Možná, že si je mezitím vyzkoušejí na nás a nebudem o tom ani muset diskutovat