20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 6.4.2007 15:52

Re: Re: Re: Paní Hybášková, vy už taky?

O demagogii něco vím, další teorii nepotřebuji. A jako příklad z praxe postačí tvé příspěvky, nebo mám číst přímo toho Saddáma? Když už jsi mi tedy soudružsky potykal...

PetrH 6.4.2007 16:02

Re: Re: Re: Paní Hybášková, vy už taky?

A ještě k té Evropě. Pokud zajde, tak opravdu na vlastní hloupost. Na politiku appeasementu, na schvalování bezpráví, na "kamarádské vztahy" obzvláště německých a francouzských politiků k představitelům teroristických režimů. Na nedostatek prozíravosti a předvídavosti. Mezi což patří i nedostatek obranných prostředků proti těm, kteří zcela určitě nedají Evropě na vybranou, až budou mít příležitost. Někde na konci řady těch "politicky korektních" hlupoňů stojíte i vy.

H.K. 6.4.2007 18:39

Re: Re: Re: Re: Paní Hybášková, vy už taky?

R^R^

Wagaboond 6.4.2007 20:36

Re: Re: Re: Re: Paní Hybášková, vy už taky?

Amer. esejista: Když vám dojdou argumenty, můžete ještě zkusit nadávat...;-D

Předvídavost myslíte bláboly o nebezpečném islámu z místních novin?8-o

PetrH 6.4.2007 22:52

Re: Re: Re: Re: Re: Paní Hybášková, vy už taky?

Ten esejista je tuším Hubbard. A já nenadávám, hlupoň je v tomto případě terminus technicus. A předvídavost je umění předvídat, někomu prostě chybí. Takže doporučuji studium, bláboly nečtěte, zkuste nějaké sociologické a politologické práce, ale radši mimo okruh Jelínkova think-tanku.

AKIBUA 6.4.2007 12:43

Vážená paní Hybášková

Já si, bez ironie, vážím Vašeho názoru, který opíráte o veškerou váhu poslance evropského parlamentu. Na druhou stranu bych byl rád, kdyby jste si uvědomila, že do této mocné instituce Vás nominovali Vaši voliči. Váš názor zohledňuje vcelku věrohodně ryzika politická. Technicky vzato však prostředky k potlačení odvetného úderu, které mají být umístěny na našem území nemohou chránit naši zemi.  Pokuste se korigovat svoje myšlení výrazně obohacené velmi solidním politickým přehledem prostou realitou fyziky. Já mám hlasovací právo stejně jako Vy a nehodlám hlasovat pro roztočení nového kola zbrojení proti zemi, která je nejperspektivnějším zdrojem surovin, jadernou mocností, obchodním partnerem, kde nevládne žádný nevypočitatelný komunizmus. Jakmile uvolníme kousek svého území jiné mocnosti, už nelze zastavit nic. Můj antiamerikanizmus vzniknul v okamžiku, kdy někdo schválí doktrínu preventivních válek, preventivního jaderného úderu. Kdo jiný takové doktríny má.

F2 6.4.2007 13:29

Re: Vážená paní Hybášková

Paní Hybášková je ve svých názorech a postojích poměrně značně konzistentní. Obávám se, že chyba je na vaší straně. Poslanec se NESMÍ rozhodovat podle momentálních nálad veřejného mínění.

Vojta 6.4.2007 13:33

Re: Re: Vážená paní Hybášková

Poslance volí obyvytaelé této země! Že do Bruselu byly na zlatém padáku vykopnuti ti nepohodlní, je další věc  Ale vy F2 byste potřeboval podle veřejného mínění vykopnout někam................

F2 6.4.2007 13:36

Re: Re: Re: Vážená paní Hybášková

DO Bruselu se nevolilo? Hybášková nemá dlouhodobě jasný postoj k situaci na Blízkém Východě? A její postoj k USA není znám?

Vojta 6.4.2007 13:40

Re: Re: Re: Re: Vážená paní Hybášková

Mě zajímá postoj paní poslankyně k problematice nadnomartivních zásob mandarinkového džusu v Ruanda-Urundi.

PetrH 6.4.2007 14:05

Re: Re: Re: Re: Re: Vážená paní Hybášková

V tom případě je pro vás otázka protiraketové obrany bezpředmětná. Odjeďte do Ruanda-Urundi, džusu je dost. Pro vaši bezpečnost bude stačit, když nebudete příliš často sedat pod kokosovou palmou. Ale to je zase úplně jedno z hlediska bezpečnosti našeho státu.

Von 6.4.2007 17:40

Re: Vážená paní Hybášková

VÁLKA JE VŮL!A to prosím JAKÁKOLIV.

Ale bohužel také platí známé - /alespoň pro někoho/, chceš-li mír, připravuj válku! Zdá, že se někomu nelíbí, že USA vyhrály Studenou válku tím, že se řídily právě touto starou římskou pravdou. A budete se divit, ta Sudená válka byla vlastně TAKÉ PREVENTIVNÍ.

Sch.glosátor 6.4.2007 12:27

Stejné revoluční gardy jsou odpovědné za íránský jaderný a balistický program ? To je zásadní omyl !

Za íránský jaderný a balistický program je odpovědný kdo je kolonizoval, nakazil je moderní technologickou kulturou, pak jim dal "svobodu" a jim prodával jim  technologii, kterou teď  hrozí, že nám ji hodí na hlavu. Ovšem tehdy to  někomu to připadalo jako výborný obchod. Strejně jako rusko čínská technologie pro rakety Scud dodaná prostřednictvím izraelských firem s posvěcením izraelské vlády. A pak se šábesdeklové divili, co jim to padá na hlavy. My se budeme divit stejně. A dál budeme Mlokům dodávat třaskaviny a budeme a budeme, protože je to výborný obchod. Skutečně výhodný ? Pro někoho. Kromě toho oni proti nám v podstatě nic nemají. Dokonce s námi chtějí obchodovat a prodávat nám ropu. Za naše technologie. A za módní spotřební zboží. Proto také naše tažená za "demokracii" a "svobodu", potřební pro odstranění bariér bránících konzumu našeho zboží. Ale to se chýlí ke konci, protože to co my můžeme nabídnout jim ve stejné nebo lepší kvalitě a za nižší cenu, můžou nakoupit v Jihovýchodní Asii. Nás těch našich pár luxusních značek ekonomicky nevytrhne, protože význam pro trh má masová spotřeba. Ano, je poptávka po jednom zboží. Ale i "letadélka a flintičky " nakoupí jinde. V Rusku, Číně.....

dandy 6.4.2007 12:44

Re: Stejné revoluční gardy jsou odpovědné za íránský jaderný a balistický program ? To je zásadní omyl !

 A to nás čeká, podle posledních zpráv, že EU zruší cla na dovoz ze zemí Afriky dříve kolonizovaných a dnes ekonomicky velice slabých. Bude to obrovská pomoc těmto zemím. Zrušení cla se bude týkat takových komodit jako je rýže nebo cukr. Naši zmírající zemědělci se mají na co těšit! Určitě nebudou levnější v produkci, než zbídačelé Africké státy. Opět se rozdáme pro záchranu světa a opět na to doplatíme sami.

F2 6.4.2007 13:15

Re: Re: Stejné revoluční gardy jsou odpovědné za íránský jaderný a balistický program ? To je zásadní omyl !

Hlavně ti pěstitelé rýže u nás zkrachují. Těch je mi líto.

a m i Z .M 6.4.2007 11:37

Paní Hybášková,

copak nechápete, že to nejpodezřelejší na protiraketovám projektu jsou figury, které se o něj zasazují. A to nejenom takové nuly, jako Vondra, ale i Vy. Podívejte se např. na Vaše horlení pro iráckou demokracii, zažil jsem, jak jste společně s ostatními komunistickými odchovanci na českou demokracii kašlala, ale pro tu iráckou jste zesměšňovala Česko, co to dalo. A dnes přijdete nepoučitelná ve stejném stylu např. s "ozkoušenou účinností kolem 68 %". To je blbost.

Vojta 6.4.2007 11:53

Re: Paní Hybášková,

R^R^R^

Tramíň 6.4.2007 10:44

Toš Evropani nedéte se!

 Já tem machometáncům nikdyk nevěřil. Oně si baby balijó do hader, že nevíš esli má jaký očiska, majó smysl enem pro kšeft a práca jim smrdí. Než by hledali vodu na zalití pola, toš hledajó radši kde sehnat raketu, aby s ňó mohli hrozit. Nale u nás só taky machometánci. Vřeštijó, že radar nechcó, že se vystěhujó esli bude a tak. Šak ať dó ke svém machometánci pitomí! Toš tak!

 Tramíň ně došel. To je na tom to néhorší!

Ondřej 6.4.2007 11:06

Re: Toš Evropani nedéte se!

Na Hané Tramín neroste pseudomoraváku.

trp 6.4.2007 11:41

Re: Re: Toš Evropani nedéte se!

 Toš tos ně dožral! Já tramíň nepěstuju, já ho enem piju. Na polu mám enem turkyňu a kerlóbky. Erteple si kópím v tem márketu. Pseudomoravák su, nebo ně Čecháci už dávno sebrali co šlo aji to jak békám. Jezdijó sem enem pro vino a só rádi, že majó svoju koloniju. Brno je pro ně enem zatáčka před Vídňó!

 Až natáhnu paprče, toš nebudete mnět ani teho pseudomoraváka a vino budete popisovat jako Plzeňské výrobek, jak ste to udělali s tým Nošovickým Radegastem! Už ho ani nepiju, bylo by ně z něho šófl!

 Toš Čecháci! Odkaď ste? Eště Slezany zbabréte na čecháče a už tak vám patří šecko aji naša nespisovina.

 Co Čech sem projezdil, nikde sem vinicu neviděl. V márketech ale samý vino v Čechách naplněné. Toš komu to kradete?

Tramíň 6.4.2007 11:57

Re: Re: Re: Toš Evropani nedéte se!

 Toš tos ně tak dožral, že sem se aji odkryl s menem. Ale šak co! Není to žádné hřích se hlásit k Moravě a psat jak zobák narostl. To nekerý píšó spisovnó češtinó, ale sviňárně.

Sch.glosátor 6.4.2007 12:11

Re: Re: Re: Re: Toš Evropani nedéte se!

R^;-D

Von 6.4.2007 10:38

"Zaprodankyně Mosadu"

Tak jsem článek paní Hybáškové přečetl PODRUHÉ a slovo Israel jsem kupodivu nenašel. Jak rafinovaně to ta "zaprodankyně Mosadu" pro nás Čecháčky nastražila, ale nás neoblafne, že?

Nás, experty na islám, kteří jsme prožiili drahnou část života v islámských zemích, nás, kteří jsme pronikli do plánů Pentagonu, nás, raketové a radarové odborníky a nás, odborníky NA VŠECHNO!!

V článku jsem našel jen malou chybičku - v tom rozdělení Evropy na třetiny chybělo explicitní umístění STŘEDNÍ EVROPY, ale zřejmě patříme do té největší skupiny. 

Harpyje 6.4.2007 10:56

Re: "Zaprodankyně Mosadu"

Z toho si noc nedělejte. Zde jsou diskutéři, kteří jsou schopni zaplést Israel, jeho "fašistickou vladu", sionisty a světové židovstvo i do článku o výrobě marmelády.

jirka.s. 6.4.2007 11:07

Re: Re: "Zaprodankyně Mosadu"

Paní Harpyje! Vsadím se, že vím koho máte na mysli!

Harpyje 6.4.2007 11:16

Re: Re: Re: "Zaprodankyně Mosadu"

;-D;-D

emersonskej 6.4.2007 11:20

Re: Re: "Zaprodankyně Mosadu"

;-D;-D;-D;-D;-D

RomanL 6.4.2007 10:20

Proč mám pořád takový divný pocit,

že evropské bezpečnosti by nejvíc prospělo, kdyby tu raketu na nás někdo vypustil...? Ale třeba se časem dočkáme, no co, ne?

Rys 6.4.2007 10:15

Pani Hybaskova je typicky priklad neloyality k CR

ale k Israeli kdyz se podivate na obsah jejich clanku. Tento typ politika se v posledni dobe stal predmetem sporu v USA po neuspesich v zahranicni politice zavinene jednostranou orientaci USA na Israel. U mnohych politiku je na miste se ptat zda je jejich vlast USA /pripadne CR/ a nakolik zastupuji zajmy Israele.

k.k. 6.4.2007 10:28

Re: Pani Hybaskova je typicky priklad neloyality k CR

Jediný neúspěch americké zahr. politiky je v tom, že v dnešní době hlas levičáckých multikulti aktivistů přehluší naprosto vše. Problém není zahr. politika USA, ale zrada Evopských levičáckých vlád.