26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

PRÁVO: Vrchnost kyne Lipníku

Prezident republiky se opět ve středu sešel s občany v Lipníku nad Bečvou, tentokrát v rámci ryze nevolebního turné po Olomouckém kraji. Od středy víme, že nejde o nějakou potulku, ale o prezidentův výkon práva shromažďovacího.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Němec 15.11.2017 6:07

Skvěle napsáno

Eman na předvolební kampani, kterou nevede, komplet všechno placeno z peněz daňového poplatníka, posílá na jednoho svobodného občana policejní komando, placené z peněz daňového poplatníka.

Ktož súúú Bóóóží bojovníííci

a zááákona jééého

nááárod volííí Topolááánka

a úúúfajtě v něěěho.

M. Drašner 15.11.2017 7:52

Re: Skvěle napsáno

neměli jsme tu nedávno v době návštěvy čínských představitelů něco podobného? Pardon, tehdy nepouštěli z okna fakulty hudbu, ale nevhodný prapor, že. A stejně to policie prošetřovala... Dodnes jsem nepochopil, na základě čeho.

P. Klíma 15.11.2017 5:58

"Úctyhodný příklad občanské angažovanosti"

Co hulíte, pane Kalvodo?

P. Boublíková 15.11.2017 5:37

Takže podle pana Kalvody

si může kdokoliv strčit do okna reproduktory a pouštět hlasitou hudbu na ulici.

Inu, od tak renomovaného právníka (který se horlivě snažil odrbat republiku o mnoho miliard v kauze Diag Human) bych čekala lepší znalost občanského zákoníku, konkrétně paragrafu o rušení okolí hlukem v míře (ne)přiměřené místním poměrům.

V. Kotas 15.11.2017 6:58

Re: Takže podle pana Kalvody

To jsme to dopracovali, když nám falešnej doktor práv káže o morálce.

P. Dvořák 15.11.2017 4:37

Tak mně to v principu jaksi připomíná,

jak policie před dvanácti lety rozehnala nelegální technoparty u Osečku na Nymbursku. Křeče kolem toho, co policie nesměla a nikdy nesmí a jak svým zásahem zasahovala do občanských svobod . . . ble ble ble.

Nebo jak policie porušuje občanské svobody tím, když majiteli objektu Klinika chce zaručit jeho právo na užívání nemovitosti . . . ble ble ble.

O morálce nám káže lžidoktor a spolutvůrce prapodivného dluhu ODA ve výši cca 70 mega, který "se" nedošetřil. Státní zástupce Kredba z případu odstoupil, resp. byl odstoupen, policie ani státní zastupitelství si dále netroufly vyšetřovat Téru, Kalvodu a špičky ODA.

M. Jandáková 15.11.2017 1:13

ND

Je nová doba. Hájení trendu trpného čekání na konec něčeho, o čem nikdo neví, co má od začátku znamenat, ani co má přijít po něm. Čas čekání na Godota.