4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Olin 14.9.2008 23:04

Tedy

když člověk přehlídne ty žluklý příspěvky, co se tu vrší, tak ho asi napadne, kde se vlastně bere tolik slušných politiků. Podle týhle přehlídky by je neměl kdo volit, zato lidí jako Tlustý by měla být plná grémia všech stupňů. Hybášková by měla správně zůstat v diplomacii, kam sprostný lid nevidí.

Ale odpověď je nasnadě - existují kromě těchto "autorů" i soudní voliči, a v těchto virtuálních kruzích se většina z nich ani neukáže.

PetrH 15.9.2008 0:00

Re: Tedy

Hybáškovou z diplomacie vyrazili, neb získala pocit, že místo reprezentování státu a jeho zahraniční politiky tu politiku bude bez ohledu na vládu a stát sama tvořit. Takže jí nezbylo, než se nechat zvolit do zbytečného orgánu, aby měla na tolik chleba, na kolik je zvyklá. Mimochodem, to, že ona "slušná politička" byla odsouzena k omluvě tomu "neslušnému" a nyní se i soudnímu rozhodnutí vzpírá, o ní vypovídá víc, než její oficiální životopis.

Olin 15.9.2008 9:10

Re: Re: Tedy

Ale taky se to tak dá říci.

Vždycky se to tak nějak dá vylíčit, když se chce, ovšem platí to o lidech, co se rozhodli žít život veřejně. nejen o politicích, taky o sportovcích, o muzikantech, ...člověk by se ale měl dobře dívat kdo je kdo. To jednou se objevil mimořádný průserář, měl na svědomí dost lidí, když se rozhodl převléknout kabát. Pak s ním ale pod novým vyznáním byly samé problémy, takže mu jeho kolegové důrazně doporučili, aby se laskavě odebral domů a mlčel. Pro jistotu ho doprovodili, aby si to ještě nerozmyslel. A když se po letech vrátil k veřejné činnosti, problémy propukly nanovo. S tím, kdo mu návrat umožnil, se pohádal, spory měl s autoritami kam přišel, skandální hádku měl i se samým "papežem", kolikrát musel utíkat, jak ho měli všude plný zuby, a nakonec se octl zády ke zdi a on se nerozpakoval zachránit se pod ochranou okupantů. Stejně na něj nakonec došlo a popravili ho.

Kdo to asi byl, že? Svět ho zná dodnes pod jménem Apoštol Pavel. Ten parchant může za to, že existuje církev.

F. Adamec 14.9.2008 20:26

Globalizovane zlocinecke rezimy a systemy

Centralizovane databazove systemy Oracle ridi temer 100% spekulativnich financnich transakci, podvodu, vojenskych systemu, vcetne jadernych, vojenskych teroristickych a okupacnich akci na Zemi. Centralizovany politicky rezim a informacni system neni utajitelny a udrzitelny, bezpecny a spolehlivy na 100%. Ctvrty nejbohatsi American a sef Oraclu, spekulativne prodal "sve" akcie v hodnote 900 mil. USD. Podle soudu nechal opakovane znicit dokumenty, zvukove zaznamy a e-maily, jez by mohly jeho tym usvedcit z klamani investoru v USA.  USA znarodnily hypotecni banky Fannie Mae a Freddie Mac, hypotecni dluh v hodnote 5 000 mld. USD. Trzni kapitalizace bank Lehman Brothers se spekulacemi propadla o 78 procent, z 11,2 miliardy na 2,5 miliardy USD, za 1 tyden. Miliony lidi zivori za mene nez 1 USD/osobu/den, denne na Zemi umira hladem az 18 000 deti. Komunisti si zvolili Havla a Klause, sabotovali EU a Euro. Ustavni zlocinci, Havel, Sacher, Klaus, Uhde, Pithart, Jicinsky, Rychetsky..., obnovili komunisticke struktury Charty 77, rasisticke Benesovy dekrety, perzekuce nestraniku a rozkradani jejich majetku komunisty, zavedli bez referenda bolshevicke NATO a V4, vrazdici zeleznou oponu CR-SK-AT, humanitarni bombardovani Evropy.

 

1993: Vaclav Havel k „humanitarnimu“ bombardovani vyzval pri otevreni Muzea holocaustu ve Washingtonu.

1995: Vaclav Havel prohlasil vsechny Benesovy dekrety za nedilnou soucast ceskeho pravniho radu.

2008: Senat CR zamitl zakaz propagace komunismu a nacismu.

PetrH 15.9.2008 0:02

Re: Globalizovane zlocinecke rezimy a systemy

Vy jste opravdu ukázkovej blb, to se často nevidí.;-P

Ladislav N :-))) 15.9.2008 21:19

Re: Antiglobalizovanej .... vypláchnutej...

;-DR^!!;-P

bibabu 14.9.2008 16:42

Vážení zastupitele, dejte si do držky

ˇVážení zastupitele na všech úrovních. sejděte se na Václaváku a dejte si do držťky a nestěžujte si nám obyčejným občanům se svými bebínkami, které jste si udělali sami. Vážená paní, Vy máte jistě daleko více nástrojů jak se domocí práva, vždyť jste seděla v Europarlamentu, proč jste se nepřičinala, aby to lépe všechno fungovalo. Já se soudím s ČP, která mi do pozemku  postavila v roce 1993 potrubí,  aniž bych o tom věděl, aniž by byly vyřešeny majetkoprávní poměry, aniž bych byla podepsaná smlouva, již 15 let užívá můj pozemek k podnikáni a já ještě platim jejich právnímu zástupci za zastupování soudniho sporu. Stavba není doposud kolaudovaná, z důvodu nevyřešených majetkových vzrahů. Nemyslíte si, že bych to měl být já, kdo žaluje Vám a dovolává se práva?!? Víte my máme dost svých problémů, nežalujte nám na sebe, radím Vám ten Václavak.

fifipírko 14.9.2008 16:51

Re: Vážení zastupitele, dejte si do držky

ten václavák, fakt by to bylo super, přijedu fandit. mohlo by to být i na velkých obrazovkách na náměstích, též v hospodě.....super předvolební kampaň.

Racek 14.9.2008 17:21

Re: Re: Vážení zastupitele, dejte si do držky

No a to ještě dneska v poledne, jak si pozval Moravec do televize toho kříšťálového, aby od něj získal morální kredo ke kauze Tlustý, Morava, alias ODS, tak to mě Moravec fakt dostal. To už si ten národ opravdu nezasluhuje. No oběd jsem musel odložit, bylo to fakt na blití. Úpřímně křišťálově nevinný čistý, jak lilium. Chyběl tam ještě Čunek. Holt lid potřebuje vzory, má je mít!(Y)(Y)  

Vodička-sapér 14.9.2008 19:55

Re: Re: Re: Vážení zastupitele, dejte si do držky

Ono  to vypadá tak,  že moderátor  Moravec,  už  v poměrně  dlouhém pobytu  v  tomto politickém  voňavém  údolí,  jím  silně načichl.To  jeho tolik  zvědavé  až trapné: " Řekněte  jasně,  teď  kdyby,  a kdyby,  co  kdyby,  promiňte  kdyby...........". Ono se taky říká,  kdyby  byly  "někde"  ryby, nemusely by být  rybníky! 

Vodička-sapér 14.9.2008 20:17

Re: Re: Re: Re: Vážení zastupitele, dejte si do držky

Dodatečně,   ještě jednou, ze  života,  kdyby: " Kdyby  ty  muziky nebyly,  tak už jsem  měl  dneska  v  Praze  tři  vily. Uprostřed  růžovou  zahradu,  chodil  bych  s  rukama  dozadu".

Slávek-Valašsko 14.9.2008 14:47

A už je to tady......

A´t to bylo jak  to bylo... předvedli jste co jste zač všichnií dohoromady ohanite se demokracií, Masarykem a zbožností a kdo ví čím ještě. A  hlavně láska a pravda měla zvítězit  nad lží a nenávistí. A vida jak se Vám to povedlo. Zbyl  smrad touhy po moci, penězích a nekonečné lži a občane plať. Nejste  nic jiného než zaprodanci v cizím žoldu a  díky Moravovi za to že ,to svlékl" donaha" A Vy neskuhrejte.Za socialismu jste byla v diplomatické službě  Vámi dnes tolik nenavíděného socialistického státu, pak několik převleků a vydržela a teď bysta si chtěla zahrát na matku čestnosti a svátosti. Odhoťe škrabošku lidé už poznali vaše cíle, no ale nic naplat  jste u koryt z rozhodnutí protektorů tohoto pašálíku v srdci Evropy: Jaké je tu   politické klíma neljlépe dokresluije fak. Vláda- demokratická a humání, která není "jako oni" sebere dětem ve školkách mléko a pak  za reformou  ušetřené  prostředky pošle  žoldáky do  světa.... a vy ta\kovým prasárnám fandíte paní Europoslankyně.

PetrH 15.9.2008 0:14

Re: A už je to tady......

A vy jste další pablb. Nemám Hybáškovou rád, ale nelžu o ní. Za socialismu studovala arabistiku, doktorát si udělala v r. 1989. Na MZV nastoupila v r. 1991. Pokud fakta. Ale s tím mlíkem jste mě dostal. Ve vašem podání to vypadá, jako když si chudé děti nosí do školy mlíko z domova a zlá vláda jim ho ukradne, prodá a za vyzískaný peníz najímá žoldnéře.;-D

Slávek-Valašsko 21.9.2008 16:54

Re: Re: A už je to tady......

Milý pane- kdy paní Hybášková nastoupila na MZV je zbytečné pitvat , každý máme svůj pramen. Na fakta dovedete reagovat zběsilými nadávkami, ne si fakta utřídit a přemýšlet o  nich. Dřívě pravda  rudá  dnes modrozelená a tak dokolo, každý jsme jiní a každý budeme  mít své argumenty.Snad pravda  a láska zvítězí i ve vašem světě.....Mám s Váma trpělivost.....

PetrH 14.9.2008 12:27

To víte že ne, madam,

určitě se neomlouvejte! Nikomu. On to od vás stejně nikdo nečeká.;-P

milkom 14.9.2008 10:09

Tlustý je podivná osobnost

... o tom co a proč dělá, či udělal se dá diskutovat z několika úhlů pohledu. Najdou se ale i činy a postoje, které byly užitečné. U paní Hybáškové kromě notorického lhaní a falešného obviňování jiných politiků nic nenajdete - alespoň ne pozitivního. O tom kdo z těch dvou je větší kreatura v české politice nemám žádnou pochybnost.

Frank 14.9.2008 6:31

Paní Hybášková, český rybník je jenom jediný.

A snahou kandidátů je se do něj dostat. Včetně vás. A když hrozí výlov, tak za se každou cenu kapříci snaží udržet. A to všechno kolem jsou jen kecy, které to mají zastřít.

král sýrů 13.9.2008 22:55

Bolševik zůstane bolševikem, kdyby na sůl nebylo

Soudruh komunista Tlustý je největší prase české politiky

Slávek-Valašsko 14.9.2008 14:54

Re: Bolševik zůstane bolševikem, kdyby na sůl nebylo

 Tlustý nebyl nikdy komunistou byl jen prospěchář,který jel vpřed jak to šlo až ho  uklovalo vlastní zmodralé hejno.Škoda že zapoměli jak věrně sloužil ... co  všechno zosnovoval, ale nic mu to není platné.,dosloužil jako někteří obroditelé - pounorového svazactva po  šedesatem osmem a v tom je tak torchu paraela  a poučení.... a pak že boží mlýny nemelou..

král sýrů 14.9.2008 18:32

Re: Re: Bolševik zůstane bolševikem, kdyby na sůl nebylo

Tak jest Slávku. Je to hajzlů prospěchářských Král

clay 13.9.2008 22:50

mrtvola o jiné politické mrtvole

sebestředný blábolRv

Pavel 13.9.2008 22:35

ach jo

Hybášková, pokud vím tak jste slovně střílela do svého nadřízeného pomoci médií. O co Vám vlastně jde? :-) Jste stejný ublíženec jako Tlustý :-)

Kajda 13.9.2008 19:13

Tak takovýhle blábol

mohou otisknout akorát v Právu a převzíta tady na NP.

Pája 45 14.9.2008 11:38

Re: KAJDA

Proč si myslíš, "kajdo", že blábol se dá otisknout jen v Právu, MfD, Lidovky a další noviny bláboly netisknou? Zdůvodni nám to (v rámci demokratizace společnosti)?

jirka.s. 14.9.2008 17:03

Re: Re: KAJDA

Souhlas, bezpečnostní referente! Co teprve třeba Hal/ó noviny, že? Teprve tam by to získalo tu správnou rudou patinu! ;-)

dvd 13.9.2008 18:17

Tak pokud někdo nevěděl

co si představit pod výrazem chucpe  tak po přečtení expektorace pí.Hybáškové to už ví.

Pavla 13.9.2008 18:01

Jano,

držíme Vám palce.Modlíme se za to, by takových lidí jako jste Vy bylo v politice více.Potom by i situace     v našem státě byla lepší. 

Ladislav N :-))) 13.9.2008 22:26

Pavla IP: 89.24.118.xxx - Hybášková se musí omluvit Tlustému a dát mu 50 tisíc

Hybášková se musí omluvit Tlustému a dát mu 50 tisíc

;-P Že vy jste čerstvě přiletěla z Marsu? :-)

Fišta 14.9.2008 20:25

Re: Pavla IP: 89.24.118.xxx - Hybášková se musí omluvit Tlustému a dát mu 50 tisíc

Ne, je jenom blbá...

Eva 15.9.2008 12:03

Re: Jano,

Svatá prostoto