3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

PRÁVO: Státní zastupitelství na mediálním poli

Padouchy mít musíme. Bez nich nemůže správná strana zákona existovat a nutí bdělé státní zástupce k pořádným výkonům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Zelenka 3.5.2014 12:36

Labutí píseň

Krásná labutí píseň dinosaurů, klientelistických ódéessáků, podnikatelů zbohatlých na přerozdělení moci a majetku státu. Smečka vyjících Vlků skučí, že je od kosti vyhání smečka jiných predátorů, obé se držíce pánů klausových slov, co není zakázáno, je dovoleno. Nemyslete si, že lid poddaný bude po vás vzdechat, po té co jste zprofanovali politické myšlenky, mlaskali u žlabu a naučili jste lid konzumu, ten půjde s tím, kdo dá větší žvanec, či levnější v akci.

P. Lenc 3.5.2014 13:22

Re: Labutí píseň

Ale božínku, u čehopak to mlaskáte vy?U Haló novin, nebo Babišových koblížcích.Opravdu soudružsky úderné.

Š. Hašek 3.5.2014 13:37

Re: Labutí píseň

Končí éra běžných (všude) postihovatelných (malých) lumpů (jde to pomalu), neboť někdo přímo čerpající peníze na základě zákona (a pro tento zákon hlasující) jest napříště antikorupčník/budovatel.

Je mi líto, pane Zelenko, ale nějak v tom plavete. A i díky Vám budete Babišovi platit výpalné. A i díky Vám jest Babiš nezloděj, ale obrvelkopodnikatel a vymetač "toho bordelu".

Největší příjemce korupčních/státních/dotačních peněz. Kam se hrabe nějaký Bém z ODS! Chápete??????

P. Zelenka 3.5.2014 15:47

Re: Labutí píseň

Pane Hašku podejte si s Lencem ruku, oba jste to vůbec nepochopili. Klient nahradil klienta. Mě to vadí z podstaty, vám možná proto, že jste ODStrčení klienti.

M. Prokop 3.5.2014 16:26

Re: Labutí píseň

Z komunistické nebo socanské podstaty?

Š. Hašek 3.5.2014 19:26

Re: Labutí píseň

Pane Zelenko,

ze zlodějička (přisátého na politika) se nyní stal vážený politik (ani už se nepáře s nějakým kamuflováním své hlavní činnosti) - "konečně s tím bordelem zatočíme"!

Mně taktéž vadí obojí, ale nevidím zlepšení v transformaci ze "zloděje lízátek" na "odvozce celého supermarketu domů". Zjednodušeně. Poznámku stran ODS jsem jaksi nepochopil.

M. Prokop 3.5.2014 16:26

Re: Labutí píseň

Ta zásada, že co není zakázáno je dovoleno, je základem funkčních právních řádů fungujících a prosperujících států.

Naopak, co není povoleno je zakázáno, byl princip socíku a víte kam to dopracoval - ačkoliv, jak tak na vás koukám, nejspíš nevíte, nebo vědět nechcete.

P. Zelenka 3.5.2014 18:30

Re: Labutí píseň

Už jsem měl strach, že se neozvete pane Prokope. Základem právních řádů je i nepsané právo, třeba taková morálka. Máte pravdu, že morální právo není trestní právo, ale morální odsouzení nevolením "provinivších" se politiků je odpověď voličů a slovy Cimrmana můžete o tom diskutovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak asi všechno, co se s tím dá dělat. ODS svým přístupem znechutila pravicové voliče a umetla cestu levicovým a populistickým politikům. Vrať se k nám morální pravice, jinak pán bůh s námi pod "socíkovou" taktovkou.

M. Prokop 3.5.2014 21:11

Re: Labutí píseň

Nic proti morálce, jinde píšu, že velmi snižuje transakční náklady a je velmi potřebná a užitečná.

Což ovšem nic nemění na tom, že zásada "co není zakázáno je povoleno" je taktéž velmi potřebná a užitečná, všechny ostatní alternativy jsou horší.

ODS mne také nasrala, takže už ji dost dlouhou dobu nevolím.