3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

PRÁVO: Soudružka Marta

Dne 13.2.2014 vystoupila soudružka poslankyně za KSČM Marta Semelová v pořadu ČT 24 Hyde Park. V téměř hodinovém pořadu zaútočila na soudobý kapitalismus. S tímto režimem jsou spojeny bída, nezaměstnanost, bezdomovectví, nízká úroveň zdravotnictví a další negativa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 21.2.2014 0:54

Doznání

To, že téměř čtvrt století po pádu "říše zla" do žumpy dějin budeme mít v parlamentu skutečnou komunistku (sprostější nadávku neznám) mě tehdy nenapadlo ani v nejhorším snu. Něco jsme opravdu udělali blbě a to hned na začátku (měli jsme je odsoudit podle jejich zákonů o vlastizradě a poslat je do jejich kriminálů)!

Z. Sohorova 19.2.2014 23:36

debilek = J. Sládeček

Sladecek ukazka debilka jak na netu, tak v realu... Tato bolsevicka kreatura se slepicim mozeckem a zastance Semelove a darebaka Filipa prijde stejne jednou zavrit do saskarny do klece  Je to vlastne chudacek...

M. Steiner 19.2.2014 23:05

děkuji

Děkuji za diskusní příspěvky.

JUDr. Marek Steiner

marek-steiner@hotmail.com

P. Papež 19.2.2014 19:49

Kdyby

Kdyby před třídu, ve které bych měl své děti, předstoupila soudružka se vzhledem coury z E 55, hodně bych přemýšlel o změně školy, navíc, když bych zjistil co je to za "člověka" a hlupáka. Navíc v Parlamentu !!!!!!!!!!!!!!  Hlavně příště  nevolit  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J. Urban 19.2.2014 19:20

Ještě že ta rudá ho-wada jsou tak tupá,

že se sama iniciativně odkopou... úsměv ovšem mrzne na rtech, když si uvědomíme, že zhruba každý pátý Čech se s názorem soudružky ztotožní :-(

J. Sládeček 19.2.2014 21:33

Re: Ještě že ta rudá ho-wada jsou tak tupá,

Tupá jako demokraté?

Z. Sohorova 19.2.2014 23:39

Re: Ještě že ta rudá ho-wada jsou tak tupá,

Sladecku dejte si sem Vase foto at kazdy vidi jak vypada pravej  komunistickej trotl  Tu moravskou orlici jen urazite  neni mozne aby na morave zil takovej chudak a debil jako vy,,

M. Sedláček 19.2.2014 18:32

Podejte TO a je to.

Ale ono je lepší pindat na netu, že? Tím samozřejmě netvrdím, že to není blbá kráva.

M. Kosejk 19.2.2014 18:57

Re: Podejte TO a je to.

Mluvit o problému komunistů je tisíckrát prospěšnější než podávání trestních oznámení. Jasně, pokud jsou lidé stíháni za zlehčování zločinů nacismu - tak by bylo spravedlivé stíhat i zlehčování zločinů komunismu. Ale opravdu něčemu pomůže, když tyhle lidi budou stíhat a soudit prokurátoři a soudci, kteří mají většinově podobný kádrový profil jako soudružka Semelová?Já opravdu nepotřebuji žádné soudní rozhodnutí k tomu, abych kecy nácků a komoušů považoval za verbální odpad - a obráceně zase platí: Žádný podělaný prokurátor a soudce nesmí  svým rozhodnutím diktovat, co si smíme myslet a co smíme říkat.

Nejspravedlivější by bylo, kdybychom trestně nestíhali verbální projevy nacistů i verbální projevy komunistů - a postavili se k tomu občansky - pohrdat jimi, nevolit je a jejich kecy ignorovat.

M. Steiner 19.2.2014 22:58

Re: Podejte TO a je to.

V Evropě to neplatí. Např. Spolková republika Německo či Rakousko. V USA každý občan může mít zbraň. Je to dokonce ústavní právo. Dnes se zjišťuje, že kontraproduktivní. Nepomáhá k obraně svobody a demokracie, ale k většímu počtu vražd.

M. Steiner 19.2.2014 22:58

Re: Podejte TO a je to.

J. Sládeček 19.2.2014 17:23

Nepůjčují si demokraté z USA peníze v komunistické

Číně, aby nezbankrotovali?

P. Gabriel st. 19.2.2014 17:05

K čemu jsou takové nářky a diskuse?!

Není-li vůle zakázat svinskou, krvelačnou komunistickou ideologii a krví nevinných obětí zbrocenou komunistickou stranu? Pak si bolševička Semelová může beztrestně lhát jak a co jí libo a kde jí libo.

M. Kosejk 19.2.2014 17:26

Re: K čemu jsou takové nářky a diskuse?!

No, když i ta vaše strana údajně křesťanská strana (KDU-ČSL) nemá problém porušit lustrační zákon a dohodnout se na vládě s bývalým protekčním členem KSČ, který je registrován jako agent STB  - tak se fakt nemůžeme divit, že komoušům rostou křídla. :))

M. Kosejk 19.2.2014 17:29

Re: K čemu jsou takové nářky a diskuse?!

oprava: No, když i ta vaše strana - údajně křesťanská strana (KDU-ČSL) - nemá..

Z. Sohorova 19.2.2014 16:32

Semelova smrduta je kreatura

Naplit ji do obliceje je malo

J. Sládeček 19.2.2014 17:22

Re: Semelova smrduta je kreatura

Komu Kárlovi?

V. Linhart 19.2.2014 16:06

Ono asi takto.

Na internacionální pomoc si potrpí kde kdo, nejen Rusáci. Dokonce i my si spravujeme chuť pomocí okupací dříve v Íráku a nyní v Afghánistánu. Na druhou stranu okupace ČSSR stála 85 obětí(je zajímavé, že to číslo se neustále zvětšuje, snad podle politických preferencí zveřejňovatele) a okupace Afghánistánu nějakých 200 000(údaje se nezveřejňují, jen odhadují), Rusáci nepořádali hony na odpůrce a jejich podporovatele jako jiní,zalezlí ve svých posádkách. Tím samozřejně nezlehčuji fakt napadení spřáteleného státu, ale myslím si, že snaha vyvázat se z politického vlivu ani ani přední světové mocnosti nenechá klidnými, natož bezvýznamnou mocnost druhého řádu.

Z. Sohorova 19.2.2014 16:26

Re: Ono asi takto.

Je zajimave jak bolsevici umi zakerne uhnout od zkutecnosti a jak ty sve komunisticke zrudy umi omlouvat ruznymi zpusoby co se deje ve svete a pod. Jak nekteri hlupaci hned sem zacnout psat co je v Afganistanu a pod

P. Gabriel st. 19.2.2014 17:13

Re: Ono asi takto.

Pane Linharte, vy melete, jak mladé vrany, teda jak stará Semelová. Režim v Iráku po celou dobu své existence na někoho útočil a někoho napadal. Sýrii, Írán, Kuvajt... O žádné okupaci nemůže být řeč. Šlo o zastavení krvelačného režimu ne nepodobného těm bolševickým. Dnes je v Iráku svobodně demokraticky zvolená vláda, která si může řešit a řeší problémy své země po svém. Jak vidno, Iráčani nemají moc vůle se přextat zabíjet a začít spolupracovat mezi sebou. Podobně i v Afganistánu. Již jste zapomněl, odkud vzešel útok na Dvojčata a řada jiných teroristických činů po celém světě? A myslíte, že ti dobrodějové z Al Kaidy byli a jsou Afgánci?

V. Linhart 19.2.2014 18:10

Re: Ono asi takto.

A vy jste zapomněl, proč vzešel útok na Dvojčata? Z pohledu největšího agresora posledních 25-ti let je naprosto nepochopitelné, že Írácká, Američany dosazená kolaborantská vláda není schopná dojít nějakého konsensu s těmi, kteří se odmítají podřídit cizinci dosazené a náležitě dotované vojenské juntě, která zvítězila v pseudovolbách, o jejichž demokratičnosti lze s úspěchem pochybovat. 50 usmrcených v Íráku denně jde tak na vrub okázalého sociálního inženýrství, který Západ a především USA aplikují bez základního respektu k historii regionu a místních kulturních a politických tradic. Co se týká Al-Kajdy a  wahábismu, kterým je tato ovládána, tak jsou zřetelné nitky ideologické a finanční podpora ze strany Saudské Arabie, jedné z předních despocií v oblasti a tamní přední spojenec USA. Tam měly padat bomby odvety a ne do Íráku a zuboženého Afghánistánu.

F. Matousek 19.2.2014 19:39

Re: Ono asi takto.

máte úzasné míchání v hlave.

Nejakej názor na pitchu Semelovou by nebyl?

Z. Sohorova 20.2.2014 2:38

Re: Ono asi takto.

Jasne   Tak ze pane V. Linhart jste bracha Semelove

I. Dekyský 19.2.2014 15:20

Holt asi

není socialismus jako socialismus, "myslitelé" z Pražské kavárny se z salonního socialisty a antidemokrata Havla také mohou dodnes podělat. I když to je, byla a bude vždy stejně zrůdná ideologie a to i v momentě, kdy v ní věří pamatený Václav Havel.

Z. Sohorova 19.2.2014 16:28

Re: Holt asi

No pomateny jste Vy uz s tou foteckou ve Vsem profilu troubo

P. Gabriel st. 19.2.2014 17:17

Re: Holt asi

Pane Dekyský, pan Havel měl jistě, jako kdokoliv jiný, řadu nedostatků. Určitě ale nebyl socialista a jižn vůbec ne antidemokrat. KDE V SOBĚ BERETE TU NEOMALENOU DRZOST A SPROSTOTU VŮBEC NĚCO TAKOVÉHO PSÁT?!?! Co jste pro obnovení demokracie u nás konkrétně udělal vy osobně?

Z. Sohorova 20.2.2014 2:41

Re: Holt asi

To mate tezky kdyz si da nekdo do profilu ze je santa klaus,tak co od neho muzete cekat za prispevek  santa  muze svoje bludy akorat radit detem

P. Vaněk 19.2.2014 13:46

V ČR je tolerována extrémní levice

Aspoň vidíme, jaké postavy skrývá a chrání ve svém lůně extrémní levicová KSČM jejíž existence na naší politické scéně je odporující zákonu, na čemž se podepsal po převratu v listopadu 1989 V.H. a všichni ti pravdoláskaři. Je zajímavé, že tato situace nevzrušuje nikoho z těch, kteří by měli konat a extrémní levice a její konkrétní představitelé nejsou v hledáčku policie a státního zastupitelství.

Z. Bureš 19.2.2014 14:40

Re: V ČR je tolerována extrémní levice

Mluvíte mi přímo z duše......

Absolutně nechápu, že náckové jsou za extrémismus a propagování fašismu hnáni před soud - a bolševická pakáž za jedno a to samé - nikoliv !!!

A přitom platí, že před zákonem jsme si všichni rovni........anebo, že už si jsou někteří z nás opět "rovnější" ???

P. Gabriel st. 19.2.2014 17:23

Re: V ČR je tolerována extrémní levice

Pane Vaňku, dovolil bych si drobně doplnit, že V.H., možná naivně a mylně s ohledem na skutečný morální základ většiny společnosti, předpokládal, že komunistickou stranu není třeba zakazovat, že zanikne rychle po té, co ji voliči budou důsledně ignorovat. To, že se mýlil, není obžalobou jeho, ale nás všech! A že, ač je komunistická ideologie ze zákona nezákonná a protiprávní, nejsou naše soudy schopny zakázat KSČM je především obžalobou naší justice. Je to právně stejně v pořádku, jako rozhodnutí NS, že svědectví vyšetřujícího policisty nelze použít jako důkaz.