19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

PRÁVO: Smyčka se utahuje. Ale jaká a kolem koho?

Sobotní Lidové noviny měly na titulní stránce shora uvedený titul „Smyčka se utahuje“ i s třemi fotografiemi „obviněných“. Uvnitř pak byl text pana Kamberského s ještě drsnějším titulkem „Mordor v obklíčení“. Tak to je tedy síla. Zvláště, je-li vše uvedeno na titulní straně jako „Kauza LN“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Chaloupka 29.9.2014 9:05

Není na čase, aby toho Šlachtu vystřídal někdo schopnější?

To je vždycky humbuk, jak zasahují "jeho hoši" a výsledek: kde nic, tu nic. Ani na vazbu to nestačí.

J. Schwarz 29.9.2014 8:40

Re: Četl jsem to jen po Janouška.

Janoušek sice asi není "rovný, poctivý a čestný", nicméně je třeba si přiznat že nebýt mediální kampaně a nebýt toho, že šlo právě o Janouška a ne o "běžného občana" celý případ by se asi řešil jinak. Ostatně, sám jsem v televizi viděl reportáž o tom, jak člověk, co smetl na přechodu dva lidi díky známostem / tohle je ta pravá justiční mafie / ani nepřišel o řidičák a v řadě dalších případů byli zase úředníci tak "liknaví" že případy byly promlčeny - a to šlo kolikrát o horší věci než v případě Janouška.

J. Hruška 29.9.2014 8:28

Lesniaku!!

Pane Lesniaku soudíte podle sebe, nikde není psáno "rovný, poctivý a čestný". Chudáka ze sebe děláte Vy sám. Dále to nemá smysl. Josef

F. Lesniak 29.9.2014 8:03

Četl jsem to jen po Janouška.

Dále to nemá smysl. Chudák Janoušek, rovný, poctivý a čestný člověk a je podle Vlka zostuzen a dehonestován. Podle Vlka byl postup policie daleko za hranou. Ano byl, protože kdyby se toto stalo normálnímu občanovi, tak má okamžitě po řidičáků a noc stráví na záchytce nebo v cele předběžného zadržení. Vlk místo dlouhých plků by měl sypat raději ptáčkům a labutím.

P. Lenc 29.9.2014 7:38

Re: Krásná krása :-)!

Opravdu se dá pouze připojit.Dík za článek.

E. Sevrát 29.9.2014 7:33

Re: Kdo platí Karla Randáka?

Komunista Zdeněk Svěrák se již "napravil" .

K. Frauknecht 29.9.2014 7:31

Krásná krása :-)!

Podepisuji v plném rozsahu. Díky.

O. Slavík 29.9.2014 7:25

Re: Kdo platí Karla Randáka?

Obama? Neé ? Že by to byl Zdeněk Svěrák ? Taky ne ? Tož pak zbývá už jen Vladimir Vladimirovič !!!

J. Mannheim 29.9.2014 7:22

nevím proč

ale články pana Vlka mi v souvislosti s tím Mordorem připomněly tohle: http://www.fantazeen.bluefile.cz/prsten-socialismus-neznici/ je vidět, že se pan Vlk dobře vyučil

O. Slavík 29.9.2014 7:22

Re: na Kamberského prdu jste si přihřál prd vlastní

Stručné, ale naprosto přesné zhodnocení !!!

P. Maleček 29.9.2014 5:16

Trauma přiznáno, teď ho ještě vyléčit

Pana Vlka ctí, že nám konečně otevřeně potvrdil své trauma z dětství, kdy jeho otce - hodného komunistu vzali hákem ti zlí komunisti. Ale hodnotit dnešní svět prizmatem tohoto traumatu nejde. Samozřejmě až na kritičnost k propagandě aktuálně vládnoucí kliky, která si vždy svět přizpůsobuje k obrazu, či spíš kapse své. Ale spatlat dohromady rudého islámistu Obamu (v tom p. Vlk trefuje do černého), "velkou protikorupční revoluci", Havla a Lenku Bradáčovou chodící se radit na americkou ambasádu, a to jen proto, aby pan Vlk zamaskoval bídnou podobu české politiky a tím "správy" státu je už moc silné kafe, spařené právě tím páně Vlkovým traumatem.

Že jsou v Česku organizovaně seshora vykrádány veřejné finance a majetky a to ve výši převyšující částku, kterou si stát půjčuje na pokrytí svého každoročního dluhu, to už se snad doneslo i k ztraumatizovaným uším páně Vlka. Stejně jako to, že v tabulkách korupce Česko vévodí evropským tabulkám, stejně jako Spatra zkorumpovanému českému fotbalu.

Přesto je, ano až zoufalá (v tom má p. Vlk pravdu) snaha těch, kteří se s tím něco snaží dělat, panu Vlkovi k smíchu. Naopak Vlk dokonce ty, přes jejichž prsty mizí ty státní miliardy obhajuje. To s teoreticky správnou a citacemi z bible doloženou pravdou, že nemůžou být předem označeni za zloděje.

A jaksi zapomíná, že i Kristus, když už se nemohl dívat na obchodníky v chrámu božím, kteří zablokovali jeho "provoz" je drsně vyhnal s tím, že jsou všichni zločinci. Že by je předtím nechal vyšetřit, pak svolal řádný soud a teprve až na základě jeho rozhodnutí ty odsouzené za dodržení jejich práv nechal slušně vyvést, o tom v bibli není ani slovo.

Ono totiž když drzost zlodějů, ke všemu krytých politiky a i částí policie a justice překročí všechny meze, až stát začne kolabovat (co je jiného půjčovat si na to, co nelze díky rozkrádání zaplatit) nelze mlčet a čekat na spravedlnost boží. A na českou justici tuplem ne. Tam hledejte ten problém p. Vlku, ne v těch které zesměšňujete a pomlouváte.

J. Vyhnalík 29.9.2014 1:11

Kdo platí Karla Randáka?

To je otázka, na kterou by měla odpovědět policie a SZ, jenže ne ÚOOZ a současné SZ. Karel Randák se svojí soukromou tajnou službou zrekrutoval a připravil hlavního svědka v kauze Oleo Chemical, ale i v dalších "kauzách" týkajících se Ivo Rittiga, jeho špionážní akce stála i u kořenů akce proti Petrovi Nečasovi, zajistil Topolánkovy fotografie z dovolené v Toskánsku atd. atd.

Náklady za jeho soukromou agenturu odhaduji na desítky milionů. Kdo to platí?

J. Jílek 29.9.2014 0:53

na Kamberského prdu jste si přihřál prd vlastní

škoda, zdevastoval jste správnou věc