17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

PRÁVO: Pyrrhův 7. listopad

7. listopad je zajímavé datum. Nejen že toho dne kdysi došlo k ruské komunistické revoluci, načež byl tento 7. listopad nazýván dlouho listopadem vítězným. 7. listopadu 2012 došlo k jiné, historicky mnohem méně zajímavé, ale dosud živé události.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Gavlák 18.7.2013 7:21

Moc se mi líbí,

že se dnes jen stačí podívat na titulek a čtenář rovnou, jestli je autor "pravicový" nebo "levicový"... Zajímavé je, že nikoho nezajímá podstata problému - premiér své souložnici zařídí kšeftík, ve kterém bere víc než prezident, z veřejných peněz, tím dotuje sám sebe, neb s ní žije, holka úkoluje kontrarozvědku a nejen ji, domlouvá "čisté" kšefty s hochy, o kterých Nečas tvrdí, že jsou již dávno mimo hru... Není to dost na to, aby padl premiér a došlo k nějaké sebereflexi (které, jak vidno z reakcí, už ODS asi není schopna a potřebuje pořádný nářez ve volbách)? Problémem není státní zástupce, ale nestoudnost "elit"...

P. Schuster 18.7.2013 8:02

Re: Moc se mi líbí,

Kde jste přišel nato, že paní Nagyová brala více něž prezident? Asi z našich geniálních medií. Ale pravda je jinde. Pan Oldřich Kužílek, jehož povoláním je hlídání politiků a úředníků, řekl nedávno v televizi jasně, že plat paní Nagyové je například čtyři krát nižší, než odpovídající plat jejího kolegy v Anglii, takže výše platu paní Nagyové není to podstatní. Je srovnatelný s ostatními platy úředníku u nás.

Paní Nagyová patří do kategorii lidí s nadprůměrnou sociální inteligencí jako i například lobista Roman Janoušek, což je dostatečná kvalifikace na její bývalý post.

Z. Švrček 18.7.2013 11:44

Re: Moc se mi líbí,

Ale jděte, podívejte se jen do historie, kolikže takových madame de Pampadour, či Dian de Poitiers bylo a hned se vám uleví. To samé se přece dělo děje a dít bude v politice ať tam bude kdokoliv. I ten nejčistší se v politice musí nějak pohybovat a prosadit a nikdo, říkám NIKDO mu to neumožní bez nějakého protiplnění z jeho strany. Tudíž, každý má svoji Nagyovou a le jen slaboch jí podlehne.

F. Kusák 18.7.2013 15:11

Re: Moc se mi líbí,

kdyby byl Nečas frajer chlap, přizná, že je Nagyová milenkou a partnerkou, dohodne se s ní na odchodu a normálně se rozvede. Z pozice premiéra, měl-li, jak tvrdil, čisté svědomí, neměl odstupovat. Poškodil tím totiž nejen sám sebe, ale i vládu, ODS a navodil tuto politickou krizi. Jenže on si Nagyovou normálně vydržoval z peněz daňových poplatníků. Manželku nechal sledovat tajnou službou a do všelijakých lumpáren nastrčil svou milenku a když to prasklo, hodil ji přes palubu. Dnes, jako řadový poslanec, káže vodu a pořádá hloupé tiskové konference, které mě osobně vůbec nezajímají.

Běžte k čertu, pane Nečasi!