3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

PRÁVO: Protistátní centrum

Každý z nás má občas pocit déjà vu, tedy již dříve viděného. Přepadlo mne to v okamžiku, kdy jsem se dočetl v MfD, že protimafiánský útvar ÚOOZ již od roku utajeně prověřuje případ kolem Jany Nagyové jako "podezření ze sabotáže".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sulc 21.5.2014 2:28

Re: Turčin horší Turka..

A nejvice tomu napomohl Karel VI. Kdyby byl trochu predvidavy, poznal by, ze si Cesi neumi vladnout a zemi by rozdelil na cucky a pridelil dalsim risskym zemim. A tam by fachcili, drmolili nemecky a zadni Slansti, Gottwaldove, Husakove, Novotni, Zapotocti a podobna zouzel by se neurodili. Ani kun by mozna nerehtal //blbe// ale tahal.

J. Kovaříček 21.5.2014 2:28

Re: Turčin horší Turka..

Ano, ti predvalecni komuniste zasevali seme zla, ten odkaz pane Vlkova taticka nelze odbourat. Teror nastal v Rusku uz nastupem Lenina, Stalin byl jen logiclym pokracovatelem v dile marxisticke ideologie. Tak to dopadlo vsude, kde se tito "pokrokari" dostali k moci. Kdo vstoupil do strany mel vedet do ceho se dava. Kdo chtel vedet, tak vedet mohl. Uz ve dvacatych letech napsal Capek svuj

prosluly clanek Proc nejsem komunistou. Ovsem Capek byl inteligentni, moudry a charakterni clovek. V tom to je, pane Vlku.

Z. Jemelík 21.5.2014 1:58

ďábel se skrývá v detailu

Tvrzení o tom, že v době Pospíšilova působení na ministerstvu spravedlnosti ve skutečnosti za něj vládla Lenka Bradáčová, je naprostý nesmysl. Působila pár měsíců jako stážistka, a pak se vrátila do státního zastupitelství. Nějaký čas byla Pospíšilovou externí poradkyní, ale na ministerstvu se vyskytovala velmi vzácně. To platí o jeho prvním mandátu, za druhého mandátu se tam již nevyskytovala vůbec.

Považuji Jiřího Pospíšila za špatného ministra, ale ministerstvo skutečně řídil osobně.

V. Kun 21.5.2014 1:39

Turčin horší Turka..

!!! ... v letech 1948-1954 bylo v  procesech s

"nepřáteli" odsouzeno 95 600 os.    ... o dalších 35 dílčích procesů. ... 639 osob, státní soud vynesl 10 rozsudků smrti, 48

trestů těžkého žaláře na doživotí         To si pan V.Vlk st neuvědomuje, že právě k těmto zvěřstvám dopomáhali

lidé jako jeho tatíček - předválečný komunista, který už tenkrát boural

demokratické ČSR !!

A. Richter 21.5.2014 1:21

To je mi novota.

Já to říkám už dávno, že tu vládne dobře řízená mediokracie.

Koukněte na diskuzi na "novinky.cz". Nesouhlasíš? Jsi fašista! xenofob! onoformní buhalista! břichomluvec! oxydofág! aj.

.... *8-(((