5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

PRÁVO: Protistátní centrum (2)

Žijeme v mediálním světě. Vědečtěji a světově řečeno: v globální mediální vesnici, v kterou se proměnil svět. Aspoň podle kanadského filozofa McLuhana. Mají to mít na svědomí elektronická média. Nic proti tomu, internet nás o tom stále více přesvědčuje, ale McLuhanův pohled byl poněkud zkreslený.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 22.5.2014 9:12

Vlk marodem či Rittigo-janoušovským agentem?

Pan Vlk jak přes krev v očích nevidící beran kráčí za svým. Připodobnil vyšetřování dnešní politicko mocenské lůzy, rozkrádajících v řádu stamiliard stát s komunistickými procesy 50. let. Z nich takticky vybírá jen echt komouše Slánského (vždyť šlo jen vnitro komunistický mocenský boj křičí tím p. Vlk) a tím se snaží zamlžit, že úplně podle stejných pravidel byly zatýkány a pak mučeny a vražděny tisíce obhájců demokracie a odpůrců komunistické totality.

A to je ta největší bída a ubohost tohoto páně Vlkova textu. Nejen že obhajuje stávající mocensko politickou lůzu, která si ze státu udělala svou soukromou dojnou krávu, ale dokonce se snaží jejich vyšetřování připodobnit k politickým procesům padesátých let, v kterých zločinná komunistická mašinérie řízená Moskvou, likvidovala své demokratické odpůrce. A ke všemu to maskuje tím, že tenkrát prý šlo jen o mezi komunistickou rvačkou, která stála krk jen pár komunistických pohlavárů.

Aktuální páně Vlkova tvorba janě říká, že obsah jeho mozkovny již vyžaduje odborné psychiatrického pomoci. Tipuji počínající stařeckou demenci, která z celoživotně důstojných a vážených a veselých osob dělá zahořklé a nerudné dědky. A babizny - jak v ÚSTRu předvedla Petruška Šustrová.

To nemluvě o stařecko nezvladatelné chamtivosti - vždyť za takovýto text jsou Rittigo-janoušovci ochotní platit miliony, samozřejmě ukradené ze státního.

Pane Vlku, byť bezvěrec modlím se za vaše co nejrychlejší uzdravení.

J. Slanina 22.5.2014 9:18

Re: Vlk marodem či Rittigo-janoušovským agentem?

Vy byste se spíš měl sobecky pomodlit sám za sebe a modlitbu směřovat k možnosti (chabé) zjevení se natolik erudovaného psychiatra, který by byl ve stádiu vaši duševní nemoci ještě schopen vám pomoci.

P. Maleček 22.5.2014 9:34

Re: Vlk marodem či Rittigo-janoušovským agentem?

Již v péči psychiatra jsem, to právě z páně Vlkových textů a jejich nadšených obdivovatelů

J. Slanina 22.5.2014 10:10

Re: Vlk marodem či Rittigo-janoušovským agentem?

Dobře činíte. Pochvala.

Z. Bureš 22.5.2014 9:38

Znovu se Vás ptám:

Který kapitální Vůl ..... Vám dal občanský průkaz, čímž Vás (zcela mimo realitu).....učinil svéprávným ???

Který Vůl to byl......???

Nic jiného, k Vašemu (zřejmě vrozenému) kreténství ...... dodat nelze !!!

P. Gabriel st. 22.5.2014 10:19

Re: Vlk marodem či Rittigo-janoušovským agentem?

A myslíte, že bolševická věrchuška, kradla relativně méně, než ta současná z ODS či ČSSD? Lidé, jako třeba Slánský, Gottvald a spol. patřili již za 1.RČS k nejbohatším. A hlady neumírali ani bacílci a hlavačkové a vašové přeživší od února do listopadu.

I. Schlägel 22.5.2014 8:09

Můj skromný názor je ten,

že celý ten humbuk okolo vyšetřování tehdejších mocných je založen na realitě, a tou je donedávný způsob výkonu politiky v té naší zemičce. Výkon politiky založený na sosání státních peněz všemi možnými i nemožnými způsoby. Dílem pro vlastní obohacení, dílem pro naplnění bezedných stranických pokladen. Pan Ištván je v tomto poněkud nemotorný, stejně jako celá naše sametová demokracie, tak že je zajisté možné, ba i potřebné jemu i policii mnohé přešlapy vytýkat, nicméně ti doposud "sprostí podezřelí" nevinní dle mého odhadu nejsou. Racionální základ pro vyšetřování tam prostě je. A kdo že tahá v pozadí za nitky? Vůbec nikdo. Kdo měl možnost a koule, ten kradl a krade i bez nitek. Pánové a dámy si na to stačí sami i bez nějakého vrchního guru. No a teď se tak trochu ouško utrhlo a začíná se v potu tváře vyšetřovat. To je celé. Sprostí podezřelí samozřejmě mají motivaci i nástroje toto vyšetřování zpochybňovat horem dolem, nicméně že se nepravosti děly, je celkem jasné. Že se je podaří u soudu prokázat a odpovědné odsoudit už je jasné méně. Není to jasné ani u tak transparentního případu, jakým je spořádaný pan doktor Rath, morální gigant této nebohé republiky. Pěkný den.

K. Frauknecht 22.5.2014 8:02

Smekám :-)!

Dnes to, dle mého, nemá chybu.

Pokud si chcete prohlédnout "pěknou" mediální masáž, račte si přečíst "Klausův CEP vydělal na tunelu..." v dnešních LN. Jako by to psali podle návodu pana Vlka :-))). Má to všechny potřebné atributy pro méně chytré čtenáře, ale v podstatě jde (zřejmě Burešovi) jen o Setuzu (viz závěr článku :-))).

V. Heidlerová 22.5.2014 8:48

Re: Smekám :-)!

PŘIPOJUJI SE  souhlasem s článkem, podle mne brilantním.

J. Slanina 22.5.2014 9:28

Re: Smekám :-)!

Páně Vlkovy články mají jednu nectnost. Jsou příliš dlouhé na to, aby je někteří (a je jich neurekom) duševní giganti byli schopni dočíst do konce, možnost jejich pochopení se v jejich případě nalézá už v oblasti sci-fi.

Z. Bureš 22.5.2014 9:46

Re: Smekám :-)!

Pane Slanino - takový Maleček by Vlka nepochopil.....ani kdyby psal jednou větou.

Druhého takového Vola.....nenajdete v ČR od Aše - po Beskydy.....

K. Frauknecht 22.5.2014 9:58

Nevím

zda nejste přílišný optimista :-). Myslím, že ve Vámi vytyčeném území jich běhá celé stádo!

J. Slanina 22.5.2014 10:12

Re: Nevím

Ano. Jejich dosti obsáhlý vzorek se zjevuje i zde na Psu.

Z. Bureš 22.5.2014 10:18

Re: Nevím

Ale Maleček je přímo špičkovej.......

J. Slanina 22.5.2014 10:32

Re: Nevím

Dovolím si předložit k porovnání třeba, lžidimitrije, Šoustala či šejno-lejno. Myslím, že v cíli by to bylo pouze o prsa.

V. Venc 22.5.2014 11:05

Re: Smekám :-)! ad Slanina 22.5.2014 9:28

Naprostý souhlas! Ale je to marný boj.

Každopádně je dobře poděkovat p. Vlkovi za podnětné články.

J. Svoboda 23.5.2014 0:15

Re: Smekám :-)!

Máte pane Slenino pravdu. Na to, že jsou zhola zbytečné a na to, že v nich pan Vlk několikanásobně mlátí prázdnou slámu, jsou opravdu příšerně dlouhé.

P. Švejnoch 22.5.2014 12:35

Re: Smekám :-)!

Původně jsem článek o CEPu číst ani nechtěl, protože jsem tušil....

Na Vaše doporučení jsem to ovšem přečetl, a musím říct, že to ZDALEKA předčilo všechna má nejhorší očekávání.

K. Frauknecht 22.5.2014 13:58

Ale no tak :-)!

Nebuďte zádumčivý, je to furt stejný. Normální člověk si po přečtení udělá svůj názor (třeba ne dokonalý :-)), ten druhý jen papouškuje. Jenom se mi zdá, že těch druhých je zbytečně moc :-))).

I. Lyčka 22.5.2014 7:34

Jsem rád, že nejsem jediný paranoidní.

Protože i já se už dlouho potýkám s myšlenkou, že se svět, čímž myslím i naši malou zemičku, někam řítí a někdo to koordinuje. Řízený tlak na rozpad rodiny, preference úchylek, positivní diskriminace, obhajoba zločinců na úkor obětí, pasivita vůči islámu, feminismus, politická korektnost, rozšiřování lidských práv a opomíjení povinností, humanistické šílení, sexuální harašení a další. Jako by to někdo inicioval. Řekněte mi, že jsem paranoidní a že to je jen náhoda, jinak nebudu mít klidné spaní.

V. Heidlerová 22.5.2014 8:52

Re: Jsem rád, že nejsem jediný paranoidní.

Budete se divit mému názoru, že mnoho záporných jevů má na svědomí působení KGB, ačkoliv Vámi jmenované atributy jako by ukazovaly na dodávku z USA a západu. Mravně rozvolněná země je snáze ovladatelná a Rusko, jak vidíme, je stále při chuti. Asi jsem paranoidní já.

P. Vandas 22.5.2014 9:10

Re: Jsem rád, že nejsem jediný paranoidní.

Asi tak. Jsem-li i já paranoidní, tak bych si tipnul též to KGB.:-):-) Souhlasím s Vámi paní Heidlerová. :-)

I. Lyčka 22.5.2014 9:40

Re: Jsem rád, že nejsem jediný paranoidní.

Popravdě řečeno s vámi souhlasím. I já za tím odhaduji KGB, ale nechce se mi věřit, že by to dokázala sama. Pravda, měla na to pomalu sto let, ale i tak ....

P. Gabriel st. 22.5.2014 10:28

Re: Jsem rád, že nejsem jediný paranoidní.

"někdo to koordinuje" máte na mysli spiknutí pracovitých blbců a darebáků? TI MAJÍ VŽDY NAVRCH, KDYŽ TI PRACOVITÍ CHYTŘÍ SLUŠNÍ SE NECHYTŘE IZOLUJÍ, ZAVÍRAJÍ OČI A PRO MARGINÁLNÍ PSEUDODŮVODY SE STAVÍ STRANOU. JAKO PŘÍKLAD SI PŘEČTĚTE NĚKDE, TŘEBA DŮVODY, KTERÝMI BENEŠ VYSVĚTLOVAL, PROČ NÁS HODIL DO CHŘTÁNU STALINOVI A J. MASARYK, PROČ V TOM BENEŠE PODPOROVAL A PAK PO VYSTŘÍZLIVĚNÍ SKOČIL Z OKNA!

L. Písařík 22.5.2014 6:54

Výborně

Pane, dodal bych, že zprávy, které nám media poskytují, se mi jeví jako filtrovány, či jinak přepracovány. Naštěstí velká část občanů si již umí opatřit zprávy i z jiných medií než tuzemských, pokud ovšem mají zájem.

Díky vám za první krok.

J. Slanina 22.5.2014 9:31

Re: Výborně

Nu, o té "velké části občanů" bych si dovolil pochybovat.

E. Vašátko 22.5.2014 6:38

Stoprocentně souhlasím.

Bohužel není jasné, kdo v pozadí tahá za nitky, ale možná, že se historie opakuje do posledních detailů a někde jsou už připraveni sovětští poradci. Komu jinému by mohl tento stav vyhovovat.

J. Vyhnalík 22.5.2014 13:32

Re: Stoprocentně souhlasím.

Komu by tak mohla vyhovovat likvidace eurokritické strany? Komu by tak mohla vyhovovat soustavná mediální denunciace eurokritického expresidenta?

J. Svoboda 23.5.2014 0:19

Re: Stoprocentně souhlasím.

Pane Vyhnalíku, na Vašem názoru bych tolik neulpěl. Pana Klause není třeba denunciovat. Je to nošení dříví do lesa.Ten pán už to provedl dostatečně svou amnestií.

J. Vyhnalík 23.5.2014 0:32

Re: Stoprocentně souhlasím.

A co tak strašného dle vás provedl? Porovnávejte prosím amnestii se stavem, který by nastal pokud by amnestii nevyhlásil.