28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 5.7.2006 9:13

Pidistrany nemám rád,ale Sobotka se mi hnusí!

Nemám rád,žádné pidistrany nalevo ani napravo. Nalevo mohla být tou pidistranou KSČM ale zachránil je Paroubek a jeho rudá dvoukoalice. Pidistrany napravo,včetně Cibulky nemám rád proto,že jsou plné politiků,kteří pro svá koryta a peníze z našich daní,které dostanou za účast sebrali hlasy pravici,která mohla klidně vyhrát a konečně přerušit ten ráj v naší republice,který z našich daní tady buduje ČSSD.V žádné straně nejsou svatí muži a ženy. Selský rozum velí,musí se střídat ve vládnutí,jinak podlehnou kouzlu moci a začnou krást.Jakmile jedna strana,začne považovat své vládnutí jako nejlepší pro nás občany,tak jsem hned ve střehu. Zase na nás šijí nějakou boudu.A pan Sobotka,mladý demokrat,který od ukončení studia přímo vkročil jako Standa do politiky? Žádné osobní zkušenosti,plat o kterém se nám může v jeho letech jen zdát. Kde on to vlastně pracoval,kde vzal zkušenosti,že napřed musím pracovat,potom zaplatit daně,zaplatit nájem,elektřinu,plyn,zaplatit v lékárně,u zubaře,dětem studium? On to nezná,protože to nikdy neprožil. A to je ten pravý Sociální demokrat,Lenin jim říkal " bolševik" to jsou ti vyvolení,profesionální politici,vůdcové mas,dobře finančně zajištěni,s ochrankami,specielním lékařským ošetřením,auta z našich daní. To se to káže o sociální sounáležitosti,když jsem ještě nikdy žádnou nouzi nepoznal. Proto nemám rád Sociální demokraty jako celek. To jim poroučí Sobotka,milionář Rath,Standa Gross a Paroubek a jeho louka u chaloupky. To oni dopustili,že se zmocnil vedení ČSSD diktátor Paroubek. Oni ale i tak skončí,zůstane tady několik pidistran a ČSSD bude patřit mezi ně. Nahradí ji KSČM. Proč by měl levicový volič volit komunisty v ČSSD,když může volit komunisty v KSČM. Slovo komunista,používám pro občana,který věří v ideologii komunismu. Slovo komunista nepoužívám pro ty občany,kteří u nich byli do roku 1989 a dnes se lopotí,jako živnostníci.To nejsou komunisté,to jsou svobodní občané.

tatina 5.7.2006 8:23

Re: ja tomu nerozumim

Možná že ty prachy už poslal.Ale na své konto a proto se tak vykrucuje.

tatina 5.7.2006 8:21

Re: Nebojte se, on nám to určitě Vízek tlustým písmem vytmaví!

R^R^R^

tatina 5.7.2006 8:20

Jak to v nedělní tv debatě řekl s.Paroubek?

"Spolupráce s STB se dá přirovnat s účastí v mládežníckých uskupení".Tento příměr se mi sice hnusí,ale co se týče chování s.Sobotky,tak v tomto případě má premiér pravdu.

PRASÍ DENT 5.7.2006 8:00

Re: Re: ja tomu nerozumim

 Druhý po Bohu a třetí po Klaunovi na Hradě z vůle bolševika.....Anobrž pořadí se jeví-Klaus,Pán BŮH a pak snad onen Rajský Jirka....

míša mýval 5.7.2006 7:27

vláda talentovaných šibalů

Měla ve svém lůně tři Edy. Na druhé straně tito šibalové nechtějí zaplatit Edům příspěvek. Není to divné? Když je přitom v čele Edů Kavanovo děvče, které zlý Cyril vyhodil. Přitom mají mít nejblíž k lidovcům a  podporuje je stejná osoba, která plakala, že nemůže coby president spolupracovat s Paroubkem, který chce zavést s komunisty znovu socialismus, kdy museli lidovci psát Bůh, který ho řídí, s malým b. Vysvětlí mi to někdo?

anna 5.7.2006 6:59

konec

co chcete od cesanů plešatec neví čí je chytrej blbec a buldozera se všichni bojí je to sebranka

?? 5.7.2006 4:05

Re: ja tomu nerozumim

Ten plešatej vezír  se rozhodl šetřit "atˇ to stojí co to stojí" a má k tomu požehnání" svýho šéfa jenž je "druhý po Bohu"  (Y) !!!   A jako JUDr (nikoliv právník!!!) ví, že k soudu se chodí pro rozsudek; nikoliv pro spravedlnost !!! ;-€;-ORv  

Ladislav N. 5.7.2006 2:13

Nebojte se, on nám to určitě Vízek tlustým písmem vytmaví!

Co taky chtít po Paroubkovi se Sobotkou, že.... :-/ Právní stát určitě ne.

Mišák 5.7.2006 1:49

Likvidace odpůrců.

K čertu se soudy, vždyť báťuška Paroubek je vyvolen "někým zhůry". Volby stále neskončily, na podzim budou senátní a možná i znovu parlamentní. ČSSD se tak kácí doleva, že začíná přebírat i způsoby KSČ, splynutí už skoro nic nebrání. Vzhledem k tomu, že ČSSD dosud sedí na státní kase, může ještě podobné obstrukce připravit i jiným nepohodlným. A voličům této sjednocené levice se to zřejmě líbí, možná se přidají další, zregulované živobytí bez práce je přece tak lákavé.

Jarda 5.7.2006 0:54

Re: ja tomu nerozumim

Jo příteli, to je právní specifikum této země !!! 

Jarda 5.7.2006 0:51

I vy naivní osobo !

To vám ještě po všech těch zkušenostech z minulých let nedošlo, že vybízet českého politika k nějaké abdikaci, i za sebevětší průser, je jako házet hrách na stěnu ? S tím už jste se měl konečně smířit. Lepší to v tomto ohledu už v naší zemi nebude. Vyčůranost národa, touha urvi co můžeš, obejdi zákon jak jen to jde a drž se u koryta, pokud to jen půjde, pronikla dávno až do těch nejvyšších míst !

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 5.7.2006 0:50

ja tomu nerozumim

Muze mi nekdo z pritomnych pravniku vysvetlit, kolik soudu v CR musi vynest rozsudek, aby uze neexistoval zadny zpusob, jak rozsudek nevykonat? Nejsem pravnik a neznam rozdil mezi odvolani, rozkladem, dovolanim atd. Ale musi prece existovat bod, za kterym vsechno konci a zalovany uz nemuze delat nic jineho, nez se podridit. Tak jak to je?