31.5.2024 | Svátek má Kamila


Diskuse k článku

PRÁVO: Podle pravidel se nejede

V souvislosti s 80. výročím nacistické okupace ČSR máme i výročí jízdy vpravo. Je to jediné pravidlo, které z Protektorátu Böhmen und Mähren dodržujeme. ANO, antikorupční strana nejvyšší morálky a slušnosti vyznávající heslo „Podle pravidel“, však podle pravidel nejede.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Salajka 2.4.2019 8:53

Re: Samé kecy.

přiznejte že muzice rozuměla lépe než rozpočtu na obranu.

P. Burda 2.4.2019 8:45

Re: Dobrý článek.

Své vize plní.

Jsou ale jeho vize shodné s tím, co zveřejnil?

P. Burda 2.4.2019 8:44

Re: Samé kecy.

a klíčky, peněženku a 17letou dceru. Prostě všechno.

Ukázkový člen sekty.

P. Burda 2.4.2019 8:43

Re: Samé kecy.

K Vašim kapitálkám: Jakýsi Miloš Zeman kdysi řekl, že u politika má platit presumpce viny. On sice tentýž Miloš řekl, že jen hlupák nemění své názory, ale i tak se pan Hulík nemýlí v tom, že mám v politice mnoho (řečeno s Cimrmany) "sprostých podezřelých".

A že to samé dělají/dělali ostatní politici. V ANO možná. Ale jakousi Nagyovou vyšetřovali tak dlouho, až jí dokázali nezdanění kabelek (za pár miliónů, pravda). Na (oblíbeného) Kalouska tak dlouho házeli špínu, až zjistili, že kromě podpisu nevýhodné smlouvy nic neudělal (a že kdyby se sházel s těmi, co jim podepsal ty zakázky, tak by se o tom vědělo), největší provinění Parkanové je ve zpěvu "Dobrý den prapore z hvězd a pruhů" (tedy hlavně ve zpěvu, text byl proti zvuku vcelku nevinný:-))...

Prostě Cosa Nostra přišla až s ANO. I když, kmotrům z italské Cosa Nostra bych se měl omluvit. Proti ANO jde o spolek dobrosrdečných strýců.

R. Langer 2.4.2019 8:28

Re: Dobrý článek.

On je podle vás plní, pane Čechu? :-D

R. Langer 2.4.2019 8:27

Re: Samé kecy.

No, to je ovšem jenom vaše zmatená představivost. Že?

P. Kmoníček 2.4.2019 8:26

Re: Samé kecy.

Čechu, kdyby Vám Faltýnek ukradl auto, ta k mu ještě dáte osobně velký techničák. Ach jo !

P. Čech 2.4.2019 8:25

Re: Dobrý článek.

A pokud se nezproneněří svým vizím, které uvedl ve své knize "Očem sním, když náhodou spím" na něj ani nikdo mít nebude.

P. Čech 2.4.2019 8:11

Samé kecy.

O jakých pravidlech to zde melete, pane Hulíku? Faltýnek neudělal nic jiného, než co dělají všichni ostatní politici už 26 let. je to naprosto běžné. A žádná kauza to není. Je to jen politickými stranami, neúspěšnými ve volbách a novináři vyvolávané zdání nepravosti. Politický útok na soupeře, volná soutěž politických stran podle čl. 5 ústavy. Novinářské spekulace, nic jiného. politici a novináři by si měli, podle mne povinně prostudovat Listinu základních práv a svobod. Pokud mají v hlavách jen špatku rozumu, zjistí tam mnohé zajímavé věci. ZEJMÉNA TO, ŽE KAŽDÝ ČLOVĚK JE ČÍMKOLIV NEVINEN, DOKUD MU VINU NEDOKÁŽE PRAVOMOCNĚ SOUD. A NOVINÁŘI NEJSOU MOC SOUDNÍ, IKDYŽ SE TAKTO DRZE CHOVAJÍ A ZNEUŽÍVAJÍ TÍM SVOBODU SLOVA.

J. Holíček 2.4.2019 6:38

Dobrý článek.

Ale ještě chvíli to potrvá. Je to podobné jako s Čaputovou. Kdo na její místo? Na Babiše nikdo neměl a pořád ještě nemá. :-))